Βίντεο από το εσωτερικό ενός UFO, από μάρτυρα που βίωσε απαγωγή από εξωγήινους, σύμφωνα με ισχυρισμούς του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Την 1η Ιανουαρίου του 2020, εμφανίστηκε ένα απίθανο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στο εσωτερικό ενός ιπτάμενου δίσκου, μέσα στον οποίο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι τον απήγαγαν εξωγήινοι.

Το σκηνικό υποτίθεται ότι συνέβη στις 25/12/2019 σύμφωνα με την σελίδα MUFON (Mutual UFO Network) που είναι ειδικευμένη σε θέματα UFOs και ανεξήγητων θεάσεων, όπου οι ιδρυτές της προσπαθούν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσούν, ιστορίες όπως η παρακάτω, η οποία αναφέρεται ως “υπόθεση 105324”. Επίσης καταχωρήθηκε και στην σελίδα ufostalker.com

Σύμφωνα με δήλωση του μάρτυρα:

Η πρώτη μας συνάντηση με τους εξωγήινους ξεκίνησε όταν ήμουν 7 χρονών και ο αδελφός μου ήταν ηλικίας 6 ετών. Είδαμε και οι δύο έξι γκρίζους εξωγήινους ύψους 3 ποδιών (περίπου 90 εκατοστά) στην κρεβατοκάμαρά μας που είχαμε από κοινού και οι δύο ως παιδιά. Οι απαγωγές εξακολουθούν να συμβαίνουν εδώ και 40 χρόνια τώρα. Ανεξάρτητα από το πού πηγαίνουμε, οι εξωγήινοι πάντα μας βρίσκουν.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε τι κατέγραψε μέσα σε ένα UFO, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μάρτυρα, για το οποίο οι απόψεις διίστανται για το αν είναι αυθεντικό ή όχι.

Amazing video emerged made by an Alien Abductee who was able to film the inside of a UFO Mothership

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.