Μήνυμα από τους Ανδρομέδιους Αδελφούς προς την Ανθρωπότητα

[05/06/2019 - 17:03]

Μήνυμα από τους Ανδρομέδιους Αδελφούς προς την Ανθρωπότητα

Απόδοση Σπύρος Μακρής

Χαιρετισμοί από τον γαλαξία της Ανδρομέδας. Είμαστε οι γείτονες, οι φίλοι και οι σύμμαχοί σας. Έχουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας παρόντες στον πλανήτη σας σαν φως.

Βλέπουμε στροφή απομάκρυνσης από την πυκνή μαύρη σκιά που κατακλύζει τους κατοικημένους χώρους σας. Βλέπουμε την κατασκευή μελλοντικών πόλεων κρυμμένων από τον πληθυσμό. Τα μυστικά π΄πανε πολύ βαθιά.

Η μαύρη ενέργεια, το κενό της απληστίας και του μίσους, περιβάλλει την ανθρώπινη συλλογική συνείδηση. Η αρνητική κωδικοποίηση διατρέχει όλο το βασικός σας κύκλωμα.

Τα κρυσταλλικά φωτοκύματα διοχετεύονται μέσω των ουράνιων πυλών για να στοχεύσουν αυτή τη μαύρη ενέργεια και να την διαλύσουν. Η ενέργεια έχει πρόσωπα και υπολείμματα προηγούμενων ζωών. Το αστρικό επίπεδο καθαρίζεται για να ελαφρύνει τις συχνότητες γύρω από τον πλανήτη.

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λόγια συμπαράστασης και φροντίδας σε εκείνους που επαναπροσδιορίζονται σε υψηλότερες διαστάσεις. Η διαδικασία που ο καθένας από εσάς έχει αναλάβει θα εκδηλωθεί ως ψυχή και ως σκοπός της ψυχής σας.

Πολλοί από εσάς βρίσκετε πολύ δύσκολο το να σπάσετε τον προγραμματισμό τον οποίο έχετε δεχτεί ως τώρα. Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τρόπους για να σπάσετε την αρνητική κωδικοποίηση και να αυξήσετε την εσωτερική σας δόνηση.

Η «μετάβαση» για την οποία που πολλοί μπορεί να έχετε ακούσει να γίνεται λόγος, είναι μια μετατόπιση συχνότητας. Αυτό σημαίνει ότι το υλικό επίπεδο τώρα περικλείει την τέταρτη και την πέμπτη σφαίρα. Πολλή δουλειά έχει γίνει για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Εμείς και οι σύμμαχοί μας βοηθούμε τη Γαία, καθώς αυξάνει τις δονήσεις στον πλανήτη της. Οι ουράνιοι αδελφοί και αδελφές την βοηθούν στις προσπάθειές της να σωθεί η ίδια και η ανθρωπότητα.

Για να ενεργοποιήσετε πλήρως το φως του σώματός σας, πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, τους δαίμονες και την αλήθεια τους. Αυτός είναι ένας καθολικός νόμος μέσα στα χρονοδιαγράμματα της δυαδικότητας που όλοι πρέπει να βιώσουν.

Η Εποχή του Υδροχόου είναι η αυγή του διαφωτισμού για την ανθρωπότητα στη Γαία.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