Φήμες θέλουν ότι η Διαστημική Δύναμη του Τραμπ ετοιμάζεται να πλησιάσει τον Νιμπίρου με ένα διαστημόπλοιο πέρα από κάθε φαντασία.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Παρά το γεγονός πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πλέον Πρόεδρος των ΗΠΑ, φήμες θέλουν πως η Space Force που ο ίδιος ζήτησε να ιδρυθεί, δεν έγινε καθόλου τυχαία. Σκοπός της είναι να αντιμετωπίσει τον Νιμπίρου – αν χρειαστεί – αλλά κυρίως να τον προσεγγίσει ειρηνικά και να καταλάβει τους σκοπούς των ηγετών του. Μια ιστορία βγαλμένη κατευθείαν από σενάριο επιστημονική φαντασίας.

Από τότε που ο Πρόεδρος Trump ανακοίνωσε την πρόθεσή του να δημιουργήσει ένα 6ου κλάδου στρατιωτικών των Ηνωμένων Πολιτειών, την λεγόμενη Space Force, μηχανικοί της NASA εργάζονται ακούραστα για την κατασκευή ενός διαγαλαξιακού διαστημόπλοιου που φέρεται να βασίζεται σε αντιβαρυτική γεννήτρια που στρεβλώνει τον ιστό του χωροχρόνου. Αυτός ο μη γραμμικός τρόπος μεταφοράς επιτρέπει την γρήγορη μετακίνηση μεταξύ δύο σημείων χωρίς να παραβιάζεται η Νευτώνεια φυσική ή η Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν.

Η συζήτηση σχετικά με αυτή τη μέθοδο μεταφοράς δεν είναι κάτι καινούργιο καθώς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1989 από τον Bob Lazar, έναν φυσικό με αμφίβολα διαπιστευτήρια που ισχυρίστηκε ότι εργάστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στο τμήμα S-4, μια απόλυτα μυστική θυγατρική της Nellis Airforce Base (Area- 51) στη Νεβάδα. Εκεί, ο Lazar είπε ότι εργάστηκε σε ένα εξαιρετικά υψηλής διαβάθμισης έργο που αφορούσε την αντίστροφη μηχανική ως ένα σύστημα προώθησης σκαφών.

Η εξήγηση του για ένα σκάφος που δημιουργεί ένα κύμα βαρύτητας που επιτρέπει την πτήση και αποφεύγει τη φυσική ανίχνευση με την κάμψη του φωτός γύρω του, ταιριάζει με ένα διαστημόπλοιο το οποίο η Space Force, φημολογείται ότι σκοπεύει να στείλει στον Nibiru. Εάν είναι αλήθεια, οι ισχυρισμοί του Λαζάρ θα δικαιωθούν.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, ο πρώην Πρόεδρος Trump ανησυχεί βαθύτατα για τον Νιμπίρου και θέλει να επιβεβαιώσει εάν υπάρχει απειλή από αυτόν ή/και σε τι κινδύνους μπορεί να θέσει τη Γη. Μάλιστα, μαζί του αναρωτιέται και ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Γης που ασχολείται με την έλευση του επιστημονικά αμφιλεγόμενου πλανήτη ή άστρου.

H ειδικός σύμβουλος Brooklynn Wilcox και ο διαχειριστής της NASA, Tyler Reynolds, φέρεται να ανέφεραν στον Trump, κρυφά από τον τωρινό Πρόεδρο του Λευκού Οίκου, ότι το σύστημα Nibiru μοιάζει να έχει σταματήσει στο διάστημα. Είπαν ότι η οπτική προβολή και η ανάλυση ραδιοσυχνότητας παρείχαν αδιευκρίνιστες απαντήσεις και ότι χρειάζεται επανδρωμένο ταξίδι στο σύστημα Nibiru για να καθορίσουν τις προθέσεις του και πως να αποφύγουν ένα πιθανό ανείπωτο χάος στον πλανήτη μας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Trump παρέδωσε σε περεταίρω ειδικούς ένα δομημένο σχέδιο που περιλάμβανε ονόματα τριών αστροναυτών, που είχε ήδη επιλέξει κατά την προεδρία του, προκειμένου να επανδρώσουν την αποστολή και δήλωσε ότι το διαστημόπλοιο προς το σύστημα Nibiru θα δρομολογηθεί από το τρίτο τρίμηνο του αμέσως επόμενου έτους. Έως τότε, θα έχει δημιουργηθεί μία πολύ συγκεκριμένη ομάδα επιστημόνων οι οποίοι θα ενημερώσουν γερουσιαστές, το κογκρέσο και, φυσικά, τον Λευκό Οίκο, ώστε να πειστούν και να εγκρίνουν την αποστολή. Το διαστημόπλοιο αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι 160 εκατομμυρίων μιλίων σε λιγότερο από 14 ώρες, ορόσημο για αστρονομικά ταξίδια.

Αν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, οι ΗΠΑ φαίνεται να διαθέτουν τώρα ένα εξωγήινης έμπνευσης διαστημικό όχημα για το οποίο, όμως, κανείς δεν είναι βέβαιος για την επιτυχία της αποστολής, όχι μόνο για την πορεία του σε τέτοιες τεράστιες αποστάσεις, αλλά και για την πορεία των πιθανών διαπραγματεύσεων με τον Νιμπίρου, εφόσον καταφέρει να φτάσει έως εκεί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

*Η ιστορία, όπως διευκρινίζεται και στην αρχή, είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας και μυθοπλασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Είναι δε εμπνευσμένη από: Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί να μας βοηθήσει ούτε καν ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA και Ποιοι είναι οι “Πειρατές του Διαστήματος” που περιμένει γερουσιαστής για τη δημιουργία της Space Force, καθώς και σε αφηγήσεις του Bob Lazar ο οποίος, γενικότερα, θεωρείται αναξιόπιστος.

diadrastika / Image by Steve Bidmead from Pixabay