Ανέκδοτο: Ένας χωρικός είχε πρόβλημα με το

Ανέκδοτο: Ένας χωρικός είχε πρόβλημα με το “όργανό” του και πάει στον γιατρό

Ένας χωρικός είχε πρόβλημα με την ανόρθωση του “οργάνου” του. Πάει λοιπόν στο γιατρό και του εξηγεί τι συμβαίνει. Ο γιατρός του αποκρίνεται ότι είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπιστεί και του γράφει μια συνταγή:

Να παίρνει ένα χάπι κάθε τέσσερις ημέρες.

Ο χωρικός. όμως, μέχρι να φτάσει πίσω στο σπίτι του, θυμήθηκε λάθος και άρχισε να παίρνει τέσσερα χάπια την ημέρα.

Γίνεται έτσι τούρμπο και αφού εξάντλησε τα στενά οικογενειακά πλαίσια, άρχισε να “επιτίθεται” στους συχωριανούς του. Έντρομοι οι χωριανοί, μόλις η συμπεριφορά του είχε αρχίσει να διαδίδεται, άρχισαν να τρέχουν στο δάσος να κρυφτούν για να γλιτώσουν.

Αμέσως πάει λοιπόν ο φίλος μας πάλι στο γιατρό και του λέει το νέο του πρόβλημα και ο γιατρός του σύστησε, ως μόνο μέσο αποκατάστασης να τη βάλει στην πρίζα, να τη χτυπήσει το ρεύμα για να ηρεμήσει και να επανέλθει στα φυσιολογικά.

Επιστρέφει σπίτι του και ενώ, λοιπόν, εφάρμοζε τη θεραπεία κολλημένος στην πρίζα, οι άλλοι από το δάσος στέλνουν έναν πιτσιρικά να δει τι γίνεται και να τους πει αν μπορούν να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Ο μικρός κοιτάζει από το παράθυρο, βλέπει τον χωρικό να την έχει στην πρίζα και τρέχει, αμέσως, προς το δάσος φωνάζοντας δυνατά σε όλους όσους ήταν κρυμμένοι εκεί για να τον ακούσουν.

– Τρεχάτε χωριανοί!!! Την φορτίζει και έρχεται!!!

fourtounis

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.