Ανέκδοτο: O ξυλουργός, η ντουλάπα που έπρεπε να φτιάξει και ο ζηλιάρης σύζυγος

Ανέκδοτο: O ξυλουργός, η ντουλάπα που έπρεπε να φτιάξει και ο ζηλιάρης σύζυγος

Μία νοικοκυρά αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: κάθε φορά που περνούνε τα τρένα από τις γραμμές δίπλα στο σπίτι της, η μεγάλη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας έπεφτε κάτω!

Γινόταν αυτό επανειλημμένα. Άνω κάτω τα ρούχα συνέχεια. Αποφασίζει, λοιπόν, να φωνάξει έναν ξυλουργό να δει τι μπορεί να κάνει.

Έρχεται ο ξυλουργός, του εξηγεί το πρόβλημα κι εκείνος στερεώνει την ντουλάπα. Πάνω που ετοιμαζόταν να φύγει νάσου περνάει το τρένο και πέφτει η ντουλάπα κάτω.

Τι στο καλό; σκέφτεται ο ξυλουργός. Θα την στερεώσω καλύτερα. Την στερεώνει αλλά σε λίγο πάλι τα ίδια! Τώρα την καρφώνει στο πάτωμα και στον τοίχο και την δένει και σε αλλά έπιπλα, στηρίγματα κτλ.

– Λοιπόν, λέει ο ξυλουργός στην γυναίκα. Mου έχει σπάσει τα νεύρα θα μπω τώρα μέσα στην ντουλάπα να περιμένω να περάσει το τρένο, να δω τι στο καλό συμβαίνει.

Μια και δυο λοιπόν μπαίνει μέσα και περιμένει. Δεν θα είχαν περάσει 3 λεπτά και επιστρέφει ξαφνικά στο σπίτι ο σωματώδης ζηλιάρης νταλικέρης άντρας της κυρίας ο οποίος πάντα υποψιαζόταν ότι η συμβία του, του τα φορούσε!

Μπαίνει στο δωμάτιο και πηγαίνει κατευθείαν στην ντουλάπα – σαν κάποιος να τον είχε ειδοποιήσει ότι η σύζυγός της είχε βάλει έναν άγνωστο μέσα στο σπίτι. Ανοίγει, λοιπόν, την ντουλάπα και τι να δει; Αυτό που πάντα υποψιαζόταν, δηλαδή, έναν άντρα στην ντουλάπα!

Σε έξαλλη κατάσταση λέει στον ξυλουργό:

– Ρε κάθαρμα! Τι κανείς εσύ εδώ;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κι ο ξυλουργός:

– Τώρα , αν σου πω ότι περιμένω το τρένο θα με πιστέψεις;

katharmata