Πολλά έχουν γραφεί, ειπωθεί και διοχετευτεί για την Πέμπτη Διάσταση (σε ένα ταξίδι μέσα στην Τέταρτη Διάσταση) και την ανάληψη της ανθρωπότητας σε αυτό το νέο βασίλειο της ύπαρξης. Επιπλέον, πολλοί “κανονικοί” άνθρωποι έχουν τώρα τις δικές τους εσωτερικές εμπειρίες, οράματα και “λήψεις” για την πέμπτη διάσταση. Αν και δεν συμφωνούν όλες οι πηγές με τις λεπτομέρειες αυτής της διαστασιακής πραγματικότητας, περιγράφουν αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά. (Διαβάστε επίσης: Αναχώρηση προς την πέμπτη διάσταση)

Απαντήσεις σε ερωτήματα που όλοι θέλουν να μάθουν

Σύμφωνα με τις διδασκαλίες της ανάληψης, η Γη και όλα τα όντα που ζουν σε αυτήν βρίσκονται στη διαδικασία αλλαγής, σε ένα εντελώς νέο επίπεδο πραγματικότητας στο οποίο κυριαρχεί η συνείδηση ​​της αγάπης, της συμπόνιας, της ειρήνης και της πνευματικής σοφίας. Αυτό ονομάζεται Πέμπτη Διάσταση. Κάποιοι λένε ότι αυτή η αλλαγή θα ολοκληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα τις επόμενες δύο δεκαετίες. Άλλοι δεν δίνουν ημερομηνία. Αλλά όλοι φαίνεται να συμφωνούν ότι θα ολοκληρωθεί κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. Τα άτομα θα κινούνται στην πέμπτη διάσταση με τον δικό τους ρυθμό όταν η συχνότητά τους είναι αρκετά υψηλή ώστε να ταιριάζει με τη δόνηση της υψηλότερης διάστασης.

Οι περισσότερες διδασκαλίες επιβεβαιώνουν ότι η αλλαγή που η Γη και η ανθρωπότητα θα βιώσει προς την πέμπτη διάσταση έχει ήδη «προγραμματιστεί» εδώ και αιώνες. Η 21 Δεκεμβρίου 2012, ήταν μια ημερομηνία που αφορούσε το μεσαίο σημείο της αλλαγής που θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με όλο και πιο προφανείς τρόπους, κερδίζοντας ταχύτητα με το πέρασμα του χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Είναι η Τέταρτη Διάσταση των Θεών;

Είναι η πέμπτη διάσταση ένα παραμύθι;

Πολλά από αυτά που έχουν περιγραφεί σχετικά με την πέμπτη διάσταση μπορεί να μοιάζουν με παραμύθι:

  • Όλοι οι άνθρωποι ζουν σε ειρήνη και αρμονία, βιώνουν ενότητα με τη ζωή, σεβόμενοι πλήρως όλους τους ανθρώπους και την ίδια τη Γη: αγάπη και συμπόνια που ρέει μέσα από όλες τις επικοινωνίες.
  • Ισότητα, δικαιοσύνη και σεβασμός για όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν στη Γη, μακριά από πείνα, φτώχεια ή εγκληματικότητα. Αφθονία διαθέσιμη σε όλους.
  • Όλοι ζουν χωρίς φόβο, με απόλυτη εμπιστοσύνη στο Θείο
  • Σε όλους ξυπνούν τα μεγαλοπρεπή, θεϊκά και διαδιάστατα όντα που πραγματικά είναι.
  • Ορισμένες από τις περιγραφές μπορεί να ακούγονται ακόμα πιο “τρελές”, όπως ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να επικοινωνούν ελεύθερα με όντα από άλλους πλανήτες και γαλαξίες και να ταξιδεύουν σε απομακρυσμένα μέρη του σύμπαντος με αυτά τα όντα.

