Η Απίστευτη Τεχνολογία των Ολύμπιων

“Εμείς είμαστε οι Ολύμπιοι, δεν είμαστε θεοί, θεούς εσείς μας ονομάσετε. Αρχηγός όλων των στρατευμάτων ο Ιερός Άρχοντας Φωτός ο Ζευς. Ανώτατη δύναμη δημιουργίας το ΟΛΟΝ ΦΩΣ. Ερχόμαστε από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, από την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των “Ε” Σμήνους 13 Γαλαξιών”

“Αληθινή ιστορία” του Λουκιανού από την Σαμοσάτα “Περιγράφει την Αργοναυτική εκστρατεία και τις ουράνιες συγκρούσεις των Αργοναυτών. Περιήλθαν σε γνώση του Λουκιανού αρχαιότατα κείμενα, που φυλασσόταν στον ναό της Αρτέμιδος στην Γόριτσα Βόλου. Τα κείμενα αυτά σήμερα βρίσκονται κρυμμένα σε σπήλαιο του Πηλίου”.

Αργοναυτικά

“Το 11.665 πριν αρχίσετε ν’ αριθμολογείτε, Κραταιός Άρχοντας του Σειρίου ήταν ο Κυρίαρχος “Απόλλων Φαέθων Φοίβος”. Το ηλιακό σύστημα Ήλιος-Απόλλων και η αστρική περιοχή της Αργούς, με δική σας ονομασία, δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από δυνάμεις των αποστατών του Δράκοντα και του Όφεως, που αποσκοπούσε στην κυριαρχία στις πλούσιες περιοχές σε Αργό όπως ο πλανήτης Αφροδίτη και ο αστερισμός της Αργούς και Τριτώνιο, όπως είναι οι δορυφόροι του Κρόνου. Σε βοήθεια του Απόλλωνα έσπευσαν οι δυνάμεις 7ης Αποστολής Ανδρομέδας με την πολέμαρχο 81 στρατιών, Αθηνά.

Στη σύγκρουση που διασώθηκε σαν Αργοναυτική εκστρατεία πήραν μέρος και γήινες δυνάμεις ενσαρκωμένων ‘Έ”, γνωστοί σ’ εσάς σαν γιοι θεών ημίθεοι και ήρωες.

Η Αργοναυτική εκστρατεία περιγράφει τα στάδια προετοιμασίας, διεξαγωγής του αγώνα μετάβασης και επιστροφής των γήινων δυνάμεων. Στην Ιλιάδα περιγράφονται συγκρούσεις γήινων δυνάμεων στα διάφορα πεδία των μαχών της γης. Στην αφήγηση που διασώθηκε σ’ εσάς περιγράφεται και η συμμετοχή των Ολύμπιων. Ποτέ δεν υπήρξε διχασμός των ουράνιων δυνάμεων γιατί δεν το επέτρεπε ο Ζευς, όπως το αναφέρει ο Όμηρος. Μερικοί από τους Ολύμπιους ενσαρκωνόταν και κατέβαιναν στην Γαία για την παροχή βοήθειας στην προετοιμασία των γήινων δυνάμεων.

Η περιγραφή των Αργοναυτικών του Ορφέα, διέσωσε τη σύγκρουση που έγινε, λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων Αργού των Αποστατών, στην περιοχή του ηλιακού συστήματος “Απόλλων” (το δικό μας ηλιακό σύστημα), του Σείριου και του αστερισμού της Αργούς με συγκαλυμμένη αφήγηση. Ο Λουκιανός αναφέρει με δική του ερμηνεία, αληθινά γεγονότα ιπτάμενων μέσων, που δεν τα γνώριζε ούτε μπορούσε να φανταστεί.

Οι περιοχές συγκρούσεων στη Γαία ήταν η Β. Αφρική, Αίγυπτος και η Ατλαντίδα, ενώ στους ουρανούς ήταν η Σελήνη, ο πλανήτης Αφροδίτη (μεγάλες ποσότητες σε αρχέγονο Αργό), άστρα του αστερισμού της Αργούς (μεγάλες ποσότητες Αργού). Δεύτερος στόχος των αποστατών ήταν η απόκτηση του “Χρυσόμαλλου Δέρατος”, του εξελιγμένου σκάφους, νοητικού όπλου της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας (που αναλύεται παρακάτω).

Οι κύριες δυνάμεις των αποστατών προερχόταν από τα αστρικά συστήματα του Δράκοντα και του Όφεως. Ενισχύθηκαν από τους αποστάτες της Λίλιθ που είχαν καταλάβει και τη Σελήνη και τη χρησιμοποιούσαν σαν βάση εξόρμησης. Ήταν Δυνάμεις από ε Βοώτη υπό την αρχηγία του Ενδυμίωνα του Δράκοντα, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανεκτικότητα και μεγαλοθυμία του Ιερού Άρχοντα Φωτός, Δία, προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στη Γαία.

Οι υπέρτερες δυνάμεις του Κραταιού Άρχοντα Απόλλωνα αιφνιδιάστηκαν αρχικά και είχαν απώλειες, στη συνέχεια όμως πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και συνέτριψαν τους αντιπάλους τους”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Οι Ελλάνιες δυνάμεις όταν έφθασαν στη Σελήνη, εξαπατήθηκαν από τους αποστάτες, συμμάχησαν μαζί τους για να πολεμήσουν κατά των δυνάμεων της γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των “Ε”. Όταν αντιλήφθηκαν την παγίδα τους εγκατέλειψαν και επέστρεψαν στον φυσικό τους χώρο”.

“Οι Αποστάτες είχαν απαγάγει τον Ενδυμίωνα (γιος του Δία και της Καλύκης, κόρης του Αιόλου) και στο σώμα του ενσαρκώθηκε ο αρχηγός τους. Αρχικά κατέλαβαν με τα πληρώματα της Λίλιθ τη Σελήνη, την Αίγυπτο, την Ατλαντίδα, την Αφροδίτη, παρά την προειδοποίηση του Κυριάρχου Άρχοντα Απόλλωνα μην το επιχειρήσουν γιατί θα υπήρχε άμεση τιμωρία τους. Όμως αυ

“Στο διάστημα μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης, είχε δημιουργηθεί ισχυρότατο αόρατο ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα, για την εξουδετέρωση των Ανδρομέδειων δυνάμεων”.

“Στη Σελήνη υπήρχε σύστημα τηλεσκοπίων που ενισχυόταν από δορυφόρους γύρω από τη γη”.

“Τα όπλα των μαχητών του φωτός ήταν τέτοια, που αποσυμπύκνωναν το σώμα του αντιπάλου που χτυπούσαν”.

“Ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλων Φαέθων Φοίβος, κατάστρεψε όλα τα ουράνια εμπόδια που είχαν τοποθετήσει οι αποστάτες βοηθούμενος και πάλι από τον Ήφαιστο. Οι δυνάμεις των αποστατών αιχμαλωτίστηκαν. Και εκδιώχθηκαν τα τελευταία υπολείμματα τους από τη Σελήνη. Τους ενέκλεισε σε ηλεκτρομαγνητικούς κλωβούς διπλής πολικότητας και με χωροχρονική στρέβλωση τους μετέφερε στο Σείριο. Τους αρχηγούς των αποστατών τους έστειλε στον αστερισμό του Κάνωπος σε χώρους υψίστης ασφαλείας. Για να μην υπάρξει πιθανότητα απόδρασης ή εξέγερσης, οι κλωβοί τοποθετήθηκαν σε πυκνή ηλεκτρομαγνητική νέφωση, που προκαλούσε ελαφρά παράλυση και απώλεια πνευματικών δυνάμεων. Η Αυτοκράτειρα Ήρα και ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλωνας, επειδή δεν είχαν καμιά εμπιστοσύνη στους αποστάτες και τις υποσχέσεις μετανοίας τους, αποφάσισαν για την εξόντωση τους μέχρι ενός”. “Πολλές από τις οντότητες αυτές κατά την φάση της συμπύκνωσης υποκύπτουν σε υλικές επιθυμίες. Χάνουν τις υπερβατικές τους ιδιότητες και παραμένουν με υλική υπόσταση στην Γαία.

