Εκατομμύρια Εξωγήινοι Ζουν στον Κόσμο με Ανθρώπινη Μορφή, Παντρεύονται Ανθρώπους και Κάνουν Ευτυχισμένο Γάμο

Εκατομμύρια Εξωγήινοι Ζουν στον Κόσμο με Ανθρώπινη Μορφή, Παντρεύονται Ανθρώπους και Κάνουν Ευτυχισμένο Γάμο
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Έχετε σκεφτεί ποτέ αν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι φίλοι, οι συγγενείς, κάποιοι γείτονες, ο άντρα σας ή η γυναίκα σας, θα μπορούσαν να είναι ένα είδος εξωγήινου ή εξωγήινου υβριδίου; Αυτό θα μπορούσε, επίσης, να εξηγήσει γιατί ορισμένοι άνθρωποι συμπεριφέρονται παράξενα σε διαφορετικές καταστάσεις. Δεν συμβαίνει επειδή είναι τρελοί ή αλλοπρόσαλλοι, αλλά επειδή δεν είναι σε θέση να αντιδράσουν, σαν άνθρωποι όπως θα ήταν φυσικό.

Ο Δρ John Joseph Dean έχει εντοπίσει μερικές χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στην αμερικανική κυβέρνηση, όπως ισχυρίζεται. Ως βιολόγος και παθολόγος, με σπουδές στην ψυχολογία, αλλά και ως εκπαιδευμένος στην Περιοχή 51, ο συνταξιούχος πλέον γιατρός πιστεύει ότι ήρθε να πει κάποια πράγματα.

“Λόγω των πολλών ιδιοτήτων μου μπορώ να καταλάβω από την φυσιολογία και την ανατομία ενός άντρα ή μιας γυναίκας, αν είναι άνθρωπος ή δεν είναι. Στατιστικά θα πρέπει να ζουν στις ΗΠΑ γύρω στα 4-5 εκατομμύρια εξωγήινοι με τη μορφή ανθρώπου – είτε επειδή την επέλεξαν είτε επειδή γεννήθηκαν έτσι. Μόνο να υποθέσω μπορώ ότι ο συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός τους σε όλη τη Γη μπορεί και να ξεπερνάει τα 60 με 70 εκατομμύρια”.

Εξήγησε, ανάμεσα σε άλλα ότι οι περισσότεροι από αυτούς δουλεύουν κανονικά, συνήθως, σε επιχειρήσεις που έχουν αναμεταξύ τους. Από αχανείς φυτείες μέχρι καφετέριες. Αρκετοί από αυτούς είναι γιατροί και θεραπευτές που, ναι μεν, συμβαδίζουν με την δυτική επιστήμη και τους νόμους που την διέπουν, όμως, σχεδόν πάντα γιατροπορεύουν ασθενείς με άγγιγμα των χεριών τους ή με ψιθύρισμα λέξεων που αναδιοργανώνουν και αναγεννούν τον ανθρώπινο οργανισμό. Άλλοι πάλι χρησιμοποιούν φυτικά βότανα που έχουν φέρει από τους πλανήτες τους και καλλιεργούν στη Γη – παρεμπιπτόντως, είναι θαυματουργά, ειδικά, σε ανίατες ασθένειες.

“Δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα με τους ανθρώπους, να προσαρμοστούν στις συνήθειές μας και στον τρόπο ζωής μας. Δεν έχουν ή δεν χρησιμοποιούν υπερφυσικές δυνάμεις, όπως τις βλέπουμε σε ταινίες. Έχουν, όμως, τεράστια συλλογική γνώση και συνείδηση, όσο και ενσυναίσθηση. Τεράστια, θα τολμούσα να πω. Ίσως, σε αυτό να οφείλονται οι ευτυχισμένοι γάμοι τους με ανθρώπους”.

Όταν ο Δρ Dean ρωτήθηκε σχετικά με αυτό είπε πως η εκτίμησή του είναι πως “διαβάζουν τον σύντροφό τους”. Έχουν την ικανότητα να μπαίνουν στο μυαλό τους, αλλά όχι για να το ελέγξουν. Μάλιστα, φροντίζουν να μαθαίνουν και οι σύντροφοί τους να το κάνουν αυτό, για τους ίδιους. Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχουν μυστικά και κρυφές σκέψεις. “Από όσο έχω καταλάβει, δεν φαίνεται να έχουν ταμπού και κρυφές πουριτανικές τάσεις. Θα σας πω κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα ακουστεί αλλόκοτο: οι κώδικες ηθικής τους είναι πολύ πιο ανθρώπινοι από ότι των ανθρώπων.”

