Με Πήγαν στον Πλανήτη τους. Δείτε τι Έμαθα (video)

[07/11/2018 - 09:15]

Με Πήγαν στον Πλανήτη τους. Δείτε τι Έμαθα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το όνομά του είναι ο Alec Newald και εξαφανίστηκε για 10 ημέρες καθώς μεταφέρθηκε σε έναν άλλο πλανήτη. Μας διηγείται την εμπειρία του, για το πώς η ζωή του έχει αλλάξει από τότε και μας περιγράφει την εξαιρετικά προηγμένη βιολογική τεχνολογία των κατοίκων του πλανήτη που βρέθηκε, καθώς και το περιβάλλον εκεί.

Ο Alec Newald έκανε απίστευτες δηλώσεις που άφησαν εμβρόντητους όλους τους ερευνητές και το κοινό που συμμετείχε σε ένα διεθνές συνέδριο UFO του NEXUS το 1996.

Μιλάει για την εμπειρία του και για το πώς ένα διαστημόπλοιο ανώτερης τεχνολογίας διαχειρίζεται μια συνείδηση ​​που «συγχωνεύεται» μέσα του – κάτι που μας θυμίζει λίγο τα νοοκίνητα καράβια των Φαιάκων στην Οδύσσεια – ενώ στη συνέχεια διασυνδέεται και με το πλήρωμα του πλοίου!

Όλα αυτά μας παραπέμπουν σε αυτά που είπε ο συνταγματάρχης Philip Corso σχετικά με την περίπτωση του Roswell. Ο Φίλιπ Κορσό μίλησε επίσης για τη συνείδηση και το πώς το πλήρωμα των εξωγήινων αστροναυτών γίνεται “ένα” με το διαστημόπλοιο.

Είναι πραγματικά διαστημόπλοια που είναι σε θέση να δημιουργήσουν σκουληκότρυπες ή αστροπύλες, εκμεταλλευόμενα το κοσμικό δίκτυο του σύμπαντος. Στην πραγματικότητα, ο Alec αναγνωρίζει, όπως επανειλημμένα είπε, ότι όλα όσα είδε είναι δυνατά στα υψηλότερα βασίλεια.

Οι εξωγήινοι που τον πήραν επάνω στο διαστημικό σκάφος ήταν σαν τους ανθρώπους, αλλά τεχνολογικά προηγμένοι. Ήταν σε θέση να αυξήσουν την βιολογική τους δόνηση σε συνδυασμό με την τεχνολογία, έτσι ώστε το σώμα τους να ελέγχει την πυκνότητά του και ως εκ τούτου, να είναι σε θέση να ταξιδεύουν μέσα στο χώρο.

Με Πήγαν στον Πλανήτη τους. Δείτε τι Έμαθα (video)

Η εμπειρία του Alec Newald αρχίζει το 1989, όταν το μονοπάτι της ζωής του, πήρε μια αναπάντεχη τροπή, καθώς οδηγήθηκε στο διαστημόπλοιο από μια ομάδα καλοπροαίρετων εξωγήινων για δέκα ημέρες και τον μετέφεραν στον πλανήτη τους.

Αυτό που έμαθε και βίωσε κατά τη διάρκεια της παραμονής του με αυτά τα ανθρώπινα όντα έχει βαθιές συνέπειες για όλους μας εδώ στη Γη. Λίγο μετά την «επιστροφή» του, ο Alec έλαβε περίεργες επισκέψεις από «κυβερνητικούς επιστήμονες» που ήθελαν να γνωρίσουν την εμπειρία του.

Οι απίστευτες εμπειρίες του στον πλανήτη Haven και στην άβυσσο του εξωγήινου διαστημικού σκάφους έχουν μεγάλη σημασία για το μέλλον της ανθρωπότητας και των γαλαξιακών ξαδέλφων μας.

Ο πλανήτης Γη θα μπορούσε να έχει τη δυνατότητα να αλλάξει πορεία και να κάνει ένα κβαντικό άλμα, πάνω από όλα τα εμπόδια, με την προηγμένη βιολογική τεχνολογία που διαθέτουν αυτές οι εξωγήινες φυλές.

Αλλά, δυστυχώς, κάποιοι στην κορυφή της γήινης ελίτ δεν το επιθυμούν. Αντίθετα θέλουν και επιδιώκουν η ανθρωπότητα να παραμένει σκλάβος και περιορισμένη στην πλανητική φυλακή της.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Alien Civilizations Exist, the Man Who Lived with Extraterrestrials for 10 Days [FULL VIDEO]

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