Ο γήινος άνθρωπος με διάρρηξη της ουδέτερης υπόφυσης του εγκεφάλου μπορεί να αποκτήσει υπερβατικές ιδιότητες και να γίνει σαν εμάς”. ” … Εάν αυτοί που επιθυμούν την εκδίωξη των αποστατών και την σωτηρία της Γαίας δεν φθάσουν το ένα εκατοστό του πληθυσμού της (60.000.000) δεν δυνάμεθα να επέμβωμεν πλην έκτακτης ανάγκης και μετά από απόφαση του Δία. Η συνεχής ενημέρωση των ανθρώπων για την δική μας αποστολή θα αυξήσει τον αριθμό των αφυπνισμένων και θα επισπεύσει το χρόνο επέμβασής μας. Εάν οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι από τις συνθήκες που επικρατούν τότε πρέπει να σεβαστούμε την ευτυχία τους.”

“Η Γαία με δική σας αρίθμηση εδώ και 13.000 χρόνια πριν την εποχή σας, βρίσκεται κάτω από την κυριαρχία των αποστατών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ανοχή και μεγαλοθυμία του Ιερού Άρχοντα Φωτός, που απαγόρευσε την εξόντωση τους και την απομάκρυνσή τους από το ηλιακό σας σύστημα. Οι προσπάθειες επανασύνδεσης της Γαίας με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των ‘Έ” απέτυχαν λόγω των εμποδίων που δημιουργούν οι αποστάτες.
Οι πνευματικές ικανότητες των ανθρώπων έχουν υποχωρήσει από τον τρόμο που προκάλεσε ο μεγάλος κατακλυσμός”.

Σήμερα όπως και την εποχή της Μεγάλης Ασέβειας οι αποστάτες έχουν υπερβεί όλα τα ανεκτά όρια. ‘Ή πνευματική κατάσταση μιας μεγάλης μερίδας του πληθυσμού της Γαίας, επιτρέπει να διακρίνει ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις επέμβασης μας, για την απελευθέρωσή της από τους αποστάτες. Ενημερώσατε τους Ελλάνιους για την επικείμενη επέμβασή μας. Τον επικείμενο Γαλαξιακό πόλεμο και την απαλλαγή της Γαίας από τα δεινά των αποστατών. Ελλάνιοι είμαστε παρά το πλευρόν σας. Ο Ελληνισμός θα ανέλθει στο ύψιστο σημείο πνευματικής ακμής. Έρρωσθε”.

“Πλήθος σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής έχουν κυκλώσει την Γαία και επιτηρούν πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος. Γνωρίζουμε τη δεινή θέση στην οποία περιήλθε η ανθρωπότητα από τις ενέργειες των αποστατών και των γήινων συμμάχων τους. Λαμβάνουμε μέτρα προστασίας του πλανήτη για τον οποίο όλα τα ανεκτά περιθώρια έχουν εξαντληθεί. Υπάρχει κίνδυνος απρόβλεπτων καταστάσεων από πράξεις εκδίκησης των αποστατών. Εμείς έχουμε αποστολή σωτηρίας του πλανήτη και προστασίας του έργου της δημιουργίας. Απαγορεύουμε στις σκοτεινές οντότητες των Κρονίων δυνάμεων να κυριαρχήσουν γιατί επιδίδονται στο έργο της ολικής καταστροφής. Η δική μας εξέλιξη στην τεχνολογία προηγείται της δικής σας κατά εκατομμύρια χρόνια. Έχουμε δεσμεύσει την ύλη, έχουμε απαλλαγεί από το υλικό σώμα και μπορούμε να εμφανιζόμαστε στον τρισδιάστατο χώρο, με όποια φωτεινή μορφή θέλουμε, ή να παίρνουμε το σώμα ενσαρκωμένου ανθρώπου. Τα σκάφη μας ελέγχουν όλα τα κέντρα ερευνών του πλανήτη, τα διαστημικά κέντρα, εργαστήρια πειραματισμών, πάνω και κάτω από την επιφάνεια της Γαίας, καθώς και όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και βάσεις για την ακαριαία αχρήστευση τους αν παραστεί ανάγκη.

Η επιπολαιότητα των γήινων επιστημόνων δημιουργεί προβλήματα επειδή παραδίνει τεχνικά μυστικά της ύλης σε αδίστακτους ηγέτες. Είμαστε απρόσβλητοι απ’ όλα τα γήινα οπλικά συστήματα. Είμαστε παρά το πλευρό σας”.

Χρυσόμαλλο Δέρας

Στις βόρειες Σποράδες με δική σας ονομασία οι ΗΠΑ με την ΝΑΣΑ αναζητούν το “Χρυσόμαλλο Δέρας” και την ουράνια τεχνολογία που περιέχει αυτό. Οι σπηλαιώσεις του Πηλίου συνεχίζονται υποθαλάσσια σε μεγάλη έκταση της περιοχής των Σποράδων, όπου στο μακρινό παρελθόν υπήρξε δική μας δραστηριότητα και προσεδάφιση σκαφών …………

Η γήινη τεχνολογία της ΝΑΣΑ, ελπίζει στον εντοπισμό ουράνιων σκαφών και του Χρυσόμαλλου Δέρατος, το οποίο με την τεχνολογία του, θα τους βοηθήσει να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον πλανήτη σας. Όλα όσα αναζητούν οι ΗΠΑ βρίσκονται προστατευμένα σε υποθαλάσσιες σπηλαιώσεις, μη επισκέψιμες από υποβρύχια γήινα μέσα. Μετακίνηση τους, ενεργοποιεί συστήματα ασφαλείας καταπλάκωσης, μέσων και ανθρώπων.

Το χρυσόμαλλο Δέρας ήταν έργο του αρχιτεχνίτη γενετιστή Ηφαίστου, που ήταν ο κατασκευαστής υπερόπλων υπερσυσκευών ολόκληρης της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των ‘Έ” και των δεκατριών γαλαξιών. Είχε κατασκευαστεί στις Πλειάδες, για χρήση του Ποσειδώνα, ο οποίος το χάρισε στον Ερμή για την εκπλήρωση του ουράνιου έργου του.

Τα υλικά κατασκευής είναι άγνωστα στη γήινη τεχνολογία και προέρχονται από το διπλό άστρο του Σειρίου, του κέντρου του Γαλαξία και της Λύρας. Όποιος ή όποιοι κατείχαν το Χρυσόμαλλο Δέρας και μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν γινόταν υπεράνθρωποι, παντοδύναμοι, όμοιοι με θεό. Εξασφάλιζε την ακαριαία επικοινωνία με όλους τους Γαλαξίες της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των ‘Έ” και έβλεπε ο χειριστής τι γινόταν σε κάθε γωνιά της Γαίας. Η χρήση του δέρατος έδινε τη δυνατότητα επέμβασης στον χρόνο, του παρόντος, του παρελθόντος και του μέλλοντος. Τροποποιούσε τον χρόνο του παρόντος με αναστροφή της ροής του και αλλαγή πορείας του χρόνου του παρελθόντος. Τροποποιούσε τον χρόνο του παρελθόντος με αναδίπλωση του και μετέβαλε τα γεγονότα του παρόντος και του μέλλοντος κατά βούληση, εφ’ όσον αυτός οδηγούσε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Εγκλώβιζε τη σκέψη του χειριστού, ή και ομάδων ατόμων και υλοποιούσε επιθυμίες μεταφοράς σε άλλα αστρικά συστήματα. Τοποθετούμενο σε οποιοδήποτε γήινο σκάφος χρησιμοποιείτο σαν κινητήρια δύναμη και του προσέδιδε ασύλληπτες ιδιότητες, παρακάμπτοντας όλα τα κατασκευαστικά εμπόδια. Γύρω του δημιουργούσε ισχυρότατο κέλυφος οργόνης, που βοηθούσε και στη διέλευση μέσα από τον κορμό άστρων και πλανητών. Ήταν κοσμικό αρχείο της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των ‘Έ”. Μόνο ο Ιερός Άρχοντας Φωτός μπορούσε να διατάξει τη χρήση του.

