Υπάρχει διαστατική πύλη στο Νησί του Πάσχα που σύντομα θα παίξει σημαντικό ρόλο, ισχυρίζεται ο Sixto Paz

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ειδικός στα UFOs, Sixto Paz Wells, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο διάσημους ερευνητές και συγγραφείς στον κόσμο, για τα ΑΤΙΑ και την εξωγήινη επαφή, κυρίως στην Ισπανία και τις χώρες της λατινικής Αμερικής. Ο Sixto ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια πραγματική διαστατική πύλη στο Νησί του Πάσχα, ή ακόμα περισσότερο ότι το ίδιο το νησί είναι μια Stargate, συνδεδεμένη με άλλα ενεργειακά σημεία του πλανήτη.

Δεδομένου ότι το 1974 υποστήριξε ότι είχε επαφή με εξωγήινα όντα, η αναζήτησή του δεν σταμάτησε. Μεταξύ των πιο γνωστών αλλά ταυτόχρονα και των πιο εκπληκτικών και απίστευτων εμπειριών που μπορεί να περιγράψει είναι οι πύλες προς άλλες διαστάσεις.

Η Γη είναι μέρος ενός τεράστιου ηλιακού συστήματος, τόσο τεράστιο που μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχει μια φυσική Γη, αλλά υπάρχει σε περισσότερες από μία πραγματικότητες και σε πολλές εκδόσεις. Η Γη έχει εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς και θα συνεχίσει να το κάνει. Υπάρχουν εξειδικευμένα σημεία και μέρη πάνω και μέσα στη Γη, όπου διαστάσεις συναντώνται μαζί και εμφανίζονται πύλες συχνοτήτων.

Υπάρχουν αμέτρητα ανοίγματα, όπως σπηλιές που εισέρχονται βαθιά στη Γη και εισέρχονται σε άλλες πραγματικότητες, καθώς και σφαίρες όντων διαφορετικής εμπειρίας και έκφρασης. Η Γη από την αρχή της ύπαρξή της φιλοξενεί μεγάλο αριθμό φυλών που επέλεξαν να ζήσουν μέσα στη Γη και το φεγγάρι της, την Σελήνη. Ωστόσο, κάτι που δεν είχαμε ξανακούσει είναι ότι αγνοούν η μία την άλλη, καθώς χωρίζονται από τον χώρο, τον χρόνο, το μέγεθος και τον σκοπό!

Η Γη είναι ξεχωριστά συμβιωτική, δεδομένου ότι είναι ένας τομέας για ορισμένους και ένα πεδίο δοκιμών για άλλους, όπως π.χ. για την ανθρωπότητα. Όλοι όσοι εισέρχονται πάνω ή κάτω από τη Γη, γνωρίζουν το Rapa Nui, καθώς είναι μια ισχυρή “Stargate” που βρίσκεται σε μοναδική ευθυγράμμιση με τον Αρκτούρο του Βοώτη. Όλη η ζωή που εισέρχεται στο επίπεδο της Γης περνάει πρώτα μέσα από την πύλη του Αρκτούρου. Και γι’ αυτό αναφερόμαστε στο Rapa Nui, το νησί του Πάσχα, ως μια έξοχη Πύλη.

Στην πραγματικότητα, το Rapa Nui υπήρξε μία από τις ισχυρότερες και μοναδικές πύλες του πλανήτη για χιλιετίες, αν και δεν έχει αναγνωριστεί ως τέτοια από παραδοσιακούς επιστήμονες.

Ήταν ένας ισχυρός και καλοπροαίρετος “ομφάλιος λώρος της γης”. Είναι μια ισορροπημένη και δυναμική ενέργεια που τρέφει και στηρίζει τη Γη, τις βασικές της σφαίρες και την ανθρωπότητα. Είναι ένα μέρος που κάποτε ήταν το σπίτι των γιγάντων Hathor και των όντων του Σείριου. Ήταν ο φυσικός ναός στην επιφάνεια των Λεμούριων.

Τώρα, οι πύλες γενικά θεωρούνται σκουληκότρυπες (στο διάστημα) ή αστέρια που επιτρέπουν την είσοδο από και προς τη Γη. Αλλά η υπέροχη πύλη που υπάρχει στο νησί του Πάσχα είναι διπλής οκταεδρικής μήτρας. Είναι δύο Πύλες μαζί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είναι τόσο ένα κατακόρυφο οκτάεδρο με είσοδο για πάνω και κάτω από τη Γη, όσο και μια οριζόντια οκταεδρική πύλη που συνδέεται με ένα άλλο χρονικό σημείο.

