Υπερβόρειοι: Τι Αποκαλύπτουν Έγγραφα στο Θιβέτ και η Μπλαβάτσκι

Σε έγγραφα που βρέθηκαν σε ένα μοναστήρι του Θιβέτ, γίνεται περιγραφή της γένεσης του «ηλιακού μας συστήματος», ενώ γίνεται αναφορά για την δεύτερη φυλή που ακολούθησε. Χαρακτηριστικά η Έλενα Μπλαβάτσκι αναφέρει:

«Η γερασμένη πια πρώτη φυλή αναμίχθηκε με την δεύτερη, όπως τα παλιά νερά αναμιγνύονται με τα καινούργια κι έτσι άρχισε να γεννιέται από τον «ιδρώτα» της πρώτης φυλής η δεύτερη. Οι παλιές σταγόνες έγιναν θολές, χάθηκαν κι εξαφανίστηκαν μέσα στο θερμό ρεύμα της ζωής, στο νέο ρεύμα. Τότε το εξωτερικό σώμα της πρώτης φυλής έγινε το εσωτερικό της δεύτερης».

Έτσι η υπόσταση τους παρέμεινε αέρινη δίνοντας λίγο θέση και στο ανθρώπινο στοιχείο. Η κατοικία της Υπερβόρειου φυλής ήταν ο μακρινός Βορράς δηλαδή η σημερινή Αρκτική. Επικοινωνούσαν με τους Αρχαίους Έλληνες και μιλούσαν ελληνικά.

Διαβάστε επίσης: Υπερβόρειοι. Μύθος και συμπεράσματα για τον Πολιτισμό τους

Διέθεταν σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα ταξίδια τους γίνονταν με μεγάλες ταχύτητες και είχαν στα χέρια τους όπλα με εντυπωσιακές δυνάμεις. Ακόμη διέθεταν μεγάλο προσδόκιμο ζωής και καλή φυσική κατάσταση με την φθορά «να τους αποφεύγει», κοινώς αθάνατοι. 

Ο ρόλος τους ήταν η προστασία και η καθοδήγηση των Ελλήνων. Φημολογείται ότι ο Πυθαγόρας υπήρξε μαθητής των Υπερβόρειων. Ακόμη και ο Απόλλωνας στην αρχαία Ελλάδα ονομάζονταν «Υπερβόρειος».

Οι ιερείς στο Μαντείο των Δελφών άφηναν ανοιχτή τη βορινή πύλη του ναού, έτσι ώστε στα μέσα της άνοιξης, «να μπορέσει να εισέλθει στο ναό του» αφού θεωρούσαν πως τους επισκέπτεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. 

Για τον ΕΟΕ: Άννα Κβάσνιακ
Επικοινωνείτε στο [email protected]

thesecretrealtruth / Image by Angie Agostino from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.