Χαιρετισμούς από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Η Σοφία πάντα γοητευόταν από τα αστέρια, περνώντας αμέτρητες νύχτες κοιτάζοντας τα φώτα που αναβοσβήνουν στον ουρανό. Δεν ήξερε ότι το πάθος της θα την οδηγούσε σε μια συνάντηση που θα της άλλαζε τη ζωή για πάντα.

Ένα αστραφτερό φως

Ένα περίεργο βράδυ, καθώς ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα σε ένα χωράφι, γοητευμένη από την ομορφιά του σύμπαντος, ένα αστραφτερό φως τράβηξε το μάτι της. Στην αρχή, νόμιζε ότι ήταν πεφταστέρι, αλλά καθώς το φως πλησίαζε, συνειδητοποίησε ότι ήταν κάτι πολύ πιο εξαιρετικό.

Πριν το καταλάβει, μια παράξενη, απόκοσμη ύπαρξη στεκόταν μπροστά της, που ακτινοβολούσε μια αιθέρια λάμψη. Παρουσιάστηκε ως πρεσβευτής από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, που εστάλη για να φέρει χαιρετισμούς στους ανθρώπους της Γης.

Το μήνυμα της οντότητας

Η καρδιά της Σοφίας έτρεχε από ενθουσιασμό καθώς άκουγε το μήνυμα της οντότητας για ειρήνη και ενότητα. Το ον εξήγησε ότι είχαν παρατηρήσει τη Γη για αιώνες και εντυπωσιάστηκαν από τις καταστροφικές αλλά και δημιουργικές τάσεις της ανθρωπότητας.

Γεμάτη με μια αίσθηση σκοπού, η Σοφία δέχτηκε ανυπόμονα την πρόσκληση του όντος να μάθει περισσότερα για τον Γαλαξία της Ανδρομέδας και τους κατοίκους του. Με μια λάμψη φωτός, απομακρύνθηκε με το σύρμα σε ένα απίστευτο ταξίδι στον κόσμο, παρακολουθώντας εντυπωσιακά αξιοθέατα και συναντώντας όντα πέρα ​​από την πιο τρελή φαντασία της.

Ιστορία Φαντασίας: Ψίθυροι των Άστρων για το Μυστικό του Σύμπαντος

Καθώς επέστρεφε στη Γη, η Σοφία ανυπομονούσε να μοιραστεί την απίστευτη εμπειρία της με άλλους, ελπίζοντας να τους εμπνεύσει να κοιτάξουν προς τα αστέρια και να ονειρεύονται τις ατελείωτες δυνατότητες που βρίσκονταν πέρα ​​από τον δικό τους πλανήτη.

Εκεί, υπήρχε φροντίδα. Αυτή η λέξη ήταν καταπληκτική! Από όλα όσα άκουσε ήταν, ίσως, η μοναδική έννοια που συγκράτησε καλύτερα. Την γνώριζε πολύ καλά. Η μαμά της και ο μπαμπάς της την φρόντιζαν, αλλά και εκείνη τους φρόντιζε με τον τρόπο της.

Τι υπέροχο θα ήταν

Τι υπέροχο θα ήταν όλοι οι άνθρωποι να φροντίζουν! Η Σοφία πίστευε πως αυτή η λέξη εμπεριείχε όλα όσα οι άνθρωποι εύχονται μαζικά σε μεγάλες γιορτές – μόνο που… στον πλανήτη της οντότητας το είχαν ως καθημερινή πρακτική. Αυτό ήταν το μήνυμα και οι χαιρετισμοί από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας.

Από εκείνη την ημέρα, η Σοφία είπε σε όλους τους γνωστούς, φίλους, συμμαθητές, συγγενείς για την συνάντηση με την οντότητα και την έννοια της φροντίδας. Λίγοι τα κατάλαβαν. Ακόμα λιγότεροι θέλησαν να προωθήσουν την ιδέα της. Οι περισσότεροι στάθηκαν στην επαφή της με την οντότητα και την παιδική φαντασία της. Δεν έδωσαν σημασία την ουσία του μηνύματος από τους χαιρετισμούς.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δεν απογοητεύτηκε. Και καθώς κοίταζε τον νυχτερινό ουρανό, ήξερε ότι η συνάντησή της με την οντότητα από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας ήταν μόνο η αρχή της εξαιρετικής περιπέτειάς της.

diadrastika / Image by LoganArt from Pixabay