Ρώτησαν τον Τραμπ αν ο Στρατός των ΗΠΑ έχει στην κατοχή του συντρίμμια ενός UFO κι εκείνος απάντησε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζεται ότι έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στις παρατηρήσεις για UFOs, σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο από απλούς καθημερινούς ανθρώπους, αλλά και από στρατιωτικούς πιλότους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είδαν μπροστά εναέρια τεχνολογία που είναι σχεδόν αδύνατο να πρόκειται για ανθρώπινη – τουλάχιστον με βάση τα όσα γνωρίζουν.

Τις τελευταίες μέρες ενημερώθηκε και πάλι το Πολεμικό Ναυτικό για «παράξενα αντικείμενα» που πετούσαν με υπερβολική ταχύτητα. Την περασμένη εβδομάδα, το Υπουργείο Άμυνας πραγματοποίησε επίσης μια ενημερωτική συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας, Mark Warner, μαζί με δύο άλλους γερουσιαστές σχετικά με τις ναυτικές συναντήσεις και τα UFOs.

Τώρα, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος απαιτεί να μάθει την αλήθεια σχετικά με τους εξωγήινους και τα ΑΤΙΑ τους – καθώς πλέον είναι προφανές ότι αυτή η μυστικοπάθεια και τα μισόλογα κρύβουν μία μεγάλη αλήθεια – ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τράμπ βρέθηκε καλεσμένος στο αγαπημένο του κανάλι, το Fox News, όπου δέχτηκε πιέσεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης, όταν έπεσε σαν ερώτηση ο ισχυρισμός ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει στην κατοχή του συντρίμμια ενός UFO σε κάποια αεροπορική βάση.

Στην ερώτηση, αλλά και γενικότερα σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης στο Fox News, με τον Tucker Carlson, ο πρόεδρος Τραμπ είχε μια πολύ παράξενη αντίδραση.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών απάντησε πως δεν είχε ακούσει κάτι, αλλά παραμένει ανοιχτόμυαλος. Ο Κάρλσον χαρακτήρισε την απάντηση του προέδρου ως κάτι περίεργο, ενώ του αποκάλυψε ότι ένας υψηλόβαθμος κυβερνητικός υπάλληλος του είχε πει για ένα πρόσφατο εύρημα της κυβέρνησης, σχετικά με κάποια απομεινάρια ενός UFO.

Αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε ο Ντόναλντ Τραμπ να ακούσει και φαίνεται να τον εξέπληξε, ωστόσο στην συνέχεια προσπάθησε να αλλάξει γρήγορα το θέμα, υποστηρίζοντας ότι «δεν είχε ακούσει τίποτα γι’ αυτό». Η αντίδραση του Trump δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο Nick Pope, ο οποίος ήταν ένας από τους εργαζόμενους στις έρευνες του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με τα UFO, δήλωσε ότι ο πρόεδρος «κρύβει κάτι». Υποστηρίζει ότι είναι αδύνατο να μην έχει “ακούσει τίποτα” σχετικά με την υπόθεση.

Άραγε, πόσα ξέρουν και δεν μας λένε; Και τι περιμένουν για να κάνουν τις αποκαλύψεις τους, αφού βλέπουν ότι ο κόσμος, έχει τις υποψίες του, έχει καταλάβει, ξέρει… Μία επιβεβαίωση ζητάει μόνο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

President Trump on UFOs: I’m not a believer but anything’s possible

diadrastika / Image by heblo from Pixabay