Φαντασία, μνήμη ή διαίσθηση;

Δεν είχαμε όλοι όνειρα να ζήσουμε σε έναν τέτοιο κόσμο; Μπορεί να είναι αυτές οι προσδοκίες επινοήσεις της φαντασίας μας; Μήπως είναι ο λεγόμενος “χαμένος Παράδεισος” που όλοι αναζητούμε; Μήπως είναι αναμνήσεις για το τι κάναμε, χιλιάδες χρόνια πριν, τότε, που κάποτε βιώσαμε σε κάποιο σημείο και το χάσαμε, καταλήγοντας σε αυτό το είδος του κόσμου που γνωρίζουμε σήμερα, ο οποίος είναι γεμάτος αγώνα και πόνο και έλλειψη άμεσης σύνδεσης με το Θείο;

Μήπως αυτά τα όνειρα προέρχονται από μία διαίσθηση που έχουν κάποιοι άνθρωποι για το μέλλον που μας περιμένει; Πολλοί από εμάς έχουν αυτά τα διαισθητικά χαρακτηριστικά. Ορισμένοι, μάλιστα, έχουν σαφή οράματα, άλλοι ακούν εσωτερικά την πραγματικότητα του μέλλοντος της ανθρωπότητας. Μερικοί από εμάς πιστεύουν ότι περιμένουμε χιλιάδες χρόνια για αυτούς τους χρόνους στους οποίους μπαίνουμε, όπως ισχυρίζονται.

Αν κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι αυτά τα όνειρα ενός ιδανικού και ειρηνικού κόσμου είναι πραγματικά μια μακρινή μνήμη για αυτό που κάποτε ζούσαμε πριν από καιρό και μια διαισθητική αναλαμπή του τι αρχίζει τώρα να συμβαίνει στη Γη. Και η επιθυμία μας να επιστρέψουμε σε αυτόν τον ιδανικό κόσμο είναι απλά μια επιθυμία να επιστρέψουμε τελικά στο “αρχικό σπίτι” μας, σε αυτόν τον όμορφο κόσμο που βρίσκεται μπροστά μας.

Πώς μπορεί να συμβεί τόσο γρήγορα;

Μπορεί να προκύψει το ερώτημα: Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Πώς μπορεί αυτός ο κόσμος να φύγει από εκεί που είναι σήμερα και να γίνει αυτό το είδος ουτοπικού κόσμου; Υπάρχει ακόμα τόσο σκοτάδι στον πλανήτη: πόλεμοι, μίσος, προκατάληψη και αδικία. Πως θα μπορούσε να συμβεί, τόσο απλά όσο ακούγεται;

Η απάντηση είναι διττή, σύμφωνα με τις πηγές: πρώτον, χιλιάδες άνθρωποι στον πλανήτη βιώνουν μια αφύπνιση της καρδιάς με έναν πρωτοφανή ρυθμό και αυτή η αφύπνιση φαίνεται να επιταχύνεται όσο περνάει ο καιρός. Και δεύτερον, ο καθένας στον πλανήτη αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει την επιλογή (συνειδητά ή υποσυνείδητα) για να επιτύχει την αλλαγή από το εδώ, στην Πέμπτη Διάσταση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όλες οι ψυχές έχουν την επιλογή να εισέλθουν στην Πέμπτη Διάσταση, αφού έχουν αφομοιώσει αρκετό Φως για να διατηρήσουν τα επίπεδα ενέργειας που υπάρχουν σε αυτή την υψηλότερη δόνηση. Ωστόσο, πολλοί άλλοι θα επιλέξουν να εγκαταλείψουν τη Γη τις επόμενες δύο δεκαετίες για να προχωρήσουν σε άλλες τρισδιάστατες εμπειρίες σε άλλα μέρη του σύμπαντος – χωρίς να έχουν ολοκληρώσει αυτό που η τρισδιάστατη πραγματικότητα έχει ακόμη να τους διδάξει.

Εκείνοι που επιλέγουν να παραμείνουν και να κάνουν την αλλαγή με τη Γη θα περάσουν από κάποιες έντονες και γρήγορες αλλαγές, αφού τα σώματά τους και ο εγκέφαλός τους κάνουν τις ριζικές αλλαγές που είναι απαραίτητες για να προχωρήσουν στην υψηλότερη συνείδηση ​​που είναι απαραίτητη για να προχωρήσουν στην Πέμπτη Διάσταση.