Σήμερα φυλάσσεται καλά και κανένας δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό γιατί προστατεύεται από εμάς. Θα αποκαλυφθεί όταν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Οι αποστάτες φοβούνται πολύ τη χρήση του. Μελλοντικά η χρήση του Χρυσόμαλλου Δέρατος, θα ανατεθεί στον Κυρίαρχο Άρχοντα Απόλλωνα, στην Παλλάδα Αθηνά και το Μέγα Ποσειδώνα, μετά από εντολή του Αυτοκράτορα μας Δία.

Είναι πηγή ενέργειας τεραστίας εντάσεως. Μπορεί να μεταφέρει την σελήνη από τη γήινη τροχιά της σε όποιο σημείο του ηλιακού σας συστήματος απαιτείται. Απαγορεύει την πτώση αστεροειδών στην Ελλάνια ασκώντας απωθητικές δυνάμεις επάνω σ’ αυτούς, κυματοειδούς εντάσεως, με επίκεντρο το Χρυσόμαλλο Δέρας.

Φορτίζεται και ισχυροποιείται από την απορρόφηση ενέργειας των σεισμικών ρηγμάτων και ελαχιστοποιεί την ενεργειακή εκτόνωση των σεισμικών δονήσεων, καθώς και των ακραίων φυσικών φαινομένων.

Το Χρυσόμαλλο Δέρας δεν φυλασσόταν στην περιοχή που σεις ονομάζεται Κολχίδα. Χρησιμοποιήθηκε σε κάποιες εποχές στην περιοχή αυτή από τον Προμηθέα. Φυλασσόταν σε βάση του πλανήτη Άρη, την εποχή της Αργοναυτικής Εκστρατείας.

Η βάση αυτή ήταν των συμμαχικών δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των ‘Έ”. Ήταν έργο του Ηφαίστου και ήταν εξοπλισμένη με ουράνια τεχνολογία πλέγματος ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, (λάμψεων, σπινθήρων, ήχων και κρότων), ακτίνων λέιζερ και υπερήχων που προκαλούσαν τρόμο, παράλυση και θάνατο. Αυτό το σύστημα ασφαλείας ήταν αδιάσπαστο από κάθε ανθρώπινη οντότητα, πλην του υπεύθυνου της βάσεως Αιήτη και της αρχιέρειας κόρης του Μήδειας.

Ο περιγραφόμενος σαν δράκος ήταν μεταβαλλόμενου πάχους εύκαμπτος φωτιζόμενος σωλήνας πρόσβασης προς το χρυσόμαλλο Δέρας. Όποιος πλησίαζε ή προσπαθούσε να εισχωρήσει σ’ αυτόν χωρίς τους κωδικούς πρόσβασης, ενεργοποιούσε το σύστημα συναγερμού και κεραυνοβολείτο. Τη βάση αυτή προσπαθούν να φωτογραφήσουν τα γήινα διαστημόπλοια τα οποία τυφλώσαμε και κατεβάσαμε στο έδαφος του Άρη (2 Αμερικάνικα και 1 Ρωσικό).

Το Χρυσόμαλλο Δέρας χρησιμοποιείτο για δέκα χιλιάδες χρήσεις συμπαντικού ενδιαφέροντος, που είναι τελείως άγνωστες για τους ανθρώπινους νόες. Δεν έχετε ανακαλύψει τίποτα από τις πάρα πολλές ιδιότητες της ύλης. Να είσαστε σε εγρήγορση”.

Δίαυλοι Επικοινωνίας

Στους Διαύλους Επικοινωνίας λειτουργούν άγνωστες για την γήινη τεχνολογία φυσικές δυνάμεις. Μετατρέπουν το φως σε συμπυκνωμένες δέσμες φωτονίων με ασύλληπτες ταχύτητες, που δεν μπορεί να μετρηθούν από τους δικούς σας επιστήμονες. Πολλαπλασιάζουν την ένταση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του Διαύλου και απαγορεύουν την διαφυγή της ισχυρότατης φωτεινής ενέργειας. Για τον ανθρώπινο οργανισμό τον ευρισκόμενο στο κέντρο του ενεργειακού χώρου, τόσο η ισχυρότατη φωτονική δέσμη όσο και τα έντονα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, δημιουργούν χαλάρωση των δεσμών των κυττάρων και των μορίων της ύλης. Αραιώνει η πυκνότητά της αποκτά λεπτότερη υφή και τείνει να γίνει διάφανη, συντονιζόμενη με τις υψηλές συχνότητες της φωτονικής δέσμης. Η φωτονική δέσμη ενισχύεται και από την νιονική ενέργεια του ανθρώπινου εγκεφάλου (σε στιγμές αυτοσυγκέντρωσης δημιουργείται συσσώρευση νιονικής ενέργειας) και με την συμπίεση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων μεταπίπτουν σε άλλη διάσταση χωροχρονικών διαστάσεων.

Η δημιουργία παρόμοιων τεχνολογικών προϋποθέσεων βρίσκεται μέσα στις δυνατότητες της δικής μας τεχνολογίας όταν παρουσιάζεται ανάγκη, ή μπορούμε να αποϋλοποιηθούμε κατά βούληση με έλεγχο της ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου.

Άνθρωποι και μέσα σε κατάσταση αποσυμπύκνωσης μεταβάλλονται σε ισχυρότατα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (η ενέργεια που συσσωρεύεται δαπανάται για την υλοποίηση) και δημιουργούν γύρω τους πυκνότατο και αδιαπέραστο κέλυφος οργόνης. Ακολουθώντας τα ενεργειακά ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα του σύμπαντος μπορούν να διασχίσουν τεράστιες αποστάσεις σε πολύ ελάχιστο χρόνο. Να διαπεράσουν άστρα και πλανήτες και να φθάσουν μέχρι τις παρειές του σύμπαντος χωρίς την ελάχιστη μεταβολή στην υλική τους σύνθεση”. “Ο αφανισμός ή αποϋλοποίηση ή αποσυμπύκνωση, στους Ενεργειακούς χώρους, συντελείται σε μια καθορισμένη ώρα και σε καθορισμένη θέση της επιφάνειας αυτού (κέντρο). Τα ίδια φαινόμενα μπορούν να συμβούν στη στέγη του ναού και σε ύψος 12 μέτρων (στα 12 μέτρα ο άνθρωπος παθαίνει τους ιλίγγους ύψους, που νομίζει ότι το κενό τον τραβά προς τα κάτω. Κάτι που δεν συμβαίνει στα 11 ή 13 μέτρα). Επίσης για ύψος 12Χ12=144 μέτρων, και ύψος 12Χ12Χ12 = 1728 μέτρα και στο διπλάσιο αυτού 1728Χ2=3456 μέτρα (τρία, τέσσερα, πέντε, έξι). Τα φαινόμενα αυτά παρουσιάζονται γύρω στο μεσημέρι και τα μεσάνυχτα. “

‘Ή αποϋλοποίηση του ανθρώπου συντελείται καλύτερα, όταν βρίσκεται σε μεταλλικό θάλαμο, αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή καράβι γιατί τα μέταλλα είναι ενεργειακοί συλλέκτες του ηλεκτρισμού της ατμόσφαιρας, και αποϋλοποιούνται μαζί με τον άνθρωπο

