Μέσα από τις Καταιγίδες Κατεβαίνουν τα Τέκνα των Θεών;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, τραβήχτηκε από την Emily Hollands από το Isle of Sheppey, ένα νησί στα βόρεια παράλια του Kent της Αγγλίας, στις 18 Ιουνίου

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε ένα άγνωστο αντικείμενο το οποίο πιστεύεται ότι θα μπορούσε να είναι ένα μεταλλικό σκάφος, πιθανότατα εξωγήινης προέλευσης.

Όταν ο youtuber από το κανάλι The Hidden Underbelly 2.0, ρώτησε την Emily πως καταφέρατε να το πιάσει στην κάμερα, εκείνη απάντησε απλά ότι βιντεοσκοπούσε την καταιγίδα και τους κεραυνούς οπότε όταν ξανακοίταξε τι είχε τραβήξει είδε αυτό το αντικείμενο μέσα στο πλάνο.

Αν πραγματικά υποθέσουμε ότι αυτό το αντικείμενο είναι ένας εξωγήινος ιπτάμενος δίσκος, τότε ερχόμαστε να θυμηθούμε την θεωρία του Massimo Fratini, σύμφωνα με την οποία εξωγήινα διαστημόπλοια χρησιμοποιούν τις καταιγίδες για να καταφτάνουν στην Γη, αξιοποιώντας την ενέργειά των κεραυνών, είτε για να φορτίσουν τα οχήματά τους, είτε ως διόδους για να περάσουν στην ατμόσφαιρά μας, χωρίς ουσιαστικά να γίνονται αντιληπτά από κανένα ραντάρ ή τηλεσκόπιο.

Εάν και εφόσον ισχύει η θεωρία αυτή, αναρωτιόμαστε αν μέσα από τους χιλιάδες κεραυνούς που πλήττουν διάφορες περιοχές του πλανήτη και ειδικότερα την Ελλάδα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα μπορούσαν να κατεβαίνουν τα τέκνα των θεών, επιβάτες ενός ανώτερου πολιτισμού;

Κι αν πράγματι έρχονται, για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Οι απαντήσεις θα μπορούσαν να είναι αρκετές με βάση ποια θεωρία ασπάζεται ο κάθε άνθρωπος.

Όμως, στ’ αλήθεια, ποιος ξέρει; Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά; Δείτε το βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Saucer Shaped UFO Caught During Thunderstorm In Kent, England. June 18, 2019

diadrastika / Image by FelixMittermeier from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.