Πότε Περίπου θα Επέμβουν οι Ολύμπιοι

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που προσπαθούν να διαβάσουν τα σημάδια ή τα σημεία των καιρών, να αποκρυπτογραφήσουν μηνύματα που ισχυρίζονται ότι υπάρχουν σε αρχαία χειρόγραφα, σε λιθογραφίες ή ακόμα και σε έργα του μεγάλου Λεονάρντο ντα Βίντσι, στην προσπάθειά τους να βρουν αυτά που συμπληρώνουν τα κενά της ιστορίας ή/και της προϊστορίας μας. Ακόμα-ακόμα δίνουν μεγάλο νοητικό αγώνα προκειμένου να δώσουν ημερομηνίες για την επιστροφή των θεών, όπως αναφέρονται σε διάφορους μύθους και ιστορίες πολλών λαών που έχουν ισχυρούς δεσμούς με τις παραδόσεις τους. Ανάμεσά τους είναι και εκείνοι που προσπαθούν να προσδιορίσουν πότε θα επέμβουν οι Ολύμπιοι.

Δεν είναι λίγοι όσοι εκτιμούν ότι διανύουμε έτη μεγάλης έντασης, δυστυχίας, μιζέριας, εξαθλίωσης. Κακόβουλες ομάδες ανθρώπων προσπαθούν να αποκτήσουν τον έλεγχο του κόσμου και επιβάλουν τις βουλές τους από το παρασκήνιο. Παράλληλα η Γη, ο ίδιος μας ο πλανήτης, μας κατατρέχει και δημιουργεί ακραία καιρικά φαινόμενα λες και μας βαρέθηκε, λες και θέλει να μας εκδικηθεί. Πότε θα επέμβουν οι Ολύμπιοι; Γιατί δεν επεμβαίνουν κάποιοι; Ο Θεός, οι θεοί; Οι Ανδρομέδιοι, οι Πλειάδιοι, αυτοί από τον Σείριο; Γιατί δεν επεμβαίνει ένας ανώτερος εξωγήινος πολιτισμός; Τόσοι, λέγεται ότι είναι γύρω μας και ζουν ανάμεσά μας… Τι περιμένουν;… Τι Περιμένουν οι Ολύμπιοι για να Επέμβουν;

Ένας επαφικός, ο Διοσπολίτης (ψευδώνυμο), ισχυρίζεται ότι επικοινωνεί τακτικά με ευφυή όντα από έναν πολιτισμό πέρα από την Γη μας. Η επαφή υποτίθεται ότι γίνεται μέσα από ένα σπήλαιο, το Σπήλαιο των Ολύμπων (γνωστό και ως σπήλαιο Συκιάς), κοντά στο χωριό Ολύμποι, όχι πολύ μακριά από το Πυργί, στην Χίο. Το σπήλαιο είναι επισκέψιμο για το κοινό, με ξεναγό. Μέσα σε αυτό υπάρχει ένας εξαιρετικός διάκοσμος από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Ανάμεσα σε άλλα υπάρχει ένας σχηματισμός που θυμίζει προτομή γυναίκας: ένα κεφάλι με καρέ μαλλιά, μάτια, μύτη, πηγούνι, λαιμός, ώμοι, μπούστο.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είναι προϊόν γλυπτικής, αλλά ένας φυσικός σχηματισμός. Για τους σκεπτικιστές είναι προφανές ότι δεν υπάρχει κανένα άγαλμα, πρόκειται απλά για παρειδωλία. Ο Διοσπολίτης, ισχυρίζεται ότι φέρνει στο μυαλό του την εικόνα του αγάλματος (που ο ίδιος ονομάζει Ολύμπια Ήρα) είτε απευθείας, είτε μέσα από μία φωτογραφία που έχει τραβήξει σε κάποια επίσκεψή του εκεί, οπότε και έρχεται σε πνευματική επαφή. Αυτή είναι η ιστορία του:

Μιλάμε τακτικά μαζί γιατί με ενθαρρύνουν να έχουμε συχνή επικοινωνία για διάφορα θέματα, είτε αυτά αφορούν την τεχνολογία και την τεχνογνωσία τους, την φιλοσοφική τους κοσμοαντίληψη, αλλά και για προβλήματα που συναντούμε ή προκύπτουν εδώ στην Γη, κυρίως, θέματα που αφορούν την ανθρωπότητα και σχεδόν καθόλου προσωπικά, ατομικά ή οικογενειακά.

Είχα ρωτήσει γιατί δεν επεμβαίνουν να σώσουν την ανθρωπότητα από τα δεινά της. Η οντότητα μου αποκρίθηκε πως ήταν πολύ γενική ερώτηση για να απαντηθεί χωρίς παρερμηνείες από μέρους μου ή από άλλους. Προσπάθησα, λοιπόν, να είμαι πολύ συγκεκριμένος και ρώτησα γιατί δεν επεμβαίνουν σε μεγάλες πυρκαγιές που κατατρώνε τα δάση και χωριά και πόλεις, σε μεγάλες πλημμύρες που παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους, σε φονικούς σεισμούς που σκοτώνουν εκατοντάδες ανθρώπους μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, σε αρρώστιες που ύπουλα φθίνουν τον οργανισμό μας.

