Οι Εξωγήινοι του Άλφα Κενταύρου Έχουν τη Δύναμη να μας Καταστρέψουν αλλά Δεν θα το Κάνουν

[17/06/2019 - 09:03]

Οι Εξωγήινοι του Άλφα Κενταύρου Έχουν τη Δύναμη να μας Καταστρέψουν αλλά Δεν θα το Κάνουν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι εξωγήινοι από το Άλφα Κενταύρου έχουν τη δύναμη να καταστρέψουν εμάς ή σχεδόν οποιαδήποτε άλλη φυλή. Θεωρούνται ευρέως τα πιο τεχνολογικά προηγμένα είδη στον Γαλαξία. Είναι πολύ έξυπνοι και έχουν μια φυσική περιέργεια που τους οδήγησε στην ταχεία ανάπτυξη μιας επιστημονικής και τεχνολογικής κοινωνίας.

Αναπτύχθηκαν ως ένα υδρόβιο είδος και διαθέτουν βράγχια και μεμβράνες στα άκρα. Ανεξάρτητοι ερευνητές πιστεύουν ότι ένας μεγάλος αριθμός μυστηριωδών υποθαλάσσιων παρατηρήσεων καθώς και το φαινόμενο USO, δηλαδή, των άγνωστων υποβρύχιων αντικειμένων, ανήκουν στην δική τους τεχνολογία. Φημολογείται, επίσης, ότι έχουν πολλές λειτουργικές βάσεις που βρίσκονται στον βυθό πολλών θαλασσών, ωκεανών αλλά και μεγάλων λιμνών.

Οι περισσότεροι ερευνητές που ασχολούνται με τις εξωγήινες φυλές, συμφωνούν ότι ο πολιτισμός του Άλφα Κενταύρου διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία από όλους, δίνοντάς τους μια δυναμική πρόοδο ακόμη και πολύ περισσότερο από άλλα, πιο μαχητικά είδη. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι Κενταύριοι, έμαθαν ότι η μεγάλη δύναμη φέρει μαζί της και μεγάλη ευθύνη.

Αυτή η ευθύνη τους κάνει να είναι ιδιαίτερα καλοπροαίρετοι απέναντί ​​μας και έχουν εκφράσει το γνήσιο ενδιαφέρον τους να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ορισμένες από τις προκλήσεις μας. Αφού το πέτυχαν με τους εαυτούς τους, συνειδητοποιούν ότι η εξέλιξη μπορεί, μερικές φορές, να φαίνεται εντυπωσιακά σκληρή.

Συχνά επικοινωνούν τηλεπαθητικά με τους επιστήμονες μας και η επιρροή τους είναι πάντα λεπτή, διακριτική. Προωθούν την κοινωνική δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε συνδυασμό με την υπεύθυνη χρήση της τεχνολογίας.

Διαβάστε επίσης:

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