Η «Αποστολή» που Έχει το Κάθε Ζώδιο στη Ζωή του, αλλά δεν μάθαμε για να την φέρουμε σε πέρας!

Από ωροσκόπια, σε χαριτωμένα memes και βίντεο του διαδικτύου, υπάρχουν πολλές πληροφορίες γύρω από διάφορα ζώδια και το τι σημαίνουν… στους ανθρώπους τουλάχιστον. 

Πολύ συχνά όμως αφήνουμε στην απέξω αυτόν ή εκείνους που τα δημιούργησαν. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την υπόθεση υπάρχουν 12 ζωδιακές «Αποστολές» που ελάχιστοι γνωρίζουμε. Ας τις δούμε ποιες είναι:

Για τον Κριό

Δίνω τον σπόρο σε σένα για να τον φυτέψεις. Για κάθε ένα που φυτεύεις, θα πολλαπλασιάζεται επί 1 εκατομμύριο. Αλλά δεν θα έχεις το χρόνο να τον βλέπεις να μεγαλώνει.

Κάθε πράγμα που θα φυτεύεις θα βγάζει σπόρους και θα τους φυτεύεις και αυτούς. Δεν είναι η δουλειά σου να τους βοηθήσεις να μεγαλώσουν. Εσύ απλά πρέπει να φυτεύεις τις ιδέες που σου δίνω στα μυαλά του κόσμου. Γι’αυτό θα σου δώσω πολύ αυτοπεποίθηση.

Για τον Ταύρο

Εσύ Ταύρε, να βοηθάς κάθε σπόρο να μεγαλώσει και να έχει υγεία. Είναι μία δουλειά που θέλει υπομονή γιατί πρέπει να τελειώσεις αυτό που έχει ξεκινήσει. Για να το καταφέρεις αυτό σου δίνει το δώρο της δύναμης.

Για τον Δίδυμο

Σου δίνω Δίδυμε όλες τις ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις. Η δουλειά σου είναι να τις κάνεις στον κόσμο για να τους κάνεις να σκεφτούν και να καταφέρουν να καταλάβουν. Γι’αυτό, σου δίνω το δώρο της γνώσης.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για τον Καρκίνο

Εσύ Καρκίνε, έχεις το καθήκον να κάνεις τους ανθρώπους να δεχτούν τα συναισθήματά τους. Η ζωή σου είναι αφιερωμένη στο να προκαλείς το γέλιο και τα δάκρυα στις ζωές όσων συναντάς για να μπορέσουν να σκεφτούν και να αναπτυχθούν μέσα από αυτό. Γι’αυτό σου δίνω το δώρο της οικογένειας.

Για τον Λέοντα

Η δουλειά σου είναι να κάνεις επίδειξη της Δημιουργίας μου στον κόσμο μέσα από τα ταλέντα και τις δυνάμεις σου. Πρέπει να προσέχεις όμως την αλαζονεία γιατί είναι  δική μου η Δημιουργία, όχι δική σου. Εάν το ξεχάσεις, οι άνθρωποι θα σε κοροϊδεύουν. Γι’αυτό σου δίνω το δώρο της τιμής.

Για τον Παρθένο

Ζητάω να εξετάσεις όλα όσα έκανε η ανθρωπότητα. Σου δίνω την άδεια να κριτικάρεις τους τρόπους τους και να τους θυμίζεις τι δεν κάνουν καλά. Για να τα καταφέρεις, σου δίνω το δώρο της αγνής σκέψης.

Για τον Ζυγό

Η αποστολή σου είναι να υπηρετείς. Οι πράξεις σου θα θυμίζουν στους ανθρώπους το χρέος τους προς τους άλλους. Αυτό θα τους βοηθήσει με τη συνεργασία και θα τους δώσει την δυνατότητα να αντικατοπτρίζουν τις συνέπειες από τις πράξεις τους. Γι’αυτό σου δίνω το δώρο της αγάπης.

Για τον Σκορπιό

Η δουλειά σου είναι πολύ δύσκολη. Έχεις την ικανότητα να ξέρεις τι υπάρχει στις καρδιές των άλλων – αλλά δεν θα πρέπει να το αποκαλύψεις. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώσεις προδομένος όταν καταλάβεις τι σκέφτονται. Αλλά έχει και ένα θετικό, θα ανακαλύψεις το δώρο του σκοπού μέσα από τη ματιά σου στην ανθρωπότητα.

Για τον τοξότη

Εσύ Τοξότη, κάνε τους ανθρώπους να γελάνε. Γιατί; Γιατί τείνουν να πικραίνονται όταν δεν καταλαβαίνουν εμένα και τις ιδέες μου. Αλλά το γέλιο σου θα τους κάνει να γαληνεύουν. Γι’αυτό σου δίνω το δώρο της ατέλειωτης χαράς.

Για τον Αιγόκερω 

Σου ζητώ να δουλέψεις σκληρά για να πάρουν κίνητρο και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο. Σου δίνω το δώρο της υπευθυνότητας για να σε βοηθήσω στο δύσκολο αυτό σου έργο.

Για τον Υδροχόο

Εσύ έχεις την αποστολή να οραματιστείς το μέλλον για να το δουν οι άλλοι μέσα από τα μάτια σου. Για να σε βοηθήσω, σου δίνω το δώρο της ελευθερίας.

Για τους ιχθύς 

Η δουλειά σου είναι η πιο δύσκολη από όλες, γιατί πρέπει να μαζέψεις όλη τη θλίψη στον κόσμο και να την επιστρέψεις σε Μένα. Τα δάκρυά σου θα είναι τα δικά μου δάκρυα και η θλίψη που απορροφάς θα είναι συχνά αποτέλεσμα της παρανόησης του Σχεδίου Μου. Αλλά θα έχεις το δώρο της κατανόησης για να τα καταφέρεις.

Παιδιά μου, όλοι έχετε τώρα τις αποστολές και σας παροτρύνω να τις ολοκληρώνεται μέσα από τη δουλειά και τη διασκέδασή σας κάθε μέρα!

Credit: davidwolfe.com και fanpage.gr / Image by Anja from Pixabay