Γυναίκα Φωτογράφισε τον Χάρο και ένα Κοράκι, λίγες ώρες πριν πεθάνει ο πατέρας της

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία κάτοικος του Doncaster στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Sharron Coll ήταν σε ένα ξενώνα κοντά στο κρεβάτι του πατέρα της, τον Roy Crank 67 χρονών, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου από το οποίο υπέφερε για αρκετά χρόνια, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ασθένεια. 

Η Sharron Coll τράβηξε μερικές φωτογραφίες ενώ φρόντιζε τον πατέρα της, λίγε ώρες πριν εκείνος πεθάνει. Όπως αναφέρει η βρετανική thesun.co.uk, ανάμεσα σε αυτές υπάρχει κάτι πολύ παράξενο. φαίνεται να έχει αποθανατιστεί μία σκοτεινή φιγούρα που έχει μία κλίση σαν να σκύβει για να δει, φοράει μια κουκούλα όπως αυτή που έχουν οι μοναχοί. Και δεν ήταν μόνο αυτό.

Γυναίκα Φωτογράφισε τον Χάρο και ένα Κοράκι, λίγες ώρες πριν πεθάνει ο πατέρας της.
Ο “ζοφερός θεριστής”

Η ίδια ισχυρίζεται ότι όσο φρόντιζε τον πατέρα της, εκείνος κάτι προσπαθούσε να της πει, κάτι της έδειχνε. Η ίδια δεν μπορούσε να καταλάβει, ούτε να εξηγήσει τι ήθελε να της πει, αλλά φαινόταν τρομοκρατημένος. η Sharron σκέφτηκε όλα αυτά οφείλονταν στην ασθένειά του.

Μετά από λίγο έφυγε από το δωμάτιο και πήγε στο μπάνιο. Τότε είδε μια παράξενη σιλουέτα στο διάδρομο και ένα παράξενο πουλί δίπλα πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Ήταν αρκετά φοβισμένη αλλά κατάφερε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες.

Γυναίκα Φωτογράφισε τον Χάρο και ένα Κοράκι, λίγες ώρες πριν πεθάνει ο πατέρας της.
Κάτι που μοιάζει με κοράκι πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι

Της πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβει τι συνέβαινε. Το πουλί ήταν ένα κοράκι και υποτίθεται ότι είναι ένα σημάδι του θανάτου, όπως είπε. Είχε τρομοκρατηθεί εντελώς, ειδικά όταν ο αδελφός της, της εξήγησε ότι η φιγούρα που είδε ήταν του «ζοφερού θεριστή», του Χάρου.

Ο πατέρας της δεν πίστευε σε τέτοια πράγματα, ούτε σε φαντάσματα, ούτε σε σκιές και πράγματα ανύπαρκτα, ούτε στον Χάρο.

Η ίδια, όμως, τώρα πια πιστεύει πως κάτι υπήρχε εκεί και δεν μπορεί να ήταν τυχαίο αφού το φωτογράφισε. Επιπλέον, κατά κάποιον τρόπο είναι ευγνώμων που “υπήρχε κάποιος” που “περίμενε” με υπομονή τον πατέρα της.

Υπάρχει κάποιος που περιμένει στην άλλη πλευρά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Άραγε, είναι έτσι όπως τα υποθέτει η Sharron, ή απλά φαντάζεται πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν; Και η φωτογραφία; Δεν το αποδεικνύει; Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά;

diadrastika