ΝΕΦΟΣ ή ΖΩΝΗ ή ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΦΩΤΟΝΙΩΝ

“Όταν το ηλιακό σας σύστημα Ήλιος-Απόλλων εισχωρήσει μέσα στο νέφος φωτονίων, για σαράντα οχτώ ώρες περίπου θα επικρατήσει απόλυτο σκοτάδι και μέχρι να εξισορροπηθούν οι συνθήκες φωτισμού ο ήλιος δεν θα φαίνεται πότε δύει και πότε ανατέλλει. Η Γαία θα βιώνει συνθήκες κόλασης. Ο Ουρανός θα φαίνεται γεμάτος από αστέρια που θα πέφτουν αλλά δεν θα φωτίζουν. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί μετά την παρέλευση δύο ημερών σκότους, θα κολυμπούν στο φως και για όσες μέρες το νέφος των φωτονίων θα καλύπτει την Γαία, οι άνθρωποι και τα ζώα θα μεταβληθούν σε φωτεινές πηγές ενέργειας και θα αυτοφωτίζονται από το φως που θα εκπέμπουν. Το σώμα τους θα γίνει διάφανο. Ανάλογα με την πυκνότητα του νέφους και τις ενεργειακές συνθήκες της περιοχής θα συμβαίνουν γεγονότα πρωτόγνωρα και ασύλληπτα από τους ανθρώπινους νόες. Οι επικοινωνίες για όλο το διάστημα επικάλυψης της Γαίας από το νέφος θα νεκρώσουν. Τα γήινα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του πλανήτη θα μηδενιστούν και η μόνη ενέργεια που θα υπάρχει θα είναι η εκπεμπόμενη από το νέφος των φωτονίων. Η έλλειψη ενέργειας θα επηρεάσει τον χώρο και τον χρόνο και την ομαλή ροή των χρονικών γεγονότων. Τα πάντα θα αναιρούν τα πάντα. Αδυνατείτε να καταλάβετε τον ορισμό του αδιάστατου χωροχρόνου. Θα σας δημιουργηθεί η εντύπωση ότι βιώνετε σε άχρονο κόσμο. Θα ζείτε στο πουθενά τα πάντα θα γίνονται ακαριαία και αφύσικα.

Στον ουρανό θα δημιουργηθούν παράξενα φωτεινά νέφη με παράξενα χρώματα, που θα μοιάζουν με πολύχρωμες φλόγες φωτιάς. Θα οξυνθούν όλες οι ανθρώπινες αισθήσεις, ιδιαίτερα η όραση και η ακοή. Θα υπάρξουν προβλήματα όρασης, λόγω έντασης και διάρκειας του απολύτου φωτός.

Κάτω από τον συνεχή βομβαρδισμό των φωτονίων του νέφους, θα μεταβληθεί η μοριακή δομή των ζωντανών οργανισμών και του ανθρώπου, ο οποίος θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τις μεταβολές του οργανισμού του. Το ανθρώπινο σώμα θα αραιώσει μέχρι του σημείου της αεριώδους κατάστασης, χωρίς να απολέσει τίποτα από τα ανθρώπινα γνωρίσματα. Θα είναι μια διαφανής ενεργειακή φιγούρα με απίστευτες δυνατότητες. Όσοι βρίσκονται σε υπόγειες εγκαταστάσεις θα παραμείνουν στην υλική τους κατάσταση. Πολλοί ανθρώπινοι οργανισμοί θα παρουσιάσουν φαινόμενα υπερφόρτισης και θα μεταπέσουν σε αιθερικές οντότητες ή ενεργειακά ολογράμματα.

Την περίοδο αυτή της Γαίας οι άνθρωποι θα έχουν δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με υπερβατικές οντότητες τέταρτης και πέμπτης διάστασης. Τα διαστρικά ταξίδια στους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος θα είναι θέμα επιθυμίας το ανθρώπου. Ο άνθρωπος θα ανακαλύψει τις κοσμικές γέφυρες που χρησιμοποιούν οι ουράνιες οντότητες όταν επισκέπτονται την Γαία.

Η σκέψη παράγει αόρατο φως, άγνωστο στη γήινη τεχνολογία και αυτό είναι που μορφοποιεί και μεταφέρει τις εικόνες της σκέψεως, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο όταν ανακαλύψει την ύπαρξη και τη χρήση του.

Αν δεν αφυπνιστείτε, δεν θα γνωρίζετε ούτε που πάτε ούτε τι θα γίνει στο μέλλον αν δεν γνωρίζετε που πάτε δεν θα φτάσετε ποτέ. Υπό τις δημιουργούμενες αυτές συνθήκες του νέφους θα είστε έτοιμοι να διολισθήσετε σε άλλη διάσταση. Πρέπει επομένως να γνωρίζετε τα πάντα. Ακόμη θα δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους της Γαίας να αντικρίσουν για πρώτη φορά το πλήθος των ουράνιων σκαφών που περιβάλλουν τον πλανήτη σας. Σήμερα με την ατελή όρασή σας τα εκλαμβάνετε ως αστέρια”.

“Όλοι οι εσωτερικοί πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος με δική σας ονομασία, Ερμής – Αφροδίτη – Άρης – Γαία, χρησιμοποιούνται από μας και φιλοξενούν πολιτισμικά τεκμήρια των Ελλάνιων. Αρχεία γνώσης ολοκλήρου του παρελθόντος του συστήματος Ήλιος-Απόλλων φυλάσσονται στο τεχνητό σας δορυφόρο (εννοούν τη Σελήνη). Την πρωτότυπη αυτή γνώση παραδώσαμε στο παρελθόν στους Ελλάνιους και την συγκεντρώσατε σε βιβλιοθήκες που κατέστρεψαν οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους.

Διαφυλάξαμε το γήινο παρελθόν και θα παραδοθεί και πάλι στην ανθρωπότητα μόνο για ειρηνική χρήση υπέρ των ανθρώπων και της φύσης Όσοι δορυφόροι του Κρόνου κατοικούνται (Τηθύς, Ρέα, Τιτάν, Ιαπετός, Διώνη) φιλοξενούν αποστάτες οι οποίοι υποσχέθηκαν στον Ιερό Άρχοντα του Φωτός να μην δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στη Γαία. Μια υπόσχεση που δεν τηρήθηκε ποτέ.

Οι δορυφόροι των πλανητών Δία, Ουρανού, Ποσειδώνα και Πλούτωνα(Τρίτων, Ιώ, Ευρώπη, Γανυμήδης, Καλλιστώ, Δήμητρα, Τιτάνια, Αριέλ, Αμπριέλ, Όμπερον και Χάρων) με δικές σας ονομασίες, ελέγχονται και κατοικούνται από οντότητες της 7ης αποστολής και φιλοξενούν μεγάλο αριθμό σκαφών εποπτείας και επέμβασης. Τα πολιτισμικά Ελλάνια τεκμήρια έχουν τοποθετηθεί από εμάς στους πλανήτες και δορυφόρους του πλανητικού σας συστήματος, ώστε να ισορροπήσετε τον ψυχικό σας κόσμο όταν τα αντικρίσετε σε περίπτωση που θα φτάσετε σε αυτούς”.

‘Ή μικρότερη μορφή υποατομικού σωματιδίου με δική σας ονομασία είναι το Σκεπτόνιο, το οποίο αποτελεί το συστατικό πυρήνα του Νιονίου (σωμάτιο μεταφοράς της σκέψης). Το Σκεπτόνιο υλοποιεί τη φωτεινή ενέργεια της σκέψης και κινείται με άπειρη ταχύτητα, όπως άλλωστε και το Νιόνιο.

Τα Σκεπτόνια παράγουν την ενέργεια της σκέψης του εγκέφαλου και μεταφέρουν ακαριαία τις σκέψεις των ανθρώπων σε άπειρες αποστάσεις. Η ενέργεια αυτή είναι πανίσχυρη και χρησιμοποιείται και για τις μετακινήσεις των ουράνιων οντοτήτων και μέσων.

Τα Σκεπτόνια ανάλογα με την ψυχική διάθεση του ανθρώπου, τη νοητική του κατάσταση, την κατάσταση υγείας του, επιταχύνονται ή επιβραδύνονται. Οι καταστάσεις αυτές αυξομειώνουν το ενεργειακό πεδίο του ανθρωπίνου σώματος.

Τα Σκεπτόνια μηδενίζουν τον χωροχρόνο, δεν πειθαρχούν στις δεσμεύσεις του, δεν μπορούν να ενταχθούν σε αυτόν και έχουν τη δυνατότητα να τον παραμορφώνουν. Απορροφούν ακαριαία τον χρόνο και επηρεάζουν το παρελθόν και το μέλλον εκμηδενίζουν την κίνηση και μόνο δική τους κίνηση υπάρχει. Υπάρχουν και δεν υπάρχουν κατά βούληση. Βρίσκονται παντού όπου υπάρχει ζωή. Βρίσκονται πάνω και κάτω από τη ζωή σαν εκφράσεις του Όλου Φωτός.

