Η Εξήγηση Γιατί Βλέπουμε Άγνωστα Πρόσωπα στα Όνειρά μας

Η Εξήγηση Γιατί Βλέπουμε Άγνωστα Πρόσωπα στα Όνειρά μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλοι κοιμόμαστε και όλοι βλέπουμε όνειρα, είτε το θυμόμαστε το πρωί που ξυπνάμε, είτε όχι, σύμφωνα με διάφορες επιστημονικές έρευνες. Κι αυτό, είναι το μόνο σίγουρο σχετικά με τα όνειρα, αφού για όλα τα υπόλοιπα βρισκόμαστε σε στάδιο υποθέσεων, ευτυχώς, οι οποίες εξελίσσονται αργά μεν, σταθερά δε.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται είναι αν τα όνειρα είναι ένας διαφορετικός τρόπος μέσω του οποίου μπορούμε να επικοινωνήσουμε με το υπέρ «πέραν», με έναν άγνωστο και διαφορετικό κόσμο. Ίσως, με τον εαυτό μας σε ένα παράλληλο κόσμο, ή με άλλους κόσμους, διαφορετικών συμπάντων και διαστάσεων.

Ενώ κοιμόμαστε, είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε σε ένα είδος διάστασης εντελώς διαφορετικής από την δική μας. Αυτό συμβαίνει επειδή κατά την διάρκεια του ύπνου, το συνειδητό μυαλό μας είναι σχεδόν ανενεργό, βρίσκεται δηλαδή σε μία κατάσταση χαλαρής ανάπαυσης. Είναι πιο χαλαρό και λιγότερο ευαίσθητο στις εξωτερικές δυνάμεις του πραγματικού κόσμου μας, όταν είμαστε ξύπνιοι.

Σε αυτή την κατάσταση, λέγεται ότι είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθούμε σε καταστάσεις που γίνονται αυτόματα κλειδιά που ξεκλειδώνουν καταστάσεις και δυνατότητες που με το υλικό σώμα μας δεν μπορούμε.

Θα μπορούσαμε, δηλαδή να επικοινωνήσουμε με πνεύματα ή άλλου είδους όντα τα οποία εισέρχονται στη συνείδησή μας ή τα συναντούμε στην πορεία ενός αστρικού ταξιδιού, δεδομένου ότι δεν σε πολλές περιπτώσεις δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια πρόσβασης.

Το μυαλό μας είναι πολύ πιο ανοιχτό στη διαδικασία της αστρικής προβολής, ασχέτως αν το καταλαβαίνουμε και γίνεται συνειδητά, αν το συνειδητοποιούμε την άλλη μέρα, ή δεν το καταλαβαίνουμε ποτέ.

Σε ένα τέτοιο ταξίδι, είναι πολύ πιθανό να να γίνονται συναντήσεις με άλλα αστρικά σώματα που συναντούμε στην πορεία. Γι’ αυτό όταν ξυπνάμε έχουμε την ανάμνηση ότι βλέπουμε άγνωστα πρόσωπα τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στη ζωή μας, είτε στο ύπνο είτε στον ξύπνιο μας.

Δείτε παρακάτω το υποτιτλισμένο στα ελληνικά βίντεο από το κανάλι VideoTranslations του YouTube για να μάθετε περισσότερο για την λεγόμενη αστρική προβολή, δηλαδή την τέχνη της εξόδου της ψυχής από το σώμα:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αστρική Προβολή

diadrastika.com

loading...