Πουλί να Πετάει στον Πλανήτη Άρη φωτογραφήθηκε από το Curiosity;

Πουλί να Πετάει στον Πλανήτη Άρη φωτογραφήθηκε από το Curiosity;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Curiosity της NASA έχει φωτογραφίσει μια πραγματικά απροσδόκητη ανωμαλία ανάμεσα στην βραχώδη επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη.

Μία μαύρη σκιά που διακρίνεται στον αέρα, παραπέμπει άμεσα σε ένα επίγειο πουλί κατά την διάρκεια της πτήσης του. Αυτό από μόνο του αποτελεί απόδειξη πως είτε υπάρχουν UFOs στην ατμόσφαιρα του Άρη, είτε πουλιά – και κατά συνέπειαQ ζωή.

Αυτοί είναι οι ισχυρισμοί του γνωστού κυνηγού των UFOs, κ. Scott C. Waring καθώς έγραψε:

«Αυτό το ιπτάμενο πουλί στον Άρη εντοπίστηκε από τον Marcelo Irazusta ο οποίος βρήκε πράγματι ένα πουλί που πετά στην επιφάνεια του Άρη” σε φωτογραφίες του Curiosity Rover που ελήφθη στο Sol 2446.

Αυτό, είναι αδύνατο να συμβαίνει αφού υποτίθεται ότι πλανήτης δεν έχει ζωή… και, όμως, εκεί είναι σε μια φωτογραφία σε μια ιστοσελίδα της NASA.

“Φαίνεται σαν ένας αετός που φεύγει… που, αν αυτό είναι αλήθεια, μπορεί να σημαίνει ένα από τα δύο πράγματα: “Είτε υπάρχουν ζώα στον Άρη είτε – αν και μισώ αυτή την ιδέα, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη – το rover μπορεί να μην είναι καθόλου στον Άρη, αλλά στο Ντέβον, στον Καναδά” και εξηγεί:

“Το Ντέβον είναι μια έρημη περιοχή νησιού με μόνο μια χούφτα ανθρώπων και η NASA έχει πάει εκεί πολλές φορές για να δοκιμάσει τους δρομείς της (τα rover) σε περιβάλλον παρόμοιο με τον Άρη”.

Το νησί Devon είναι το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του κόσμου που επιλέχθηκε από τη NASA για τη δοκιμή της τεχνολογίας εξερεύνησης του Άρη. Αυτό συμβαίνει επειδή το σκληρό κλίμα του νησιού Devon “μιμείται” τις περιβαλλοντικές συνθήκες στον Άρη και σε άλλους πλανήτες.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αλλά, ωστόσο, υπάρχει και μία διαφορετική εκτίμηση, όπως διαβάζουμε στην βρετανική express.co.uk που σε θεωρητικό επίπεδο θα μπορούσαν να ανατρέψουν το σκεπτικό του συνωμοσιογράφου.

Αυτό το “πουλί”, θα μπορούσε να είναι κάποια αναλαμπή των φακών της κάμερας, οι κοσμικές ακτίνες ή η απλή αντανάκλαση του ηλιακού φωτός είναι οι πιο πιθανές υποψήφιες αιτίες για την ανωμαλία στον Άρη. Αλλά και αυτά όλα είναι εικασίες, όπως θα μπορούσε να είναι ένα σκουπιδάκι στον φακό, ή πετραδάκια που εκτινάχθηκαν.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε την αυθεντική εικόνα της NASA ή/και να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί:

New UFO captured by Curiosity on Mars

diadrastika.com