4 ξεκάθαρα σημάδια ότι έχουμε συναντήσει κάποιον από μια προηγούμενη ζωή μας

Πιθανώς αυτό να σας έχει συμβεί ήδη. Η συνάντηση με κάποιον από την προηγούμενή σας ζωή μπορεί να είναι μία πολύ περίπλοκη και συγκλονιστική εμπειρία. Δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προετοιμαστεί διανοητικά για να το χειριστούμε σε μια συνηθισμένη μέρα.

Ακολουθούν κάποια κοινά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας όταν συναντάτε κάποιον από την περασμένη σας ζωή. Έχετέ τα στο νου σας και να είστε προσεκτικοί. Το να συναντήσετε κάποιον από μια προηγούμενή σας ζωή είναι σαν να τραβάτε μια κάρτα μπαλαντέρ. Θα μπορούσε να είναι καλό, κακό, κατατοπιστικό ή καταστροφικό. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και αυτό που σας λέει το ένστικτό σας.

Υπάρχει αναγνώριση στα μάτια του

Δεν είστε σίγουροι τι συμβαίνει, αλλά ξέρετε ότι είναι περίεργο και πραγματικό. Όταν κοιτάζετε στα μάτια του, ξέρετε απλά πέρα από κάθε αμφιβολία ότι νιώθει και σκέφτεται το ίδιο πράγμα. Μην απορρίπτετε ένα τόσο δυνατό αίσθημα από τη διαίσθησή σας τόσο ελαφρώς. Πιθανώς μοιάζει οικείος ή ακούγεται παρόμοια. Μείνετε ανοικτοί στην εμπειρία.

Νιώθετε άμεσα, έντονα συναισθήματα

Ο επισκέπτης από το παρελθόν σας θα εμπνεύσει ξαφνικά και δυνατά συναισθήματα σε εσάς. Αυτό που θα νιώσετε θα εξαρτηθεί από το πώς εσείς οι δύο γνωρίζατε ο ένας τον άλλον και το πώς χωρίσανε οι δρόμοι σας. Ένα αρνητικό συναίσθημα ίσως να σημαίνει ότι προδοθήκατε ή απογοητευτήκατε. Ένα θετικό συναίσθημα μπορεί να σημαίνει ότι ήσασταν καλοί φίλοι, οικογένεια ή εραστές. Εμπιστευτείτε όποιο συναίσθημα σας έρθει πρώτο. Μην τον αφήσετε να σας στρέψει εναντίον των συναισθημάτων σας.

Αναδρομές ( Flash Backs)

Μνήμες ή οράματα μπορεί να σας έρθουν. Οι αναδρομές δεν συμβαίνουν πάντα όταν συναντιέστε πρώτη φορά. Στην πραγματικότητα δε σας δίνουν ολοκληρωμένες πληροφορίες όταν εμφανίζονται. Να είστε προσεκτικοί με αυτές τις αναμνήσεις. Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι σε ποιον ανήκουν. Εμπιστευτείτε το αρχικό σας ένστικτο και την συναισθηματική σας απόκριση.

Το δέσιμό σας είναι σχεδόν τηλεπαθητικό

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πιθανώς δεν θα διαβάζετε ο ένας το μυαλό του άλλου, αλλά υπάρχει μια  ξεκάθαρη σύνδεση μεταξύ σας. Και οι δύο γνωρίζετε τι σκέφτεται και αισθάνεται ο άλλος. Ακόμα και αφού χωρίσουν οι δρόμοι σας, θα αντιλαμβάνεστε τον επισκέπτη και ίσως να μπορείτε να προβλέπετε τις πράξεις του.

Μετάφρασηawakengr.com via higherperspectives / Image by Enrique Meseguer from Pixabay