Μήνυμα των Ανδρομέδιων για τον Πόλεμο στον Ουρανό και το Μάτριξ

Απόδοση Σπύρος Μακρής

Συνέχεια από το 1ο μέρος: Μήνυμα από τους Ανδρομέδιους Αδελφούς προς την Ανθρωπότητα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους πολέμους του ουρανού. Η Andromedean Arcturian Pleadian Alliance συνεχίζει να πλήττει τα σκάφη των Αρχόντων (Archons) και το υπό κατασκευή σκοτεινό 4ης διάστασης Μάτριξ, με κύματα φωτονίων.

Οι υψηλότερες συχνότητες προκαλούν δυσλειτουργία του μηχανισμού των Αρχόντων. Ωστόσο, εκείνοι τα καταφέρνουν γιατί χρησιμοποιούν σαν χειρολαβή έκτακτης ανάγκης τη συλλογική συνείδηση ​​του ανθρώπου – ο οποίος σε μεγάλο μέρος του τροφοδοτείται με αρνητική ενέργεια και χαμηλές δονήσεις- προκειμένου να κρατήσουν τη μηχανή τους λειτουργική.

Η απελπισία τους προέρχεται από την επείγουσα ανάγκη τους να αγκυροβολήσουν στο σκοτεινό Μάτριξ του υλικού επιπέδου πριν από την επόμενη μετάβαση.

Αρκετά υπολείμματα του τρισδιάστατου Matrix παραμένουν κλειδωμένα στην ανθρώπινη μνήμη-dna ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι να αγνοούν τη μετάβαση της πραγματικότητάς τους.

Μητρικά σκάφη και από τις δύο πλευρές αιωρούνται πάνω από την ατμόσφαιρά σας. Μικρότερα εισέρχονται και εξέρχονται συνεχώς στη βιόσφαιρά σας. Πολλά εντοπίζονται, φωτογραφίζονται και συζητούνται στον κυβερνοχώρο σας.

Η αποκάλυψη των πληροφοριών αυτών τροφοδοτείται στον ανθρώπινο πληθυσμό σε μικρά τμήματα ώστε να κατανοούνται ευκολότερα. Οι Άρχοντες δεν θέλουν να αποκαλυφθούν, καθώς θα επεκτείνεται η συλλογική ανθρώπινη συνείδηση ​​πέρα ​​από τα όρια που έχουν τεθεί για την υποδούλωσή της.

Η παραπληροφόρηση είναι εξαιρετική. Τα σαμποτάζ της αλήθειας είναι ένα τεράστιο στοιχείο στον πόλεμό τους μαζί μας και στην υποδούλωση της ανθρωπότητας. Καθώς ωθούμε πίσω τις σκοτεινές ενέργειες, βλέπουμε την αναταραχή της ανθρωπότητας, καθώς δεν μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει, αλλά ωστόσο νιώθει ότι κάτι τρέχει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είμαστε εδώ ως εκπρόσωπος μιας μακράς γραμμής αρχαίων φυλών που έχουν επενδύσει στην ανθρωπότητα. Θέλουμε να την δούμε να φτάνει ψηλά και να εξελίσσει την ύπαρξή της. Πολλές φορές χρειάστηκε να εισέλθουμε και να διαγράψουμε προγράμματα στο Μάτριξ.

Προσπαθούμε να φέρουμε ένα τέλος σε αυτόν τον χαοτικό κύκλο δυαδικότητας στη Γαία, όπως ακριβώς προηγήθηκε σε όλους τους γαλαξίες, τις διαστάσεις και τα χρονοδιαγράμματα.

Στον πλανήτη Γη αυτός ο κύκλος δυαδικότητας έχει φτάσει σε ασυνήθιστες και ακραίες διαστάσεις. Ακόμα, η αλήθεια παίζεται μέσα από τις ομίχλες των χρονοδιαγραμμάτων σας.

Ο μηχανισμός του Μάτριξ κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Οι διαστατικές πύλες τρεμόπαιξαν με απροσεξία, άνοιξαν και ένα νέο είδος γεννήθηκε. Τα βασικά συστήματα επεξεργασίας της ανθρωπότητας τροποποιήθηκαν χρησιμοποιώντας κβαντικές τεχνολογίες πολύ πέρα ​​από τη γνώση των πιο προηγμένων ειδών. Καθώς η ανθρωπότητα μάχεται να απεμπλακεί από τον εχθρό της, προσπαθούμε να αποσυναρμολογήσουμε τις τροποποιήσεις που ενσωματώνονται στα “κυκλώματά” σας, τους οργανισμούς σας. Τροποποιήσεις που περιορίζουν την επέκταση στις ανώτερες καταστάσεις ύπαρξης.

Ο διαχωρισμός της καρδιάς και του εγώ, η αληθινή πηγή του φόβου του ανθρώπινου εγώ. Το κλείδωμα για την απληστία, τον ανταγωνισμό, το μίσος και το φθόνο υφαίνεται στη γενετική της ανθρωπότητας. Ο έλεγχος του φόβου και του μυαλού είναι εργαλεία για τη διατήρηση χαμηλών δονητικών πεδίων που απαιτούνται για τις τροποποιήσεις αυτές που έγιναν.

Η αύξηση της δόνησής σας είναι το κλειδί για το σπάσιμο των τροποποιήσεων. Η αύξηση της δόνησης σας θα επιτρέψει επίσης τη διεκπεραίωση των λήψεων. Η ενεργοποίηση του φωτός στο σώμα σας μπορεί να γίνει μόνο όταν η δόνηση σας έχει φτάσει σε σημείο ανατροπής στο φάσμα συχνοτήτων – σε υψηλότερες συχνότητες.

Ευθυγραμμίζουμε με ουράνια γεγονότα για να μεγιστοποιήσουμε τις ανθρώπινες πιθανότητες για απελευθέρωση.

Μέρος 3ο: Μήνυμα Ανδρομέδιων Προστασίας μας από τον Σκοτεινό Πόλεμο

diadrastika / Image by Faisal Arefin Abid from Pixabay