Αρχαία Γραφή στη Σελήνη Αποκαλύπτει Ισχυρό Όπλο;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πολύ γνωστός για τις παράξενες θεωρίες και ερμηνείες που δίνει σε διάφορα ευρήματα, Scott C. Waring, ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε γράμματα του λατινικού αλφαβήτου σε έναν κρατήρα της Σελήνης. Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, ίσως, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το λατινικό αλφάβητο προέρχεται από το Χαλκιδικό Αλφάβητο. (Διαβάστε σχετικά: «Κρυμμένο» σε Παγκόσμια Θέα το Μυστικό της Κύμης)

Τα γράμματα αυτά, σύμφωνα με τον Scott C. Waring είναι στην σειρά “V E L” με ένα βέλος αμέσως μετά. Ο ίδιος πιστεύει ότι αυτό αναφέρεται στο αρχαίο ιερό μυθολογικό δόρυ VEL, στο οποίο μια θεά ενσωμάτωσε όλες τις δυνάμεις της σε ένα δόρυ, ώστε να μπορεί να προστατεύει τον γιο της στη μάχη.

Πρόκειται, όπως μας λέει για ένα αρχαίο θρησκευτικό ιερό λείψανο που ακόμα λατρεύεται και γιορτάζεται, στις μέρες μας, σε διάφορες χώρες. Ουσιαστικά, θεωρεί. ότι αυτό το τεχνούργημα έχει δυνάμεις που δεν δόθηκαν από μια θεά αλλά από μια εξωγήινη φυλή που ήταν θεϊκή και η μητέρα κατασκεύασε αυτό το όπλο για να προστατεύσει τον γιο της στη μάχη. Όπως, για παράδειγμα, ο Θωρ παρέλαβε ένα σφυρί από τον πατέρα του. 

Πιστεύει, επίσης, ότι το βέλος στο τέλος της λέξης VEL είναι ένα δόρυ -και όχι βέλος-, το οποίο δείχνει πού κρύβεται το αρχαίο μυστικό όπλο. Όλα αυτά “περιγράφονται” στον κρατήρα του Jackson στο φεγγάρι της Γης. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρύψει κάποιος ένα αρχαίο όπλο μεγάλης ισχύος από την ανθρωπότητα, από το να το τοποθετήσει μακριά από αυτήν, αλλά ταυτόχρονα τόσο δίπλα της!

Στο δικό μας μυαλό, τα γράμματα VEL^ θα μπορούσαν να υπονοούν το βέλος ή το δόρυ επάνω στο οποίο ταξίδευε ο Άβαρις από την Υπερβορεία. Ωστόσο, αν και θα μπορούσαν να δοθούν πολύ περισσότερες ερμηνείες για το τι σημαίνουν τα γράμματα – ή μάλλον για να είμαστε περισσότερο ακριβείς: το ανάγλυφο που παραπέμπει σε γράμματα του λατινικού-χαλκιδικού αλφαβήτου όπου εύκολα ξεχωρίζουν ως VEL+βέλος – αυτά, είναι υπαρκτά και μπορείτε να τα δείτε στην αυθεντική φωτογραφία στον σύνδεσμο που ακολουθεί, αν έχετε την υπομονή να το ψάξετε: ttp://www.gigapan.com/gigapans/206927

Προκειμένου να εντοπίσετε ευκολότερα την περιοχή με τα υποτιθέμενα γράμματα, αλλά και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, μπορείτε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τίτλο Ancient Writing Reveals Mythological Weapon Hiding In Crater On Moon, UFO Sighting News / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά:

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.