Τι Θέλουν να Ακούν οι Γυναίκες την Ώρα που… “ξέρετε”

Αν μιλάτε με τον σύντροφό σας ή αν σας μιλάει την ώρα που “ξέρετε”, τότε ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο, μάλλον θα το βρείτε ενδιαφέρον.

To σeχ talk σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες, αφού κάποιες θέλουν να ακούν τον σύντροφό τους να τους μιλάει την ώρα της επαφής και άλλες (οι περισσότερες σύμφωνα με έρευνες) θέλουν να μη λες κουβέντα, όπως διαβάζουμε στο mag.sigmalive.com

Αν είσαι τύπος που φτιάχνεται με το μιλάει την ώρα του σ€ξ και δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό την ώρα της σε$ουαλικής επαφής, θα βρεις ενδιαφέροντα τα πορίσματα μιας έρευνας που διαβάσαμε στο gr.askmen.com

H έρευνα  διεξήχθη από την ιστοσελίδα για τις σύγχρονες σχέσεις Forktip και δημοσιεύτηκε στη βρετανική Metro, kai ρίχνει φως στο πώς τελικά θέλουν οι γυναίκες να τους μιλάς κατά τη διάρκεια της σεκσουαλικής επαφής.

Από τις απαντήσεις 5.000 ετεροφυλόφιλων ενήλικων γυναικών προέκυψαν τα ακόλουθα  συμπεράσματα.

Να σημειωθεί εδώ ότι μεγάλη μερίδα των γυναικών απάντησε ότι δεν θέλει ο άντρας να τους μιλάει κατά τη διάρκεια της συνουσίας, «απλά να μουγκρίζει από ηδονή», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Ωστόσο οι γυναίκες απάντησαν και στο τι τους αρέσει τελικά να ακούνει από τα χείλη του ερωτικού παρτενέρ τους και η πλειοψηφία των συμμετεχουσών φαίνεται να ερεθίζεται ερωτικά όταν ο παρτενέρ της τής λέει να τον αποκαλέσει “daddy” (εμείς, στην Ελλάδα πάλι ξέρουμε το «έλα στον παππού»), με την αμέσως επόμενη πιο δημοφιλής ατάκα να είναι «μου αρέσει που είσαι τόσο σφιχτή». Την τρίτη θέση κατέλαβε η φράση «τρελαίνομαι να κάνω σεχς μαζί σου».

Ακολουθούν οι υπόλοιπες απαντήσεις που έδωσαν οι γυναίκες για το τι τους αρέσει να τους λένε οι άντρες στη διάρκεια του “ξέρετε”: «Θέλω να σε δω να έρχεσαι σε opyασμό», αλλά και «Πόσο καλό κορίτσι είσαι;», κλασικά: «Σου αρέσει αυτό που σου κάνω;», φυσικά «Θέλω να μου κάνεις αυτό τώρα», δηλωτικά «Το κορμί σου είναι τόσο σέξι», μμμμ «Είσαι απίστευτα υγρή» και «Θέλω να είμαι συνέχεια μέσα σου», αλλά κάποιες φορές και «Είσαι το πouταvάκι μου» καθώς και άλλα κοσμητικά επίθετα που εύκολα φαντάζεσαι ποια μπορεί να είναι.

mag.sigmalive.com / Image by Anastasiya Babienko from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.