Ποιες ακριβώς είναι οι διαστάσεις

Πρώτον, οι διαστάσεις δεν είναι μέρη ή θέσεις, ή τόποι. Είναι επίπεδα συνείδησης που δονούνται με μια συγκεκριμένη ταχύτητα. Υπάρχουν πολλές διαστάσεις. Η τέταρτη διάσταση και η πέμπτη είναι απλά ψηλότερα από αυτά που ζούμε. Η ανάληψη σε ακόμη υψηλότερες διαστάσεις θα συνεχιστεί ακόμα και μετά την επίτευξη της πέμπτης.

Κάθε διάσταση δονείται με ταχύτητα μεγαλύτερη από την προηγούμενη. Σε κάθε ανώτερη διάσταση, υπάρχει μια σαφέστερη και ευρύτερη προοπτική της πραγματικότητας, ένα υψηλότερο επίπεδο γνώσης. Βιώνουμε περισσότερη ελευθερία, περισσότερη δύναμη και περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε πραγματικότητα.

Προκειμένου να έχουμε στη διάθεσή μας μια υψηλότερη διάσταση, πρέπει να “δούμε” μέσω των δονήσεων. Η μετάβαση από το ένα επίπεδο της συνείδησης στο επόμενο υψηλότερο σημαίνει να εγκατασταθούμε σε αυτό, έτσι ώστε να μην επιστρέψουμε.

Η τρίτη διάσταση

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η Τρίτη Διάσταση στην οποία ζούμε και βρισκόμαστε, δεν είναι αυτό που βλέπετε: το τραπέζι, το δέντρο, τη Γη. Αυτά είναι η μορφή. Όλα τα στοιχεία υπό την ίδια μορφή εξακολουθούν να υπάρχουν στην Τέταρτη Διάσταση (και σε κάποιο βαθμό στην 5η). Είναι απλώς πιο γεμάτα από φως, όχι τόσο πυκνά.

Η τρίτη διάσταση είναι μια πολύ περιορισμένη κατάσταση συνείδησης. Επειδή ζούμε σε αυτήν την τρισδιάστατη πραγματικότητα για τόσες ζωές, έχουμε την τάση να υποθέτουμε ότι αυτή είναι η μόνη διαθέσιμη πραγματικότητα για να ζήσουμε. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι απλώς η πραγματικότητα, χωρίς να συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειται για μια πολύ περιορισμένη εμπειρία της πραγματικότητας.

Το “λειτουργικό σύστημα” της τρίτης διάστασης βασίζεται σε άκαμπτες πεποιθήσεις και σε ένα αρκετά άκαμπτο σύνολο κανόνων και περιορισμών. Για παράδειγμα, στην Τρίτη Διάσταση, μαθαίνουμε να πιστεύουμε ότι τα σώματα είναι στερεά, ότι δεν μπορούν να συγχωνευθούν ή να περάσουν από τοίχους. Όλα εξαρτώνται από τη βαρύτητα, τα φυσικά αντικείμενα δεν μπορούν να εξαφανιστούν και δεν μπορούμε να διαβάσουμε το μυαλό κάποιου άλλου ατόμου. Υπάρχει μια σταθερή πίστη στη δυαδικότητα, ενώ η κρίση και ο φόβος είναι πανταχού παρόντες.

Η τέταρτη διάσταση

Αυτή είναι η “γέφυρα” στην οποία βρισκόμαστε όλοι, περισσότερο ή λιγότερο, αυτή τη στιγμή και θα είναι για σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Περνώντας μέσα από την Τέταρτη Διάσταση, προετοιμαζόμαστε για την Πέμπτη. Πολλοί από εμάς είχαν εμπειρίες της Τέταρτης Διάστασης για αρκετά χρόνια χωρίς να το καταλάβουμε.

