Οι Εξωγήινοι του Άλφα Κενταύρου Έχουν τη Δύναμη να μας Καταστρέψουν αλλά Δεν θα το Κάνουν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι εξωγήινοι από το Άλφα Κενταύρου έχουν τη δύναμη να καταστρέψουν εμάς ή σχεδόν οποιαδήποτε άλλη φυλή. Θεωρούνται ευρέως τα πιο τεχνολογικά προηγμένα είδη στον Γαλαξία. Είναι πολύ έξυπνοι και έχουν μια φυσική περιέργεια που τους οδήγησε στην ταχεία ανάπτυξη μιας επιστημονικής και τεχνολογικής κοινωνίας.

Αναπτύχθηκαν ως ένα υδρόβιο είδος και διαθέτουν βράγχια και μεμβράνες στα άκρα. Ανεξάρτητοι ερευνητές πιστεύουν ότι ένας μεγάλος αριθμός μυστηριωδών υποθαλάσσιων παρατηρήσεων καθώς και το φαινόμενο USO, δηλαδή, των άγνωστων υποβρύχιων αντικειμένων, ανήκουν στην δική τους τεχνολογία. Φημολογείται, επίσης, ότι έχουν πολλές λειτουργικές βάσεις που βρίσκονται στον βυθό πολλών θαλασσών, ωκεανών αλλά και μεγάλων λιμνών.

Οι περισσότεροι ερευνητές που ασχολούνται με τις εξωγήινες φυλές, συμφωνούν ότι ο πολιτισμός του Άλφα Κενταύρου διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία από όλους, δίνοντάς τους μια δυναμική πρόοδο ακόμη και πολύ περισσότερο από άλλα, πιο μαχητικά είδη. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι Κενταύριοι, έμαθαν ότι η μεγάλη δύναμη φέρει μαζί της και μεγάλη ευθύνη.

Αυτή η ευθύνη τους κάνει να είναι ιδιαίτερα καλοπροαίρετοι απέναντί ​​μας και έχουν εκφράσει το γνήσιο ενδιαφέρον τους να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ορισμένες από τις προκλήσεις μας. Αφού το πέτυχαν με τους εαυτούς τους, συνειδητοποιούν ότι η εξέλιξη μπορεί, μερικές φορές, να φαίνεται εντυπωσιακά σκληρή.

Συχνά επικοινωνούν τηλεπαθητικά με τους επιστήμονες μας και η επιρροή τους είναι πάντα λεπτή, διακριτική. Προωθούν την κοινωνική δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε συνδυασμό με την υπεύθυνη χρήση της τεχνολογίας.

Διαβάστε επίσης:

diadrastika / Image by Reimund Bertrams from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.