Τον ρώτησαν αν οι παντρεμένοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο σύζυγός τους είναι εξωγήινος. Απάντησε ότι δεν ρώτησε ποτέ τέτοιο πράγμα. Εκτός του ότι θα ήταν αδιακρισία αλλά, ίσως να έθετε σε κίνδυνο τη σχέση τους, μα πάνω απ’ όλα θα έθετε σε κίνδυνο να διαρρεύσει το πρόγραμμα πάνω στο οποίο εργαζόταν – τώρα πια δεν τον ένοιαζε. Ωστόσο, απάντησε πως οι γυναίκες σύζυγοι έχουν την τάση να διακρίνουν κάποια σημάδια στον εξωγήινο σύζυγό τους που με αρκετή άνεση θα μπορούσαν να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα μέχρι να το επιβεβαιώσουν. Ίσως κάποιες να το κατάφεραν. Αντίθετα οι άντρες σύζυγοι δεν φαίνεται να έχουν αυτή την ικανότητα. Θαυμάζουν και αγαπούν τις εξωγήινες γυναίκες τους, αλλά δεν τους περνάει από το μυαλό. Ίσως, αυτό να συμβαίνει λόγω της προκατάληψης – που ακόμα σε πολλούς υφίσταται – ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες από τους άντρες.

Στη συνέχεια είπε ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους, οι γάμοι ανάμεσα σε εξωγήινους και γήινους, δεν έχουν παιδιά. Δεν μπορούν να κάνουν, λόγω αρκετών διαφορών. Συνήθως υιοθετούν. Ωστόσο υπάρχουν και οικογένειες με ένα ή περισσότερα παιδιά. Παιδιά που είναι άνθρωποι και ρέει μέσα τους εξωγήινο αίμα, όπως θα το λέγαμε λαϊκά – και, το αντίθετο, παιδιά που είναι εξωγήινα και ρέει μέσα τους ανθρώπινο αίμα. (Διαβάστε επίσης: Οι Γονείς μου είναι Εξωγήινοι. Κατάγομαι από τις Πλειάδες)

Ευθείς αμέσως ο δρ Dean, διευκρίνισε: “Δεν γνωρίζω αν αυτά τα παιδιά είναι το ίδιο ευτυχισμένα με τους ετερογενής μίξης γονείς τους, ούτε αν ξέρουν ή αν μαθαίνουν την αλήθεια κι αν στο τέλος κάνουν και κάποιο ταξίδι στον προγονικό πλανήτη της καταγωγής τους.” Ίσως, δεν είναι και τόσο τυχαίο που υπάρχει η Κοινότητα των Υβριδικών Παιδιών η οποία έχει αναπτυχθεί και υποστηρίζει παιδιά υβρίδια από γονείς εξωγήινους με γήινους ανθρώπους. (Διαβάστε επίσης: Υβρίδια: Υπάρχουν Ανάμεσά μας Μισοί Άνθρωποι Μισοί Εξωγήινοι; Τι Αποκαλύπτει η Κοινότητα των Υβριδικών Παιδιών;) Αυτό, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χρήζουν ψυχολογικής υποστήριξης. Μάλλον συμβαίνει το αντίθετο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αν, λοιπόν, έχετε έναν ευτυχισμένο γάμο, ίσως, ο/η σύζυγός σας να είναι εξωγήινος και να μην το έχετε καταλάβει, σύμφωνα με τον Δρ Dean, ο οποίος θα μπορούσε ενδεχομένως και να το επιβεβαιώσει.

*Συρραφή από συλλογή πληροφοριών, ομολογίες μαρτύρων από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι ήρθαν σε επαφή με όντα, σε μια ενιαία ιστορία. Στοιχεία προσαρμοσμένα με δημιουργική σκέψη και φαντασία, εμπνευσμένα από το βιβλίο Abduction: Human Encounters with Aliens του John E. Mack, ψυχιάτρου του Harvard, Alien Base: The Evidence For Extraterrestrial Colonization Of Earth του Timothy Good.

diadrastika / Image by Alem Coksa from Pixabay