Μπορούμε να γνωρίζουμε ότι βιώνουμε την Τέταρτη Διάσταση όταν έχουμε στιγμές πνευματικής αφύπνισης και ανοιχτές καρδιακές εμπειρίες. Άλλες φορές, μπορεί να συμβεί όταν αισθανόμαστε μόνο ήρεμοι και ήσυχοι μέσα μας. Τα πάντα μέσα μας και γύρω μας τα αισθανόμαστε ελαφρύτερα, λιγότερο άκαμπτα. Υπάρχει ένα αίσθημα ευρυχωρίας και ανύψωσης.

Ο χρόνος δεν είναι πλέον γραμμικός στην τέταρτη διάσταση. Υπάρχει ένα συνεχές συναίσθημα της ύπαρξης στον παρόντα χρόνο, χωρίς ενδιαφέρον ή ακόμη και γνώση του παρελθόντος και του μέλλοντος. Και μπορούμε να ανακαλύψουμε ότι ο χρόνος είναι εύπλαστος: μπορεί να τεντωθεί και να συμπυκνωθεί.

Η εκδήλωση είναι πολύ πιο γρήγορη στην τέταρτη διάσταση. Κάτι που απλά σκεφτόμαστε μπορεί να φανεί πολύ γρήγορα. Γενικά, όταν βιώνουμε χαρά, αγάπη και ευγνωμοσύνη, βιώνουμε τετραδιάστατη συνείδηση.

Διαβάστε επίσης: Τέταρτη Διάσταση: Τα Μυστικά των Παράλληλων Κόσμων

Η πέμπτη διάσταση

Η Πέμπτη Διάσταση έχει περιγραφεί ως η διάσταση της Αγάπης, της απόλυτης διαβίωσης της Καρδιάς. Για να μπείτε στην πέμπτη διάσταση και να μείνετε εκεί, όλες οι αρνητικές ψυχικές και συναισθηματικές αποσκευές πρέπει να παραμείνουν έξω από την πόρτα. Εκεί, δεν υπάρχει φόβος, θυμός, εχθρότητα, ενοχή, κανένας πόνος ή αίσθηση διαχωρισμού. Η κυριότητα πάνω στη σκέψη είναι προαπαιτούμενο.

Η εκδήλωση στην Πέμπτη Διάσταση είναι στιγμιαία. Σκέφτεσαι κάτι: είναι παρόν. Οι άνθρωποι γενικά επικοινωνούν μέσω τηλεπάθειας και έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν εύκολα τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Η εμπειρία του χρόνου είναι ριζικά διαφορετική: ορισμένοι το περιγράφουν ως “όλα συμβαίνουν ταυτόχρονα”. Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ παρελθόντος, παρόντος ή μέλλοντος.

Πολλοί από εμάς έχουν εμπειρίες (ή “όνειρα”) που μοιάζουν με επισκέψεις στην Πέμπτη Διάσταση. Αυτά είναι ενθαρρυντικά, εξαιρετικά συναρπαστικά και ελπιδοφόρα. Μας κρατούν μέσα από τις δυσκολίες που προκύπτουν μερικές φορές καθώς ταξιδεύουμε μέσω της Τέταρτης Διάστασης και στην Πέμπτη.

Χρόνοι μετάβασης

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αυτό που ονομάζουν «χρόνοι μετάβασης» ή «χρόνοι τέλους». Αυτές είναι οι περίοδοι που βιώνουμε το θάνατο της τρισδιάστατης πραγματικότητας, ενώ ταυτόχρονα αρχίζουμε να ταξιδεύουμε μέσα από νέα και άγνωστα τοπία της 4ης Διάστασης. Στην ουσία, καταρρέει μια ολοκληρωμένη δομή της πραγματικότητας, ενώ νέα αναδύεται. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει κάποιο χάος, σύγχυση και αποπροσανατολισμός τόσο μέσα όσο και γύρω μας, καθώς προσπαθούμε να προσαρμοστούν σε έναν εντελώς νέο τρόπο βιωσιμότητας, από εκείνους που πιθανόν να θέλουν να μας κρατήσουν αλυσοδεμένους στην τρίτη διάσταση.