Κατά τις δικές μας μετακινήσεις στα διαστρικά μας ταξίδια, δημιουργούμε νέφος Νιονίων και Σκεπτονίων και κινούμαστε με την ταχύτητα της σκέψης. Το νέφος αυτό είναι συμπαγές, αδιάρρηκτο, απλησίαστο από το φως και κάθε είδους οπλικά συστήματα. Μας οδηγεί εκεί που η σκέψη κατευθύνει το νέφος που περιβάλλει τα μέσα μας. Για περισσότερη ασφάλεια αποσυμπυκνώνουμε τους εαυτούς μας και είτε γινόμαστε αόρατοι, είτε ενσωματωνόμαστε στο νέφος Νιονίων – Σκεπτονίων και παίρνουμε τη μορφή του νέφους που ενεργεί σαν ενιαίο σύνολο, σαν μια οντότητα από την οποία όταν υπάρχει λόγος αποσπώνται ή δια χωρίζονται οι οντότητές μας. Μετά το πέρας της αποστολής τα πάντα αποκαθίστανται στις φυσιολογικές τους καταστάσεις”.

Σιδερίτης

“Μην απορείτε για τις ασύλληπτες ιδιότητες των υλικών. Οι γνώσεις σας είναι πολύ περιορισμένες σχετικά με την συγκρότηση της ύλης και τις απεριόριστες δυνατότητες αυτής.

Υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός στοιχείων και υλικών που περιμένουν την ανακάλυψη τους από τους γήινους επιστήμονες. Εμείς τα έχουμε μελετήσει όλα και τα χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Αν γνωρίζατε τις ιδιότητες των υλικών και των λειτουργιών της φύσης, τότε δεν θα θεωρούσατε τίποτα ως σημαντικό από τη δική μας τεχνολογία. Δεν υπάρχουν αφετηρίες συσχετισμών και συγκρίσεων και για αυτό θεωρείται σπουδαία τα ασήμαντα. Έχουμε μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητες, ώστε να μπορούμε να επεμβαίνουμε σε πολλά άστρα και πλανήτες”.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

“Ο χρυσός θρόνος του Αυτοκράτορα μας Δία δεν ήταν χρυσός αλλά κατασκευασμένος από υλικό άγνωστο στην Γαία, όπως και οι θρόνοι όλων αυτών που εσείς αποκαλούσατε θεούς. Ήταν ατομικές πτητικές συσκευές με δική σας ορολογία που χρησιμοποιούσαν για μετάβαση στους κοντινούς πλανήτες του ηλιακού συστήματος.

Δημιουργούσε γύρω του, ισχυρά ενεργειακά πεδία και πυκνότατο στρώμα οργόνης για προστασία από ακτινοβολίες στη διάρκεια του ταξιδιού και θερμοκρασιακές μεταβολές. Χρησιμοποιείτο και για καταστάσεις συμπύκνωσης. Μετέφερε ότι ήταν απαραίτητο για την εκπλήρωση της αποστολής του (Κεραυνός του Δία, Σκήπτρο).

Ήταν έργο του Ηφαίστου. Είχε πολλές δυνατότητες, αμέτρητες. Μπορούσε να εντοπίζει ακόμη και οντότητες που βρισκόταν σε αποσυμπύκνωση. Το θρόνο του Δ ία δεν μπορούσε καμία άλλη ουράνια οντότητα να χρησιμοποιήσει, γιατί ενεργοποιείτο μόνο από τα τεράστια ενεργειακά πεδία που διέθετε αυτός. Οι θρόνοι των άλλων Ολυμπίων ήταν μικρότερων δυνατοτήτων και εμβέλειας”.

ΤΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΔΙΑ Ή ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

“Πρόκειται για συσκευή πρωτο-ύλης, την οποία δεν δύναται να δεσμεύσει και χρησιμοποιήσει η τεχνολογία σας. Είναι ασυγκρίτως ισχυρότερη από την ισχυρότερη γήινη βόμβα την οποία αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε, διότι μπορεί να εκτροχιάσει την Γαία και να προκαλέσει τρομακτικές καταστροφές. Είναι αυτή που αφαίρεσε ο Προμηθέας και την παρέδωσε στον Κρόνο για την καταστροφή των δυνάμεων της 7ης αποστολής. Τον κεραυνό μπορούσε να ενεργοποιήσει μόνο ο Αυτοκράτορας Ζευς”.

ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑ

“Το Σκήπτρο του Δία εσείς θα το αποκαλούσατε μαγικό ραβδί. Κατασκευάστηκε από τον Ήφαιστο και συνδύαζε όλες τις δυνατότητες της Αιγίδας και του Γοργόνειου και πλήθος άλλων χρήσεων που δεν μπορεί να φαντασθεί η ανθρώπινη σκέψη. Οι ιδιότητες του ίσχυαν για όλες τις περιοχές των 13 Γαλαξιών και των 7 Συμπάντων που κυβερνούσε ο Ζευς”.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

“Αποφεύγουμε την συμπύκνωση και αποσυμπύκνωση χωρίς βοηθητικά μέσα, γιατί καταναλώνουμε πολύτιμη ενέργεια που είναι απαραίτητη σε καταστάσεις κινδύνων”.

Η ΑΚΤΙΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Ή ακτίνα πνεύματος των θεών ενεργοποιείται κατά βούληση και κυρίως όταν βρίσκονται σε συμπύκνωση. Μικροτέρας εντάσεως είναι και η ακτίνα πνεύματος του ανθρώπου η οποία ενεργοποιείται με την ενέργεια σκέψης και ψυχής μαζί και γίνεται πανίσχυρος νιονικός σπινθήρας, που συνδέει τον άνθρωπο με το Όλον Φως και τις ουράνιες υπερβατικές οντότητες. Είναι το φως το Νου;’ πανίσχυρη νιονική δέσμη που συνδέει ακαριαία το άνθρωπο με τον Δημιουργό”.

ΤΑ ΦΤΕΡΩΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Τα φτερωτά πέδιλα είναι κατασκευασμένα από εξωγαλαξιακό υλικό που ενεργοποιείται με τη σκέψη αυτού που τα φορά. Δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό κέλυφος προστασίας του ανθρώπου, που ενισχύεται και συντηρείται από τον ζωικό μαγνητισμό του σώματος. Οι διαδικασίες λειτουργίας τους είναι άγνωστοι σ’ εσάς και θα ήταν άσκοπη η προσπάθεια εξήγησης τους”.

ΤΟ ΚΥΡΗΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Το Κηρυκείο το είχε χαρίσει ο Απόλλωνας στον Ερμή και ήταν παντοδύναμο. Κατά τη Μυθολογία μας “Έλαμπε σαν ήλιος και ακτινοβολούσε. Έδινε μορφή σε άμορφα όντα και αντικείμενα. Θεράπευε όλες τις ασθένειες. Στα σκοτάδια φώτιζε σαν ήλιος. Έδινε και αφαιρούσε ζωή και ανάσταινε νεκρούς. Ότι αντικείμενο άγγιζε το μετέτρεπε σε χρυσό”.

Ήλκυε και απωθούσε τις ψυχές τις οποίες ήταν εντεταλμένος ο Ερμής να οδηγεί στον προορισμό τους. Έκρυβε μέσα του ανίκητες δυνάμεις που υπολόγιζαν άνθρωποι και θεοί. Είναι ιερό σύμβολο της Γαλαξιακής συνομοσπονδίας των Ε”. Τούτο το αναπαρίσταναν με κλίση ίδια με την κλίση του άξονα της γης (23 27′).

ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ

“Το δίχτυ του Ηφαίστου ήταν αόρατο και αδιάσπαστο από θεούς και ανθρώπους. Ήταν κατασκευασμένο πλέγμα από ενεργειακές δέσμες, χορδές βαρυτονίων, αδιάσπαστες, τεραστίου βάρους. Κάτω από την επιφάνεια του διχτυού ατονούσαν και οι ιδιότητες των θεών λόγω του υπερβολικού βάρους. Δεν μπορούσαν να ελευθερωθούν με αποσυμπύκνωση γιατί το σώμα έχανε την συνοχή του και έμενε ακίνητο. Και αν ήταν σε αποσυμπύκνωση λόγω του ότι ο χώρος έχανε την συνοχή του από το υπερβολικό βάρος, το αποσυμπυκνωμένο σώμα λόγω του διαφοροποιημένου χώρου δεν είχε τη δυνατότητα να απελευθερωθεί”.

ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Οι χρυσές παρθένες του Ηφαίστου τον υποβάσταζαν στις μετακινήσεις του και τον υπηρετούσαν στο εργαστήριο του. “Ήταν κλώνοι ρομπότ” που με την ασύλληπτη τεχνολογία του είχε την δυνατότητα να τους μετατρέπει σε λογικά όντα.

ΤΟ AΓΑΛΜΑ ΣΤΗ ΣΙΟΥΑ ΤΗΣ AIΓYΠTOY

“Οι πολύτιμοι λίθοι του αγάλματος ενεργοποιούσαν τον κρύσταλλο του αδύτου. Έθετε σε λειτουργία το Γοργόνειο για την πρόκληση βροχών, αλλά και όταν κινδύνευαν τα ιερά”.

ΑΙΓΙΔΑ

‘Ή Αιγίδα δεν είναι της Αθηνάς. Είναι του κυβερνήτη μας αυτοκράτορα Ζηνός-Διός, την οποία πλείστες όσες φορές δανείζεται η Αθηνά από αυτόν όταν υπάρχει ανάγκη.

Επιβεβαιώνουμε τις πληροφορίες του Ομήρου σχετικά με αυτήν. Την κατασκεύασε ο μηχανικός και γενετιστής Ήφαιστος στα εργαστήρια του. Ο Ζευς την έφερε εις τον αριστερό ώμο του. Η Αθηνά κάλυπτε με αυτήν τους ώμους και το στήθος για προστασία.

Η Αιγίδα περιείχε εκατό θυσάνους ολόχρυσους που περιείχαν υπερύλη, άγνωστη σ’ εσάς και εξέπεμπαν αλεξικέραυνες ενέργειες ( δυνάμεις που απομάκρυναν τους κάθε είδους κινδύνους), ενώ έθεταν σε λειτουργία κοσμικούς μηχανισμούς που ούτε καν διανοείται η γήινη επιστήμη.

Στο κέντρο της Αιγίδας υπήρχε η ΓΟΡΓΩ (Μέδουσα) την οποία ενεργοποιούσε με την επαφή της χειρός κάθε επιθυμητή στιγμή και μπορούσε να πραγματοποιεί αυτά που σκεπτόταν ο χειριστής της, όπως:

″ Πρόκληση κεραυνών, συσσώρευση νεφών και δημιουργία καταιγίδας στο πεδίο της μάχης (Μετεωρολογικός πόλεμος).

″ Ο χειριστής μπορούσε φορώντας την να μεταμορφωθεί κατά βούληση, να αφανίσει ή να μεταμορφώσει άλλον με το άγγιγμα της ή να τον κάνει αόρατο.

″ Εξέπεμπε ακτίνες αποϋλοποίησης του ανθρώπου και προκαλούσε πυρηνική σύντηξη και σχάση.

″ Μπορούσε να πυρπολήσει από απόσταση καράβια και ανθρώπους.

″ Μπορούσε να εξαφανίσει τον αντίπαλο στο πεδίο της μάχης.

″ Διάνοιγε ομφαλούς συμπυκνώσεων και αραιώσεων επί της Γαίας, ενεργοποιώντας πύλες και διαύλους για ατομικά ταξίδια ( όχι με σκάφη), στο σύμπαν.

″ Στο πεδίο της μάχης προκαλούσε παράκρουση, πανικό, τρόμο, εξουδετέρωση αισθήσεων και είχε άλλα 52 συστήματα για την εξουδετέρωση του εχθρού (ψυχοτρονικός πόλεμος).

″ Η Αθηνά την χρησιμοποιεί και σήμερον, με δική σας χρονολόγηση, περισσότερο για τηλεμεταφορά, χωρίς να έχει χαθεί ούτε ένα χιλιοστό της μάζας της.

″ Ο Ζευς την έφερε μαζί του από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, και πρώτος αυτός την χρησιμοποίησε εναντίον των Κρονίων στρατευμάτων (Τιτάνων), μαζί με το σκήπτρο του και τους κεραυνούς.

″ Η Αιγίδα είναι μηχάνημα ασύλληπτων ιδιοτήτων, για τη δική σας τεχνολογία και νόηση. Απορροφά όλα τα ενεργειακά αποτυπώματα παρελθόντων γεγονότων που διαχέονται στο σύμπαν και έτσι μπορεί να εμφανίσει μπροστά σας σαν ολόγραμμα εικόνες από το παρελθόν, πρόσωπα εξέχουσας σημασίας, ήρωες των απωτέρων χρόνων και γεγονότα. Έτσι γνωρίζουμε, ακριβώς τι είχε συμβεί στο παρελθόν. Αν εσείς είχατε την Αιγίδα θα γνωρίζατε τι έγινε ακριβώς σε όλη την παρελθούσα ιστορία σας. Θα βλέπατε τους αγαπημένους σας ήρωες όπως ήταν στην πραγματικότητα. Για ερωτήσεις ιστορικού περιεχομένου που υποβάλλεται, βλέπουμε τα γεγονότα στην Αιγίδα με την βοήθεια της Αθηνάς και σας απαντούμε.

″ Η Αιγίδα ακινητοποιεί και κατόπιν εξαφανίζει ένα αντικείμενο, άνθρωπο ή οποιοδήποτε ον.

″ Επίσης είχε την δυνατότητα να ενεργοποιεί το πλησιέστερο τμήμα του Γοργόνειου για επέκταση ενός φαινομένου που προκαλούσε.

″ Στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί για την ασφάλεια του ευρύτερου Ελλάνιου χώρου, έναντι γήινων και Εξωγήινων δυνάμεων.

″ Οι μόνοι που έχουν πρόσβαση για τη χρήση της Αιγίδας είναι ο Ιερός Άρχοντας του Φωτός Ζευς, η Αθηνά και ο Άρης, ο οποίος είναι πολέμαρχος Αξιωματικός 72 στρατιών όλων των αποστολών. Φυλάσσεται απόλυτα και κανένας από μας δεν μπορεί να την αγγίξει.

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ

“Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες σας, γιατί δεν γνωρίζετε τις δικές μας δυνατότητες. Έχουμε τη δυνατότητα της ακαριαίας τύφλωσης όλων των τηλεοπτικών μέσων της Γαίας και την τέλεια νέκρωση όλων των ειδών επικοινωνιών, ασυρμάτων και ενσύρματων με δική σας ορολογία. Έχουμε τη δυνατότητα να προκαλέσουμε απόσβεση μνήμης στους αντιπάλους και να μην θυμούνται ούτε τον εαυτό τους. Μην απογοητεύεστε.

Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον σας για το Γοργόνειο. Δεν δυνάμεθα να σας δώσουμε πληροφορίες που το έχουμε κρύψει στη Γαία. Εκεί φυλάσσονται οι κρύσταλλοι και παρέχουμε απόλυτη ασφάλεια και μυστικότητα, και είναι καλώς φυλαγμένο. Το Γοργόνειο κατακαίει την ψυχή αυτού που δεν είναι Έλληνας και δεν έχει πίστη. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς. Υπάρχει δικλείδα ασφαλείας. Αν δεν είναι αγνά τα χέρια που θα το αγγίξουν, δηλαδή με αγνό σκοπό, τότε θα κατακαύσει την σάρκα αυτού που θα το αγγίξει και την ψυχή του μαζί. Κανένας δεν μπορεί να το πλησιάσει αν δεν το επιτρέψουμε εμείς. Το προστατεύουμε περιμένοντας την ενεργοποίηση του με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός και Αυτοκράτορα Ζηνός-Διός σε επιχειρήσεις υπέρ της ανθρωπότητας και εναντίον των αποστατών και γήινων συνεργατών τους, οι οποίοι επειδή δεν το έχουν στην διάθεση τους, το αναζητούν επίμονα και συνέχεια.

