Τότε που οι εξωγήινοι θέλησαν να αλλάξουν τη μοίρα της ανθρωπότητας

Ο Ισπανός Antonio Rivera, αποκάλυψε στο βιβλίο του “Las Machines del Cosmos” ένα περίεργο γεγονός που εκείνη την περίοδο δεν προσέλκυσε ιδιαίτερη προσοχή.

Σήμερα, χάρη στα τελευταία αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της American Intelligence, επιστρέφουμε σε αυτό το θέμα για αλληλεπιδράσεις μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων.

Ο Rivera δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης: “Μία ημέρα μιλήσαμε για UFO σε μια συνάντηση παρουσία του δικηγόρου Miguel Aleman, πρώην προέδρου του Μεξικού, και ένας από τους παρόντες ρώτησε:” τι νομίζεις για τα UFO; Το μόνο που μπορώ να σας πω “, δήλωσε ο Alemán,” είναι ότι όταν ήμουν πρόεδρος, ο στρατηγός (Dwight) Eisenhower ήταν επίσης πρόεδρος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Μεξικό μου είπε «από πρόεδρο σε πρόεδρο» ότι το 1954 στα νοτιοδυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών παρουσιάστηκε ένα αεροσκάφος σε σχήμα δίσκου και τα σώματα 16 μελών πληρώματος που ήταν μικρά ανθρωποειδές. Τα πάντα φυλάσσονταν απόλυτα εμπιστευτικά σε μια αεροπορική βάση. “

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι στις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης ​​Φεβρουαρίου 1954 ο Αϊζενχάουερ παρέστη σε συνάντηση με τους εξωγήινους και ότι μαζί θα υπογράψουν ένα «σύμφωνο». Σύμφωνα με αυτή την ιστορία, οι «σκανδιναβικοί εξωγήινοι» (Πλειάδες ανθρωπινοί εξωγήινοι) και η αμερικανική κυβέρνηση δεν κατάληξαν σε συμφωνία. Ωστόσο είχαν συμφωνήσει με μια άλλη εξωγήινη φυλή: τους Γκρίζους.

Οι συνεργασίες τους περιελάμβαναν: στρατιωτική τεχνολογία, μη επέμβαση εξωγήινων στις ανθρώπινες υποθέσεις και απαγόρευση συμβιβασμού με άλλες χώρες εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα τους επέτρεπαν να ζήσουν στην Γη και να απαγάγουν ανθρώπους και να διεξάγουν πειράματα.

Ο Stefano Breccia, ένας Ιταλός δάσκαλος που απεβίωσε το 2012, έγινε μάρτυρας μιας από τις πιο εκπληκτικές ιστορίες εξωγήινων επαφών, όπου 150 άτομα ήρθαν σε επαφή με άλλο είδος εξωγήινους που ονομάζονταν W56: μάρτυρες ισχυρίζονται ότι οι εξωγήινοι έχουν φτάσει στον κόσμο μας στα μέσα από τη δεκαετία του 1950, και ηταν εδώ μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1970. Ο στόχος τους ήταν πολύ σαφής και διαφανής: να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη βασισμένη στην “αγάπη και φιλία”(!).

Με την πάροδο του χρόνου, αυτό ονομάστηκε “Φιλικό Έργο”. Πολλοί άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε εξωγήινες βάσεις αυτών των εξωγήινων, οι περισσότεροι από αυτούς είχαν υψηλό κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο. Στο βιβλίο του ο Mass Contactism, ο Breccia μιλάει για το εξωγήινο έργο: αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουμε τη σχέση μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων πολιτισμών. Το έργο παρουσιάστηκε στη Ρωσία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Χιλή, το Μεξικό και την Αργεντινή.

Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, οι εξωγήινοι που ονομάζονται W56 ήθελαν να αλλάξουν τη μοίρα της ανθρωπότητας, αλλά η έλλειψη συνεννόησης εκ μέρους των ανθρώπων που προφανώς έχουν σχέσεις με τους Γκρίζους τερμάτισαν το σχέδιο, κάνοντας τους να εξαφανιστούν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

©AETOS NEWS / Image by Stefan Keller from Pixabay