Δρ James Kune: 5 εκατομμύρια Εξωγήινοι Ζουν στις ΗΠΑ με Ανθρώπινη Μορφή, Παντρεύονται Ανθρώπους και Κάνουν Ευτυχισμένο Γάμο

Δρ James Kune: 5 εκατομμύρια Εξωγήινοι Ζουν στις ΗΠΑ με Ανθρώπινη Μορφή, Παντρεύονται Ανθρώπους και Κάνουν Ευτυχισμένο Γάμο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έχετε σκεφτεί ποτέ αν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι φίλοι, οι συγγενείς κάποιοι γείτονες, ο άντρα σας ή η γυναίκα σας, θα μπορούσαν να είναι ένα είδος εξωγήινου ή εξωγήινου υβριδίου;

Αυτό θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει γιατί ορισμένοι άνθρωποι συμπεριφέρονται παράξενα σε διαφορετικές καταστάσεις. Δεν συμβαίνει επειδή είναι τρελοί ή αλλοπρόσαλλοι, αλλά επειδή δεν είναι σε θέση να αντιδράσουν, σαν άνθρωποι όπως θα ήταν φυσικό.

Ο Δρ James Kune έχει εντοπίσει περισσότερες από 1.000 διαφορετικές τέτοιες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στην αμερικανική κυβέρνηση, όπως ισχυρίζεται.

Ίσως, ο ίδιος ο σκοπός αυτών των εξωγήινων που ζουν εδώ είναι απλά να μας παρατηρήσουν τι κάνουμε κάθε μέρα, να μελετούν την κοινωνική μας συμπεριφορά και τον τρόπο αλληλεπίδρασης μεταξύ μας. Αυτό θα ήταν συγκρίσιμο με την παρατήρηση των ζώων σε περιβάλλον που μοιάζει με ζωολογικό κήπο.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα, για μερικούς από αυτούς τους εξωγήινους, είναι η σύνδεσή τους με τους γύρω ανθρώπους. Δεν είναι πάντα εύκολο να σκέφτονται “ανθρώπινα”. Αυτά τα όντα έχουν πολύ περισσότερη συλλογική γνώση και συνείδηση από ό,τι η ανθρωπότητα σήμερα. Ο Kune είπε επίσης ότι αυτοί οι εξωγήινοι υπάρχουν σε ίσα μέρη, πράγμα που σημαίνει ότι οι μισοί είναι άνδρες και οι άλλοι μισοί είναι γυναίκες.

Πολλοί από αυτούς είναι παντρεμένοι, αλλά δεν έχουν παιδιά. Μέσω της έρευνας του Δρ James Kune, είπε ότι υπάρχει πιθανότητα 50% να παντρευτεί ένας άνθρωπος κάποιον εξωγήινο. Αυτός ταυτοποίησε προσωπικά πολλούς από αυτούς, όταν προσπάθησαν να περάσουν ως άνθρωποι.

Μάλιστα, ο Kune είπε επίσης ότι οι λόγοι για να έρθουν εδώ στη Γη δεν είναι ακόμα σαφείς. Οι τυπικές υποθέσεις είναι ότι βρίσκονται εδώ λόγω ενός είδους παγκόσμιας κατάκτησης ή λόγω κάποιας φυσιολογικής επιθυμίας να ζήσει κάποιος εξωγήινος σε έναν άλλο πλανήτη, όπως ένας άνθρωπος θα ήθελε να ζήσει σε κάποιο άλλο μέρος της Γης, αντί της χώρας του.

Είναι πιθανό να υποφέρουν από έναν υπερπληθυσμό στον πλανήτη τους όποτε έπρεπε να μετακινηθούν σε άλλο τόπο, χωρίς, όμως να διαταράξουν την ησυχία του.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κάποιοι αναρωτιούνται, αν αυτά τα εξωγήινα όντα είναι ικανά για αληθινή αγάπη, ή αν κατανοούν ο ένας τον άλλον ως ανθρώπινα όντα, ή αν μπορούν να αναπαράγονται και να αποκτούν απογόνους με ανθρώπους.

Ίσως, την απάντηση αυτή να δίνει η Κοινότητα των Υβριδικών Παιδιών που έχει αναπτυχθεί και υποστηρίζει παιδιά υβρίδια από γονείς εξωγήινους με γήινους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης: Υβρίδια: Υπάρχουν Ανάμεσά μας Μισοί Άνθρωποι Μισοί Εξωγήινοι; Τι Αποκαλύπτει η Κοινότητα των Υβριδικών Παιδιών;

Ο Δρ Kune δήλωσε επίσης: ‘Ενα από τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα στην έρευνά μου είναι ότι αυτές οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινους κάνουν και τους ισχυρότερους γάμους στη Γη”.

Αν, λοιπόν, αφήσετε τα αστεία στην άκρη, και έχετε έναν ευτυχισμένο γάμο, τότε ίσως ο σύζυγός σας ή η συζυγός σας να είναι εξωγήινος, σύμφωνα με τον Δρ Kune, ο οποίος θα μπορούσε ενδεχομένως και να το επιβεβαιώσει.

diadrastika

AMP code