Μήνυμα από τους Ανδρομέδιους Αδελφούς προς την Ανθρωπότητα

Απόδοση Σπύρος Μακρής

Χαιρετισμοί από τον γαλαξία της Ανδρομέδας. Είμαστε οι γείτονες, οι φίλοι και οι σύμμαχοί σας. Έχουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας παρόντες στον πλανήτη σας σαν φως.

Βλέπουμε στροφή απομάκρυνσης από την πυκνή μαύρη σκιά που κατακλύζει τους κατοικημένους χώρους σας. Βλέπουμε την κατασκευή μελλοντικών πόλεων κρυμμένων από τον πληθυσμό. Τα μυστικά π΄πανε πολύ βαθιά.

Η μαύρη ενέργεια, το κενό της απληστίας και του μίσους, περιβάλλει την ανθρώπινη συλλογική συνείδηση. Η αρνητική κωδικοποίηση διατρέχει όλο το βασικός σας κύκλωμα.

Τα κρυσταλλικά φωτοκύματα διοχετεύονται μέσω των ουράνιων πυλών για να στοχεύσουν αυτή τη μαύρη ενέργεια και να την διαλύσουν. Η ενέργεια έχει πρόσωπα και υπολείμματα προηγούμενων ζωών. Το αστρικό επίπεδο καθαρίζεται για να ελαφρύνει τις συχνότητες γύρω από τον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης: Ποιοί είναι οι Ανδρομέδιοι Συνοδοί του Δία

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λόγια συμπαράστασης και φροντίδας σε εκείνους που επαναπροσδιορίζονται σε υψηλότερες διαστάσεις. Η διαδικασία που ο καθένας από εσάς έχει αναλάβει θα εκδηλωθεί ως ψυχή και ως σκοπός της ψυχής σας.

Πολλοί από εσάς βρίσκετε πολύ δύσκολο το να σπάσετε τον προγραμματισμό τον οποίο έχετε δεχτεί ως τώρα. Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τρόπους για να σπάσετε την αρνητική κωδικοποίηση και να αυξήσετε την εσωτερική σας δόνηση.

Η “μετάβαση” για την οποία που πολλοί μπορεί να έχετε ακούσει να γίνεται λόγος, είναι μια μετατόπιση συχνότητας. Αυτό σημαίνει ότι το υλικό επίπεδο τώρα περικλείει την τέταρτη και την πέμπτη σφαίρα. Πολλή δουλειά έχει γίνει για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εμείς και οι σύμμαχοί μας βοηθούμε τη Γαία, καθώς αυξάνει τις δονήσεις στον πλανήτη της. Οι ουράνιοι αδελφοί και αδελφές την βοηθούν στις προσπάθειές της να σωθεί η ίδια και η ανθρωπότητα.

Για να ενεργοποιήσετε πλήρως το φως του σώματός σας, πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, τους δαίμονες και την αλήθεια τους. Αυτός είναι ένας καθολικός νόμος μέσα στα χρονοδιαγράμματα της δυαδικότητας που όλοι πρέπει να βιώσουν.

Η Εποχή του Υδροχόου είναι η αυγή του διαφωτισμού για την ανθρωπότητα στη Γαία.

diadrastika / Image by LoganArt from Pixabay