Πολλοί από εμάς αρχίζουν να βιώνουν ριζικές αλλαγές στη ζωή μας, καθώς μπαίνουμε σε αυτούς τους χρόνους. Ό,τι δεν μας βοηθά να αλλάξουμε σε υψηλότερη διάσταση πρέπει να εξαφανιστεί. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει παλιές σχέσεις, δια βίου καριέρες, προσεγγίσεις ζωής που παραδοσιακά έχουμε πάρει, αίσθηση ξεπερασμένης ταυτότητας ή οποιεσδήποτε περιορισμένες ή αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που μας κρατούν σε χαμηλότερες δονήσεις.

Ευτυχώς, τώρα μπορούμε να βοηθηθούμε πολύ στη μετάβαση σε υψηλότερες δονήσεις. Τα όντα των ανώτερων διαστάσεων είναι όλο και περισσότερο παρόντα για να μας βοηθήσουν. Απλά πρέπει να ζητήσουμε τη βοήθειά τους. Μπορούμε επίσης να συνειδητοποιήσουμε την πλημμύρα του θεϊκού φωτός που προέρχεται από τις υψηλότερες διαστάσεις. Έτσι, η απελευθέρωση των παλιών μοτίβων και των αρνητικών συναισθημάτων γίνεται ευκολότερη, αν έχουμε την σαφή πρόθεση να τα αφήσουμε πίσω μας.

Διαβάστε επίσης: Η ζωή στην 4η Διάσταση, της φυλής Ανσάρ στην έσω Γη

Μπορούμε να πάρουμε το σώμα μας μαζί μας;

Πολλές πηγές μας λένε ότι μπορούμε να πάρουμε τα φυσικά μας σώματα μαζί μας. Κάποιοι λένε ότι παρόλο που άλλοι πλανήτες και γαλαξίες έχουν αλλάξει σε υψηλότερες διαστάσεις πριν από την ιστορία του σύμπαντος, αυτή είναι η πρώτη φορά που οι ψυχές στην ενσάρκωση ενός πλανήτη θα πάρουν τα φυσικά τους οχήματα μαζί τους στην υψηλότερη διάσταση. Κάνοντας αυτό, μοιάζει με το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Με αυτό σαν δεδομένο, φαίνεται σημαντικό να φροντίζουμε πραγματικά το σώμα μας αυτή τη στιγμή. Ο ριζικός μετασχηματισμός μπορεί να είναι δύσκολος για το σώμα, προκαλώντας πόνο, δυσφορία, εξάντληση και συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη.

Εσείς αποφασίζετε

Εάν αισθάνεστε μια απήχηση με τις πληροφορίες σε αυτό το άρθρο, είναι πιθανό ότι έχετε αποφασίσει, είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, να αλλάξετε με τη Γη στην Πέμπτη Διάσταση σε αυτή τη ζωή. Αν ναι, έχετε την επιλογή να επιτρέπετε απλώς στη ζωή να σας μετασχηματίσει, μερικές φορές δυσάρεστα, εάν έχετε οποιαδήποτε αντίσταση στην αλλαγή. Η ζωή θα κάνει τη δουλειά για σας.

Ή μπορείτε να επιλέξετε να συνεργαστείτε ενεργά με τις αλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα σας. Μπορείτε να εγκαταλείψετε συνειδητά παλαιά μοτίβα, να απελευθερώσετε αρνητικά συναισθήματα, κρίσεις και σκέψεις και να εργαστείτε για να κρατάτε ψηλά τους δικούς σας κραδασμούς. Αυτή η προσπάθεια θα εξασφαλίσει, ίσως, ότι το ταξίδι σας μέσω της Τέταρτης Διάστασης θα είναι πολύ πιο ομαλό και ίσως ακόμα πιο γρήγορο.

Αλλά δεν υπάρχει σωστός τρόπος για να κάνετε αυτό το ταξίδι. Ο καθένας από εμάς πρέπει να το κάνει με τον τρόπο που είναι ο καλύτερος για τον ίδιο. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα καταστήσουμε τη νέα πραγματικότητα που έχουμε μπροστά μας και, σύμφωνα με διάφορες πηγές, θα ζήσουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

diadrastika / Image by Peter Pang from Pixabay