Μιλάμε με πνεύματα ενώ Κοιμόμαστε;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ειδικοί στον πνευματισμό και τα παραφυσικά φαινόμενα έχουν την άποψη ότι στον ύπνο μας μπορεί να δημιουργείται μία κατάσταση μέσα από την οποία υπάρχει επικοινωνία με πνεύματα.

Στην κατάσταση αυτή, η οποία λογαριάζεται ως διαταραχή του ύπνου, κάποιοι άνθρωποι μιλούν χωρίς να το καταλαβαίνουν. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το γνωστό “παραμιλητό” στον ύπνο μας, αλλά δεν αποκλείεται να έχει κάποια σχέση με αυτό που εξετάζουμε.

Σε όλη την ιστορία, υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει σε επαφή με πνεύματα μέσω ονείρων. Κάποιοι θεωρούν αυτό το είδος συνάντησης ως μέρος μιας ενεργής φαντασίας ή απλά ένα “ζωντανό όνειρο”. Ωστόσο, η απάντηση δεν είναι κάτι τόσο απλό, ανεξάρτητα από το πόσο θα θέλαμε να πιστεύουμε διαφορετικά.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι τα όνειρα είναι ο συνηθέστερος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε με το “πέρα”, με έναν άγνωστο κόσμο. Ενώ κοιμόμαστε, βρισκόμαστε σε ένα είδος διάστασης διαφορετικής από την δική μας.

Κατά την διάρκεια του ύπνου, το συνειδητό μυαλό μας είναι ανενεργό, βρίσκεται σε κατάσταση ανάπαυσης. Είναι πιο χαλαρό και λιγότερο ανθεκτικό στις εξωτερικές δυνάμεις. Είναι πολύ πιο εύκολο για τα πνεύματα να εισέλθουν στη συνείδησή μας τη στιγμή του ύπνου, αφού δεν χρειάζονται καμία προσπάθεια πρόσβασης.

Το μυαλό μας είναι πολύ πιο ανοιχτό στη διαδικασία και τη λήψη αυτού του είδους των πληροφοριών στην κατάσταση των ονείρων μας και είναι πολύ πιο πιθανό να δώσουμε πολύ περισσότερη προσοχή σε τέτοιες λεπτομέρειες όταν κοιμόμαστε.

Συνήθως, τα πνεύματα επικοινωνούν με σύμβολα, σημάδια, παραστάσεις, χρώματα ή ακόμα και με λέξεις, διαλόγους. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα στην αρχή, αλλά όλα υπάρχουν για έναν λόγο. Για έναν μόνο σκοπό.

Θέλουν να μας δώσουν ένα ακριβές μήνυμα, αλλά οι πόροι τους είναι περιορισμένοι. Δεν έχουν το χρόνο ή την ενέργεια για να προλάβουν να το ολοκληρώσουν. Αλλά μερικές φορές, μας μιλάνε και εμείς απαντούμε, ανοίγοντας μία συνομιλία που μπορεί να συνεχιστεί στο υπαρξιακό μας επίπεδο.

Δυστυχώς, όταν ξυπνάμε δεν θυμόμαστε πολλά ή ακόμα και τίποτα. Έχουμε μία ακαθόριστη μνήμη που μπερδεύει τις σκέψεις στην συνειδητή πραγματικότητά μας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Υποστηρίζεται, ότι τα πνεύματα επικοινωνούν με ανθρώπους μέσω ονείρων για διάφορους λόγους. Μπορεί να θέλουν να βοηθήσουν, να ευχαριστήσουν ένα άτομο κατά τη διάρκεια ενός θανάτου, να τους ενημερώσουν ότι είναι καλά, ή να τους καθοδηγήσουν.

Εσείς, τι νομίζετε για όλα αυτά; Σας έχει τύχει να ανοίξετε συνομιλία με κάποιο πνεύμα; Ποια είναι η άποψή σας;

diadrastika / Image by Enrique Meseguer from Pixabay