Με την επιλογή μιας κάρτας θα λάβουμε το Μήνυμα των Αγγέλων για αυτή την ακριβή στιγμή της ζωής μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτό το μήνυμα που έρχεται σε σας σήμερα ελπίζουμε ότι θα είναι μια όμορφη έμπνευση που θα σας διαφωτίσει, όχι αργότερα, όχι αύριο, αλλά τώρα, γιατί είναι αυτή η στιγμή για να δράσουμε και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Είναι αυτή τη στιγμή, αυτή τη στιγμή.

Επιλέξτε μεταξύ των επιλογών 1, 2 ή 3, από την παραπάνω εικόνα και ανακαλύψτε το μήνυμα:

1 – Ο άγγελος της αποδοχής

Ανεξάρτητα από το περιβάλλον, η εσωτερική ειρήνη έρχεται στη ζωή σας

Από την πρώτη μας παιδική ηλικία μάθαμε να αγωνιζόμαστε για τη ζωή παρά να ζούμε σε αυτήν. Τα έθιμά μας, οι αγώνες μας για επιβίωση μας έχουν κάνει να αναπτύξουμε το εγώ μας και, τελικά, να μετατρέψουμε τις ιδιότητές μας σε ελαττώματα. Η ζωή είναι ευκολότερη τη στιγμή που αποφασίζουμε να ζήσουμε σε αυτήν.

Αγωνιζόμαστε για αυτό που δεν έχουμε, αναπτύσσουμε το υλικό μέρος μας και όχι το υπέροχο πνευματικό μας μέρος. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Είμαστε θύματα για μια ακόμη φορά των αρχέτυπων που δημιούργησε η κοινωνία. Συρθήκαμε στο “εγώ” ξεχνώντας τα υπέροχα πράγματα που μας περιβάλλουν σε πολλές στιγμές της ημέρας

Το Μήνυμα: Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε γύρω μας με αθώα μάτια, να δούμε τα βλέμματα που μας δίνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται στον κύκλο της ζωής μας, να ζήσουμε έντονα τις εμπειρίες που έρχονται από την καρδιά τις αποφάσεις των ανθρώπων που αγαπάμε.

2 – Ο άγγελος της συγχώρεσης

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η συγχώρεση σας προσφέρει την ελευθερία της αγάπης

Βρίσκεστε σε μια στιγμή μεγάλης σημασίας. Οι πληγές του παρελθόντος έχουν αφήσει το σημάδι τους επάνω σας και τώρα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με θάρρος και κατανόηση. Είναι πολύ σημαντικό να αφήνετε την καρδιά σας ελεύθερη από τον πόνο για να μπορέσετε να ζήσετε νέες εμπειρίες που θα σας κάνουν να απολαύσετε την αγάπη.

Η συγχώρεση είναι το μεγαλύτερο από τα θέματα που πρέπει να μάθει ο άνθρωπος να ξεπεράσει. Από την παιδική ηλικία έχουμε ζήσει πολλές εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων αισθανόμασταν πληγωμένοι, με πόνο που έχει κλειδωθεί στο πιο εσωτερικό μέρος της ύπαρξής μας.

Το Μήνυμα: Ήρθε η ώρα να συγχωρήσουμε. Γονείς, συναδέλφους, παιδιά, φίλους και το σημαντικότερο: τους εαυτούς μας. Αν θυμηθούμε τις καλές πράξεις που έχουμε μοιραστεί, θα νικήσουν εκείνες που μας έβλαψαν.

Η αγάπη είναι ο θησαυρός της ανθρωπότητας, η παλαιότερη θεραπεία για να θεραπεύσουμε όλες τις πληγές, κάτι που όλοι έχουμε μέσα στην ύπαρξή μας, και ήρθε από πάνω. Οι άγγελοι είναι δίπλα σας για να σας υπενθυμίσουν ότι ο σπόρος της συγχώρεσης αρχίζει να βλασταίνει μέσα σας.

3 – Ο Άγγελος της Ευθύνης

Μια ακτίνα φωτός μπαίνει στη ζωή σας

Μια καινούργια πόρτα ανοίγει για εσάς. Τώρα τα λάθη του παρελθόντος δεν έχουν σημασία. Σήμερα έχετε το προνόμιο να βρείτε ένα νέο νόημα στη ζωή σας.

Οι εμπειρίες του παρελθόντος έχουν προκαλέσει συνήθειες με έναν τρόπο ζωής που έχει συννεφιάσει αργά την ψυχή και το σώμα σας με την πάροδο του χρόνου. Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, γιατί όλη αυτή η σύγχυση έχει μείνει πίσω, και σας προσφέρεται μια νέα ζωή και η δυνατότητα αλλαγής.

Μια νέα ζωή παρουσιάζεται μπροστά σας, γεμάτη από το φως και αγάπη. Το φως λάμπει με έντονο τρόπο στην ανάπτυξη της ανθρωπότητας και είστε ένας από τους φάρους σε αυτόν τον πλανήτη.

Ο αρχάγγελος Uriel σας συνοδεύει να δείξετε το φως με ευθύνη σε όλους εκείνους τους νέους που ξεκινούν το ταξίδι τους σήμερα. Οι άγγελοι είναι μεταξύ μας έτσι ώστε το φως να παραμείνει αιώνια ανάμεσα στην ανθρωπότητα.

Το Μήνυμα: Ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη για τη ζωή σας. Η δύναμη του φωτός ξυπνά μέσα σου και αναδεικνύει τη συνείδησή σου με την αποστολή να κάνεις συμμετέχεις στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Το φως λούζει και καθαρίζει το σώμα και την ψυχή σας. Σας προσφέρει το θάρρος και τη δύναμη να αναλάβετε την ευθύνη και να προσψωρήσετε.

diadrastika