Σόκιν Ανέκδοτο. Ένας σύζυγος πιάνει τη γυναίκα του στα πράσα με άλλον

Ένας σύζυγος έχει σοβαρές υποψίες πως η γυναίκα του τον απατάει. Έχει τις δικές του ενδείξεις, αλλά και οι γείτονες κάθε τόσο του ρίχνουν διάφορες σπόντες και υπονοούμενα, οπότε είναι σχεδόν βέβαιος. Το μόνο που χρειάζεται είναι, τι άλλο, χειροπιαστές αποδείξεις!

Έτσι, λοιπόν, μια μέρα κάνει πως φεύγει για τη δουλειά, αποχαιρετάει την γυναίκα του με ένα φιλί και πηγαίνει λίγο παρακάτω, σε ένα σημείο που να μπορεί να παρακολουθεί το διώροφο σπίτι του χωρίς να τον βλέπει κανείς.

Μετά από λίγη ώρα, βλέπει έναν τύπο που πλησιάζει προς το σπίτι του, να χτυπάει το κουδούνι, η γυναίκα του να του ανοίγει και ο άγνωστος άντρας να μπαίνει μέσα.

Ο σύζυγος άρχισε να ρίχνει κατάρες, αλλά είχε την ψυχραιμία να περιμένει λίγο ώστε να μπει και τους πιάσει στα πράσα. Αφού υπολόγισε με τα δικά του μέτρα την ώρα, πηγαίνει γρήγορα στο σπίτι του φουριόζος και μπαίνει μέσα. Κλείνει επίτηδες την πόρτα δυνατά με θόρυβο για να προκαλέσει πανικό στο παράνομο ζευγάρι και αρχίζει να φωνάζει:

— Ήρθε η ώρα σας καθάρματα! Θα σας σκοτώσω!

Η σύζυγος του που ήταν στο κρεβάτι με τον εpwμένος της, ακούνε τις κραυγές και λέει στον εpaστή της:

— Τρέξε! Γρήγορα. Αν σε βρει εδώ θα μας σκοτώσει και τους δύο. Γρήγορα! Κάνε Γρήγορα!

Ο εpaστής τα έχει χάσει τελείως και έχει αρχίσει να τρέμει σαν το ψάρι.

— Που; Που να πάω; Είμαι θεόγuμvoς και δεν προλαβαίνω να ντυθώ!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

— Γρήγορα: Να, φύγε από το παραθυράκι του φωταγωγού στο μπάνιο! του δείχνει εκείνη.

Ο εpaστής δεν είχε πολλές επιλογές, καθώς άκουγαν τα μανιασμένα τρεχαλητά του συζύγου που ανέβαινε την σκάλα. Τι άλλος μπορούσε να κάνει ο εpaστής: Προσπαθεί, λοιπόν, να χωθεί στο παραθυράκι του φωταγωγού. Όμως, για κακή του τύχη φρακάρει: από τη μέση και πάνω μέσα στο φωταγωγό και από τη μέση και στο μπάνιο, με τον πισινό εκτεθειμένο.

Μπαίνει ο σύζυγος στην κρεβατοκάμαρα, βλέπει την πανικόβλητη γυναίκα του μισοσκεπασμένη με τα σεντόνια και την ρωτάει έξαλλος:

— Που πήγε αυτός; Στην ντουλάπα τον έκρυψες;

Αλλά στο βλέμμα της διακρίνει μία ανησυχία για το μπάνιο κι έτσι η πρώτη του απόφαση ήταν να τρέξει κατευθείαν εκεί. Βλέπει τον εpaστή σφηνωμένο στο παραθυράκι του φωταγωγού και του λέει:

— Ώστε εδώ είσαι πουλάκι μου! Μπράβο! Κάτσε εκεί όπως είσαι. Τώρα θα σε γ@μήσw. Θα πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.

Φέρνει ο σύζυγος το καρεκλάκι του μπάνιου, ανεβαίνει αλλά δεν τον φτάνει. Κατεβαίνει, βάζει επάνω τον κάδο για τα άπλυτα, αλλά και πάλι δεν τον φτάνει.

— Την γλίτωσες. Δεν θα σε γ@μήσw, αλλά θα στα κόψω όλα. Πάω να φέρω την ψαλίδα για τα δέντρα.

Και ο άντρας του απαντάει:

-Όχι ρε φιλαράκι! Μην μου τα κόψεις… Σε παρακαλώ. Κάνε μια προσπάθεια ακόμα!..

Image by Prawny from Pixabay