Μου απάντησαν πως το έχουν κάνει στο παρελθόν σε πολύ ακραίες περιπτώσεις αλλά, γενικά, αποφεύγουν τέτοιου είδους επεμβάσεις. Μου εξήγησαν γιατί: Εκατομμύρια άνθρωποι θεωρούν την ύπαρξή μας πραγματική και προσμένουν την εμφάνισή μας. Χιλιάδες άλλοι, όμως, γνωρίζουν πως υπάρχουμε. Όμως, δεν είμαστε αναγνωρισμένοι ως όντα ή πλάσματα από τις κυβερνήσεις.

Τι νομίζεις ότι θα συνέβαινε αν σε μια πολιτεία των ΗΠΑ εξαπλωνόταν τεράστια πυρκαγιά και εμφανίζονταν από το πουθενά ρώσικα ιπτάμενα πυροσβεστικά μέσα, χωρίς να ζητήσουν άδεια να διασχίσουν τον εναέριο χώρο τους, ή το αντίθετο; Τι νομίζεις ότι θα συνέβαινε αν σε μια μεγάλη πυρκαγιά στην Ελλάδα εμφανίζονταν τούρκικα πυροσβεστικά, χωρίς να ζητήσουν άδεια να προσεγγίσουν την περιοχή, ή το αντίθετο;

Τι θα συνέβαινε αν το κάναμε εμείς; Ακόμα κι αν δεν δεχόμαστε επίθεση – την οποία μπορούμε να αποτρέψουμε – από τη στιγμή που “δεν υπάρχουμε” για κανένα κράτος, η χώρα που θα δεχόταν τη βοήθειά μας αυτομάτως θα εμπλεκόταν αυτομάτως σε σημαντικό πρόβλημα με τις άλλες. Οι άνθρωποι γίνονται ιδιαίτερα ευφυείς όταν είναι να εκμεταλλευτούν μια κατάσταση, μια ευκαιρία, να δημιουργήσουν φασαρία, πόλεμο, να κυριαρχήσουν, να ελέγξουν, να επιβληθούν. Μπορεί να σώζαμε χιλιάδες στρέμματα δασών, αλλά οι συνέπειες, ίσως, θα ήταν χειρότερες και καταστροφικότερες.

Ρώτησα: Μα χρειάζονται άδεια οι Έλληνες θεοί για να μπουν στην Ελλάδα και να βοηθήσουν; Μου απάντησε πως πράγματι δεν χρειάζονται. Αλλά πως νομίζεις ότι θα αντιμετώπιζε η οποιαδήποτε κυβέρνηση και ο στρατός της μια ομάδα ιπτάμενων οχημάτων που εισβάλει στον εναέριο χώρο της; Ακόμα κι αν δήλωναν την ταυτότητά και τον σκοπό τους, ποιος νομίζεις θα τους πίστευε;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Επιπλέον, όπως σου έχω ξαναπεί: η βοήθειά μας προς τον άνθρωπο είναι επικίνδυνη. Πολλοί θα μείνουν μαλθακοί και στη συνέχεια θα περιμένουν από εμάς συνεχή βοήθεια. Άλλοι θα εκμεταλλευτούν την εμφάνισή μας εναντίων μας αλλά και εναντίων άλλων ανθρώπων γιατί θα πιστέψουν ότι χάνουν την εξουσία τους.

Είναι σημαντικό να επιστρέψετε στα στοιχειώδη από μόνοι σας και όχι να σας εξαναγκάσει ο ίδιος σας ο πλανήτης. Έχετε έναν όμορφο πλανήτη, είναι κρίμα να τον καταστρέφετε ή να αφήνετε άλλους να τον καταστρέφουν προφασιζόμενοι διάφορες δικαιολογίες. Προσπαθείστε να είστε άνθρωποι. Λειτουργεί.

Στην πολύ συγκεκριμένη ερώτηση “πότε θα επέμβουν οι Ολύμπιοι ή άλλα ανώτερα όντα” η απάντηση που πήρα ήταν ιδιαίτερα μακροσκελής, όμως η σύνοψη είναι πως δεν προτιμούν να επέμβουν με οποιονδήποτε τρόπο που θα τους ανάγκαζε να φέρουν και να επιβάλουν τους νόμους και τους κανόνες που έχουν στα μέρη τους. Προτιμούν να τους γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν προσωπικά. Η συνεισφορά τους θέλουν να είναι προς όφελος της αρμονικής εξέλιξης της ανθρωπότητας.

diadrastika / Image by Ray Shrewsberry from Pixabay

AMP code