Είναι η Ατλαντίδα που Φαίνεται από το Διάστημα Κάτω από τον Ωκεανό, όπως την Κατέγραψε ο ΔΔΣ, ή ένα ψηφιακό σφάλμα;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία εκπληκτική ανακάλυψη υποστηρίζει ότι έκανε ο Scott C. Waring, όπως υποστηρίζει και όπως, τουλάχιστον, φαινομενικά δείχνουν οι εικόνες από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Παρακολουθούσα, μας λέει, τη ζωντανή μετάδοση του διαστημικού σταθμού, όταν παρατήρησαν πολλές φορές τις ίδιες δομές κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού. Αυτό που εννοώ είναι ότι η κάμερα δεν ήταν καθόλου live, αλλά έπαιζε το ίδιο βίντεο όλη την εβδομάδα. Είδα τα κτίρια αυτά και αποφασίζω να τα καταγράψω.

Μόλις έκανα μεγέθυνση, ήμουν σίγουρος ότι αυτά ήταν αρχαία ερείπια κάτω από τον ωκεανό. Παρακολουθήστε στο βίντεο πώς μπορείτε να δείτε την αντανάκλαση του ήλιου από την επιφάνεια του νερού στο πάνω δεξιά μέρος του βίντεο.

Ουσιαστικά, αυτό που βλέπουμε είναι μία τεράστια υποβρύχια πόλη, ή μία βυθισμένη πολιτεία στον ωκεανό. Θα μπορούσε να είναι η Ατλαντίδα ή τα ερείπια κάποιας άλλης αρχαίας πόλης;

Αυτή μπορεί να είναι η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας. Δεν βλέπω άλλη γνωστή πόλη τέτοιου μεγέθους. Αυτά τα κτίρια εκτείνονται σε εκατοντάδες μίλια απόσταση!

Άραγε, έχει δίκιο με βάση αυτά που βλέπει ή απλά είναι κάποιο σφάλμα στην μετάδοση της εικόνας, ένα ψηφιακό σφάλμα, ένα pixellation; Εσείς τι νομίζετε;

Δείτε προσεκτικά το βίντεο όπως μας το δίνει ο ίδιος και μπείτε στην διαδικασία. Ποια είναι η γνώμη σας;

Was Atlantis Seen From Space Or Just Pixelation? UFO Sighting News.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika.com