Η συνάντηση της Διαστημικής Συμμαχίας με τον ερπετοειδή βασιλικό λευκό Ντράκο

Τον Απρίλιο του 2016 σε εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο σε έρημο της νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής διεξήχθη μία πολύ σημαντική συνάντηση.

Η συνάντηση αυτή ήταν μεταξύ ενός Βασιλικού Λευκού ερπετοειδή Draco (ενός τέρατος 4,3 μέτρων που όταν επικοινωνεί τηλεπαθητικά με κάποιον είναι σαν να του βιάζει το μυαλό) και της Διαστημικής συμμαχίας των αυτομολούντων από τα διαστημικά προγράμματα της cabal που βοηθιούνται αυτήν την στιγμή από το Γαλαξιακό Συμβούλιο.

Ο Βασιλικός Draco υπέβαλλε το αίτημα τηλεπαθητικά να ανοίξει το ενεργειακό φράγμα που έχει στηθεί γύρω από το ηλιακό μας σύστημα από το Γαλαξιακό Συμβούλιο για να μπορέσει να φύγει μόνο η βασιλική κάστα των ερπετοειδών αφήνοντας σαν αντάλλαγμα πίσω στη Γη τις χαμηλότερες κάστες των ερπετοειδών μαζί με τα υβρίδια, τους δούλους και τους υπάλληλους τους παρακαλώντας να συμπεριφερθούν με επιείκεια και να μη γίνουν αντίποινα σε αυτούς που θα μείνουν πίσω στην Γη.

Όσοι άνηκαν στην cabal και ήταν παρόντες στην συνάντηση εξοργίστηκαν βλέποντας τον βασιλικό Draco να τους προδίδει και να τους ξεπουλάει για να σώσει το τομάρι του βλέποντας ότι δεν πρόκειται να επιβιώσει της αλλαγής της ενεργειακής συχνότητας που πρόκειται να συμβεί στην Γη (λόγω της επικείμενης διαστατικής μετατόπισης του πλανήτη) την όποια δεν αντέχει η φυλή του. Οι Βασιλικοί αυτοί Ντράκο βάση της ερπετοειδούς ατζέντας κρύβονται για χιλιάδες χρόνια υπόγεια της Γης.

Εάν τους δούμε στην επιφάνεια της Γης θα προκληθεί χάος υστερία θα καταρρεύσουν όλα όσα έχτισαν για χιλιάδες χρόνια δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους χωρίς να φαίνονται και όλοι θα στραφούν εναντίον τους.

Και το σπουδαιότερο όλων θα φανερωθεί η αλήθεια στην ανθρωπότητα για το ποιος κυβερνάει και ελέγχει πραγματικά την Γη τα τελευταία 6000 χρόνια.

O λευκός βασιλικός Nτράκο του βίντεο είναι από τους τελευταίους που έχουν απομείνει ζωντανοί βαθιά μέσα στη Γη μετά από την εκκαθάριση όλων των υπόγειων και υποθαλάσσιων βάσεων των ερπετοειδών από το Γαλαξιακό Συμβούλιο.

Όταν συμβαίνει αυτό και εγκλωβίζονται σε ένα ηλιακό σύστημα ή σε έναν πλανήτη ο οποίος μετατοπίζεται διαστατικά και δεν μπορούν να ξεφύγουν οι ερπετοειδείς καταφεύγουν βαθιά στο έδαφος μπαίνοντας σε “Θαλάμους Στάσης” περιμένοντας για 1000 χρόνια ή περισσότερα μέχρι να επανέλθει ο πλανήτης στην πρωτέρα ενεργειακή του συχνότητα αλλά συνήθως δεν τα καταφέρνουν γιατί οι λαοί των πλανητών που μετατοπίζονται μετά την ανέλιξη τους, τους εντοπίζουν εκεί που είναι κρυμμένοι και ή τους δικάζουν για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει και τους θανατώνουν ή στην καλύτερη περίπτωση τους εξορίζουν και τους επιστρέφουν στο αστρικό σύστημα από το οποίο προέρχονται.

Ο τρόπος που ασκούν την ελεύθερη τους βούληση οι ερπετοειδείς χειραγωγώντας, εξουσιάζοντας ή εξολοθρεύοντας άλλες φυλές τους καταδικάζει σε έναν αιώνιο κύκλο χαμηλών δονήσεων και στην μη ανέλιξη τους στις ανώτερες διαστάσεις.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτό είναι και το μεγάλο τίμημα το οποίο πληρώνουν όσες φυλές δεν τηρούν τον συμπαντικό νόμο της μη παρέμβασης και επεμβαίνουν στην ελεύθερη βούληση των υπολοίπων φυλών ή ψυχών.

Επίσης αυτό αποδεικνύει και μας δείχνει ξεκάθαρα πως το Πνεύμα του Πρωταρχικόύ Δημιουργού ή αλλιώς η Ενεργειακή Πηγή όλων των συμπάντων είναι καλή, γεμάτη αγάπη γιατί δεν δίνει τη δυνατότητα σε όντα χαμηλών δονήσεων να ανελιχθούν διαστατικά. Αυτή τη δυνατότητα τη δίνει μόνο σε όντα που έχουν αγάπη μέσα τους.

Image by Josch13 from Pixabay