Η ζωή στην 4η Διάσταση, της φυλής Ανσάρ στην έσω Γη, σύμφωνα με τον Corey Goode

Η Άνσαρ είναι προηγμένη φυλή της 4ης διάστασης της έσω Γης οι οποίοι γύρισαν δεκάδες εκατομμύρια χρόνια πίσω για να αλλάξουν την χρονογραμμή μας η οποία προξενούσε βλάβες στην δική τους χρονογραμμή.

Oι πνευματικοί οδηγοί πολλών ανθρώπων στην επιφάνεια του πλανήτη είναι ουσιαστικά οι Άνσαρ οι οποίοι καθισμένοι σε τεχνολογικές καρέκλες υπογείως της Γης έρχονται σε επαφή μαζί τους τηλεπαθητικά αφού έχουν λάβει πρώτα έγκριση από τους ανώτερους εαυτούς των ανθρώπων που προσεγγίζουν.

Διαβάστε επίσης: Είναι η Τέταρτη Διάσταση των Θεών;

Ο υπόγειος φωτισμός των σπηλαίων των Άνσαρ παράγεται μέσω συχνοτήτων και κυμάτων ήχου. Στις τεράστιες σπηλιές στις οποίες ζουν κάτω από τη Γη υπάρχουν ολόκληρα οικοσυστήματα δασών και σύννεφα από συμπυκνωμένο νερό στην κορυφή τους.

Εν μέσω αυτών των δασών υπάρχουν τεράστιοι οβελίσκοι με πορτοκάλι σφαίρες πλάσματος στην κορυφή που παράγουν φως όμοιο με το ηλιακό φως.

Οι Άνσαρ είναι ωμοί χορτοφάγοι και φυτοφάγοι και οι καλλιέργειες τους αναπτύσσονται πάνω σε ένα κρυσταλλικό υπόστρωμα πάνω στο οποίο αναπτύσσονται οι ρίζες των φυτών. Η ηχητική τους τεχνολογία παρέχει ένα ευρέως φάσματος φως για τις καλλιέργειες τους.

Οι Άνσαρ είναι άνθρωποι 4ης διάστασης οι οποίοι χρησιμοποιούν πολύ τους κρυστάλλους για να διευρύνουν και να ενισχύουν την συνείδηση τους.

Διαβάστε επίσης: Τέταρτη Διάσταση: Τα Μυστικά των Παράλληλων Κόσμων

Ενεργοποιούν την τεχνολογία τους μέσω τη συνείδησης τους με την οποία συνδέονται και μεταξύ τους. Ζούνε για τουλάχιστον χίλια χρόνια και γι αυτό και μπορούν να παρακολουθούν τους ανθρώπους της Γης ακολουθώντας και τους απογόνους τους από γενιά σε γενιά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Βλέποντας την εξέλιξη και την πρόοδο πολλών επιστημόνων στη Γη τους βοηθούν με την αποστολή πληροφοριών τηλεπαθητικά για να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Επίσης οι Άνσαρ δεν βιώνουν ποτέ συναισθήματα ζήλειας και ανασφάλειας ούτε σαρκικές επιθυμίες η ερωτική τους πράξη είναι μία αμοιβαία ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ τους και θεωρούν τον συνάνθρωπο τους ως μία άλλη εκδοχή του εαυτού τους (γιατί γνωρίζουν πως όλοι μας είμαστε Ένα Πνεύμα) γι αυτό και φροντίζουν πάντα να του ανεβάζουν τις δονήσεις.

Όταν γεννιέται ένα παιδί το φροντίζουν όλοι σαν δικό τους γι αυτό και δεν υπάρχει παιδί χωρίς οικογένεια στη φυλή τους.

Image by Enrique Meseguer from Pixabay