Το Rapa Nui, δηλαδή το Νησί του Πάσχα, είναι επίσης σημείο δημιουργίας δύναμης. Οι άξονες της Γης λαμβάνουν και παράγουν ενεργειακά μοτίβα τα οποία είναι παρόμοια στη φύση με τα αποκαλούμενα βαθιά κύματα. Είναι ένας από τους δώδεκα τόπους στον σφαιρικό κόσμο, ο οποίος είναι ένας άμεσος δίαυλος για αυτήν την απίστευτη ενέργεια.

Επιπλέον, διατηρεί μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την περιοχή της Γκίζας στην Αίγυπτο και έντεκα άλλους πλανητικούς μεγα-κόμβους, δηλαδή με διασταυρώσεις των Ley Lines, ενός δονητικού πλέγματος ή ενός ενεργειακού δικτύου που αγκαλιάζει ολόκληρη την χερσαία σφαίρα μας. Από την οπτική της λειτουργίας του είναι μία στροβιλοειδής πύλη.

Με το οροπέδιο της Γκίζας, κατάλληλα εκχωρημένο ως “μηδενικό μήκος”, το Νησί του Πάσχα βρίσκεται στη σημαντική εξέλιξη των 144 μοιρών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, τόσο στο πλανητικό πλέγμα όσο και στα αριθμητικά πλήκτρα συχνότητας.

Αυτό το σημείο θα είναι ακόμη πιο σημαντικό στο κοντινό μέλλον, για λόγους που είναι ταυτόχρονα γνωστοί και άγνωστοι στους επιστήμονες και τους οραματιστές. Κι αυτό γιατί το Napa Nui “ξυπνάει” σε ένα νέο ρόλο και θα αποτελεί ένα από τα τέσσερα κύρια σημεία του νότιου ημισφαιρίου για μια “νέα ανθρωπότητα”.

Όπως περιγράφει ο Sixto Paz:

“Στο νησί του Πάσχα υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε, να αισθανθούμε, να αφυπνίσουμε, να καταλάβουμε και να συνδεθούμε. Είναι αλήθεια ότι εκείνοι που παραμένουν στο σκοτάδι και διατηρούν πολλά επίπεδα “βαθιάς νύχτας” δεν βλέπουν τα φοβερά πράγματα που κάνουν την ανθρωπότητα να σκοντάφτει με αποθάρρυνση, απόγνωση και απαισιοδοξία. Οπότε, πρέπει να προβλέψουμε τις προσπάθειες διπλασιασμού τους, θέτοντας ένα πολύ ισχυρό φως ανάμεσα στις σκιές και αυτό το φως πρέπει να είσαι εσύ.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ανακαλυφθούν και αυτά πρέπει να εκτίθενται, αλλά σύντομα αυτά τα ευρήματα θα αλλάξουν όλες τις προηγούμενες προοπτικές. Οι επιστήμονες σύντομα θα δουν την επιβεβαίωση πολλαπλών πραγματικοτήτων, που θα τους οδηγήσουν να κοιτάξουν μέσα τους, αλλάζοντας το όραμα τους για τα πράγματα.

Το μόνο που έχει δοθεί μέχρι τώρα είναι το προοίμιο σε αυτό που ήμουν πρόθυμος να κάνω, αν και πολλά πράγματα έχουν ποικίλει από το αρχικό πρόγραμμα, επειδή είστε σε μεγάλο βαθμό απρόβλεπτοι και έχετε μια μεγάλη ικανότητα αυτοσχεδιασμού, η οποία αλλάζει από καιρό σε καιρό”.

Στο 20ο βιβλίο του “Il Santuario della Terra” (Το Ιερό της Γης), ο Sixto Paz συγκεντρώνει τη σημαντικότερη κληρονομιά του ως εκστρατεία στα σημαντικότερα μέρη της “εξουσίας” στον κόσμο, από το νησί του Πάσχα μέχρι το Paititi στην Αμαζονία, αποκαλύπτοντας την κρυμμένη προέλευση της Ανθρωπότητας τα μυστικά κλειδιά για να προχωρήσουμε ως είδος και να αυξήσουμε το επίπεδο συνειδητότητας μας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του η Πύλη, στο Νησί του Πάσχα, θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στο εγγύς μέλλον.

La Isla de Pascua es un Portal a otra Dimensión (Sixto Paz)

diadrastika / Image by ask-mediendesign from Pixabay