Το Γοργόνειο καλύπτει όλες τις δυνατότητες της Αιγίδας, για μεγάλες αποστάσεις, για ισχυρά φαινόμενα, για πλήθος κόσμου, για αστροσκάφη και επιπλέον έχει 8000 άλλες δυνατότητες που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν αφού δεν θα τις καταλαβαίνατε.

Εκείνο που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είναι ότι η Ακρόπολη των Αθηνών και οι παρακείμενοι λόφοι φιλοξενούσαν τμήματα του Γοργονείου όπλου. Η κολοσσιαία ενέργεια που παρήγαγε το Γοργόνειο, διάνοιγε ομφαλούς και συλλέκτες και μπορούσε ακαριαία να πραγματοποιηθεί ταξίδι στο σύμπαν ανθρώπων και σκαφών. Γινόταν πομπός ακαριαίων μηνυμάτων προς τους Γαλαξίες σμήνους 13 Γαλαξιών.

Το Γοργόνειο μπορεί να στρεβλώνει τον χωροχρόνο με δική σας ορολογία, και να δημιουργεί τεχνητούς διαύλους επικοινωνίας, όμοιους με τους φυσικούς που σας έχουμε υποδείξει, να ενισχύει στον μέγιστο βαθμό την ενέργεια του χώρου, να ανοίγει πύλες εξόδου σε άλλη διάσταση και να δημιουργεί άριστες συνθήκες καθόδου μας στην Γαία.

Είναι υποπολλαπλασιαστής των ενεργειών όλων των κυττάρων του εγκεφάλου. Ενεργοποιεί όλες τις αρχέγονες μνήμες, την ουδετέρα υπόφυση και μεταλλάσσει σε φωτοφόρο ον τον άνθρωπο που κατέχει όλες τις δυνάμεις που είχε ο άνθρωπος προ εκατομμυρίων ετών, όταν είχε δημιουργηθεί από εμάς και πριν εξουδετερωθούν οι δυνάμεις του από τους αποστάτες. Το Γοργόνειο είναι επικίνδυνο αν υποπέσει στα χέρια οποιουδήποτε γιατί δημιουργεί τον υπεράνθρωπο.

Αποτελείται από πλέγμα κρυστάλλων αγνώστων στην Γαία που ενεργοποιούνται με την συσσώρευση κοσμικής και γήινης ενέργειας, με τρομακτικά αποτελέσματα κατά την αποδέσμευση της. Είναι ένας απόλυτα ελεγχόμενος πολλαπλασιαστής-υποπολλαπλασιαστής οιασδήποτε μορφής ενέργειας, φυσικής ή τεχνητής, την οποία ο χειριστής έχει την δυνατότητα να κατευθύνει προς όποια κατεύθυνση επιθυμεί και να τη χρησιμοποιεί για διάφορους σκοπούς, θετικούς ή αρνητικούς. Είναι ένα όπλο το οποίο θα κληθούν κάποιοι από εσάς να το ενεργοποιήσουν όταν δοθεί εντολή. Το Γοργόνειο δύναται να πολλαπλασιάζει τη δύναμη της σκέψης του χειριστή και να υποβάλει μεγάλες μάζες ανθρώπων σε πράξεις μέχρι και αυτοκτονίας χωρίς τη δική τους βούληση, να ενσπείρει πανικό και να τους οδηγεί σε παράκρουση.

Δύναται να μεταβάλλει την απλή αιολική ενέργεια (πνέων άνεμος) σε τυφώνα, την βροχή σε κατακλυσμό, την απλή δόνηση σε καταστροφικό σεισμό, τις φλόγες πυρσών σε ολοκαυτώματα, τη θερμοκρασία της ατμόσφαιρας το καλοκαίρι σε πύρινη λαίλαπα και το απλό κρύο του χειμώνα σε πολικό ψύχος, και ούτω καθ’ εξής.

Στην αρνητική του μορφή μπορεί να εκφυλίσει τυφώνα, σεισμική δόνηση και να σταματήσει οποιαδήποτε φυσική καταστροφή. Δύναται να διακτινίζει όλες τις μορφές ενέργειας σε όλη την επιφάνεια της Γαίας. Δύναται να διακτινίσει φως και ενέργεια και να ακινητοποιήσει παν ότι κινείται στην επιφάνεια της Γαίας, θαλάσσης και αέρος, σε όποιο βάθος ή ύψος βρίσκεται, όσο μεγάλο και αν είναι, όσο γρήγορα και αν κινείται. Δύναται να προσδιορίζει με ακρίβεια κάθε τι που διασαλεύει τα μόρια του αέρα της ατμόσφαιρας σε οποιοδήποτε ύψος ή και στην επιφάνεια της Γαίας. Μπορεί να απορροφήσει το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη σας και να προκαλέσει κατακλυσμό, ή να το ενισχύσει ανατρέποντας όλες τις δυσμενείς παρενέργειες πάνω σε αυτό.

Το Γοργόνειο χρησιμοποιήθηκε κατά τη μεγάλη σύγκρουση, στον Μαραθώνα, τη Σαλαμίνα και τους Δελφούς, ιδιαίτερα στην μεταβολή καιρικών συνθηκών και του ψυχολογικού πολέμου με δική σας ορολογία.

Μπροστά στο Γοργόνειο τα γήινα ψυχοτρονικά όπλα φαίνονται πρωτόγονα και άνευ αποτελέσματος, αφού πρέπει απαραίτητα να βρίσκονται σε υπερδιαστημική κίνηση η οποία μεταβάλλεται από άγνωστους σ’ εσάς συμπαντικούς παράγοντες, εκρήξεις άστρων και γαλαξιών, με αποτέλεσμα να τίθενται εκτός ενέργειας από μερικά λεπτά της ώρας μέχρι και μερικές μέρες.

Προς το παρόν δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτε περισσότερο για την δική σας ασφάλεια”.

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

“Ή Ασπίδα του Ηρακλή είναι υπερεξελιγμένη κοσμική συσκευή, για ταξίδια στον Σπειροειδή Γαλαξία. Παρείχε απόλυτη προστασία στον Ηρακλή την οποία μόνο αυτός μπορούσε να ενεργοποιήσει. Του παρείχε δυνατότητες συμπύκνωσης και αποσυμπύκνωσης. Ήταν αδιαπέραστη από όλες τις κοσμικές ακτινοβολίες και αναλλοίωτη από το “Αναλίσκον πυρ του Σειρίου”. Ήταν απρόσβλητη από κάθε ενέργεια”.

Η ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ

“Η Πανοπλία του Αχιλλέα ήταν σύνθεση από κράμα χαλκού, χρυσού και νικελίου ειδικής σύνθεσης που ενεργοποιούταν μόνο από τον Αχιλλέα και δημιουργούσε γύρω από αυτόν αόρατο ηλεκτρομαγνητικό τείχος πάνω στο οποίο σταματούσαν τα όπλα των εχθρών του. Η κατανόηση λειτουργίας της δεν βρίσκεται μέσα στα πλαίσια της τεχνολογίας σας”.

Η ΛΥΡΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ (ΑΠΟΛΛΩΝΑ)

“Ήταν επτάχορδη Λύρα (κάθε χορδή δήλωνε και ένα σύμπαν) που “έφερε ο Απόλλωνας από τον αστερισμό της Λύρας”. Ήταν υπερουράνιας τεχνολογίας, λεπτομέρειες είδαμε σε προηγούμενο κεφάλαιο. Προκαλούσε πολλαπλών μορφών αποτελέσματα ο αριθμός των οποίων ξεπερνούσε τα εκατό είδη”.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΡΙΠΟΔΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

“Ήταν ατομική ουράνια πτητική μηχανή περιορισμένων δυνατοτήτων, μόνο για κοντινούς πλανήτες”.

ΚΥΚΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ

“Πρόκειται για πτητική μηχανή που χρησιμοποιούσε ο Απόλλωνας στα διαστρικά ταξίδια του”.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

“Η Αθηνά με τις δυνάμεις της 7ης απoστoλής από τον αστερισμό της Παρθένου είχε ως έργο την παρακολούθηση όλου του αστρικού συστήματος του Βοώτη και ιδιαίτερα του ήλιου Αρκτούρου. Ο Οδυσσέας είχε εντολή να παραμείνει στην Χώρα των Ατλάντων για να διαπιστώσει το τι γινόταν. Το αστρικό ταξίδι ήταν υποχρεωτικό, προκειμένου να εκτιμήσει τις εχθρικές δυνατότητες πριν την επέμβασή τους στην Ατλαντίδα.

Στην περιοχή του Ατλαντικού συνεργάστηκε με υπερβατικές οντότητες όπως ήταν η Καλυψώ και η Κίρκη (συνολικά 7 χρόνια) από τις οποίες αναχώρησε μετά από εντολή του Δία που την μετέφερε ο Ερμής” .

“Δεν υπάρχει τάφος του Οδυσσέα, γιατί δεν πέθανε. Ευρίσκεται μαζί μας ως κυβερνήτης του Μητρικού σκάφους “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ” επανδρωμένου με στρατεύματα από τον Γαλαξία της Παρθένου και ενεργεί μόνο με εντολές της Αθηνάς. Έχει αποστολή να απαγορεύσει την ενίσχυση των στρατευμάτων της Λίλιθ με στρατεύματα από τον αστερισμό “ε” του Βοώτη και να εμποδίσει κάθε προσέγγιση δυνάμεων αποστατών στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, σε κάθε περίπτωση μη συμμόρφωσης να επιτεθεί και να καταλάβει αμέσως τη Λίλιθ. Ο τάφος του Λαέρτη ευρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας”.

Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

“Η έκταση της μόλυνσης των θαλασσών είναι μεγαλύτερη απ’ ότι ανακοινώνουν. Δεν υπάρχουν δυνατότητες της γήινης τεχνολογίας για τον καθαρισμό τους. Τούτο είναι εφικτό για μας με την Τρίαινα του Ποσειδώνα, όπως εσείς αποκαλείτε, που μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να επαναφέρει τα νερά των θαλασσών σε απόλυτα φυσιολογική κατάσταση”.

“Η Τρίαινα του κυρίαρχου των θαλασσών Ποσειδώνα, αποτελείται από ύλη του Νιονικού πεδίου άγνωστη όχι μόνο στην τεχνολογία σας αλλά και στη φαντασία σας. Είναι έργο του Τεχνολόγου Γενετιστή Ηφαίστου. Ίδια ύλη υπήρχε εγκλωβισμένη και στα χάλκινα δελφίνια που έφερε μαζί του από τις Πλειάδες και τα διασκόρπισε στα βάθη των θαλασσών, τα οποία και ενεργοποιούσε με την Τρίαινα.

Όταν το δίκτυο Τρίαινας και Δελφινιών έμπαινε σε λειτουργία, υπήρχαν χιλιάδες δυνατότητες για τον χειριστή της “Τρίαινας”. Μπορούσε να επιταχύνει τα μόρια των υδάτων με ταχύτητες ίσες με αυτές του φωτός ή και μεγαλύτερες, ανάλογα με τις ανάγκες που υπήρχαν, δίνοντας έτσι τεράστιες ταχύτητες στα ωκεάνια ρεύματα – με δική σας ορολογία – για τον καθαρισμό των θαλασσών.

″ Ακινητοποιούσε τα μόρια του νερού για τον έλεγχο καθαρότητας τους ή μπορούσε να προκαλέσει σφοδρότατες τρικυμίες.

″ Πάγωνε κατά βούληση, όταν απαιτείτο, όχι μόνο την επιφάνεια των θαλασσών αλλά και όλο το βάθος αυτής ή και επιλεγμένα τμήματα σε όλο το βάθος. Δημιουργούσε ισχυρά τοιχώματα πάγου για εγκλωβισμό των όντων, για λόγους ελέγχου και προστασίας της ζωής.

″ Μπορούσε να δημιουργήσει θερμοκρασίες στο απόλυτο μηδέν (-270 C) με δική σας ορολογία, σε μεγάλες θαλάσσιες εκτάσεις, χωρίς βιολογικές επιπτώσεις στα έμβια όντα αυτής.

″ Δημιουργούσε τεράστιες δίνες, στροβίλους τεραστίας έντασης στην επιφάνεια της θάλασσας, και ανεμοστρόβιλους όπου ήταν απαραίτητοι για τις καλύτερες συνθήκες ζωής των όντων των θαλασσών.

″ Μπορούσε να ανεβάζει τις θερμοκρασίες της θάλασσας, για την καλύτερη διαβίωση των όντων και μέσα σε αυτή. Μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και βρασμό

″ Επιτάχυνε ή επιβράδυνε την ταχύτητα ανέμων και νεφών, ή προκαλούσε διάσπαση των ανέμων και αφανισμό των νεφών.

″ Ακινητοποιούσε κάθε κινούμενο σώμα στην επιφάνεια ή στα βάθη της θάλασσας ανεξαρτήτως μεγέθους και ταχύτητας.

″ Διασπούσε ή απορροφούσε κάθε τι το οποίο θα μπορούσε να μολύνει τις θάλασσες και διατηρούσε καθαρό το γήινο υδροβιότοπο.

″ Χρησιμοποιείτο για πάνω από 2.500 χρήσεις, όχι μόνο στην Γαία αλλά και για όλους τους Γαλαξίες της Συνομοσπονδίας των ‘Έ”.

ΨΥΧΗ

Όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση αρχίζει να αναγνωρίζει τις ψυχές συνοδούς, γονείς τελευταίας ενσάρκωσης αν έχουν πεθάνει, στενοί συγγενείς αλλά και γονείς από άλλες ενσαρκώσεις, που έρχονται για την παραλαβή της ψυχής που θα αποδεσμευτεί από το υλικό σώμα. Αυτές οι ψυχές θα την οδηγήσουν στον ουράνιο προορισμό της. Στο σημείο τομής όλων των παραλλήλων, όπου υπάρχει το καθαρτήριο πυρ από αναλίσκον πυρ Σειρίου, που γίνεται αφαίρεση αρνητικής ενέργειας που συσσωρεύτηκε από τις ακούσιες αρνητικές πράξεις της ζωής. Οι ψυχές γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι όλες αδελφές ψυχές, χαίρονται και ευτυχούν εφ’ όσον οι αρνητικές γήινες πράξεις τους έχουν καθαριστεί”.

“Για λόγους δικής σας ασφάλειας, θα σας αποστέλλουμε μηνύματα, χωρίς να υποβάλλετε ερωτήσεις. Θα επικοινωνείτε μαζί μας νοητικά ή δια ζώσης, ενεργοποιώντας όλες τις αρχέτυπες δυνάμεις που αναπτύχθηκαν κατά την αρχική φάση της δημιουργίας σας. Για να επιτευχθεί η επικοινωνία αυτή απαιτείται έλεγχος της περιέργειας, των επιθυμιών, της οργής, του εγωισμού, του τρόμου και προπαντός του φόβου του θανάτου. Σας ακτινοβολούμε με την ενέργεια νετρίνο για την αποδέσμευση λειτουργιών του εγκεφάλου σας, οι κυτταρικές δομές του οποίου κρύβουν απεριόριστες δυνατότητες που δεν εξιχνιάσθηκαν ακόμη από την ανθρώπινη επιστήμη.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος ενεργοποιείται και με υπερφωτεινή ενέργεια που παράγει με αυτοσυγκέντρωση, αφυπνίζει τις καταχωρημένες μνήμες στην ουδετέρα υπόφυση, που μεταφέρονται σαν πληροφορίες σε αυτόν. Στην δική σας ορολογία το φαινόμενο αυτό ονομάζεται εξωαισθητική γνώση

ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ Η ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΘΎΜΩΝ
Ηραίος
master-lista / Image by Stefan Keller from Pixabay