Κύματα ψυχών έρχονται στη Γη. Παιδιά που εργάζονται για αφύπνιση, εξέλιξη και μεγαλώνουν ανάμεσά μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Από τους αρχαίους χρόνους έχει ειπωθεί ότι τα παιδιά είναι το μέλλον της ανθρωπότητας και υπάρχει κάποια βαρύτητα σε αυτά τα σχόλια, ωστόσο, υπάρχει μια ομάδα παιδιών που έχουν εξαιρετικές ικανότητες που θα μπορούσαν ακόμη και να αλλάξουν τον κόσμο που γνωρίζουμε για να τoν κάνουν πολύ καλύτερο, πιο ανθρώπινο, πιο αγαπητό και με λιγότερους πολέμους. (Διαβάστε επίσης: Το «Παιδί των Άστρων» που ο Πυθαγόρας ήρθε σε επαφή μαζί του)

Πριν από λίγα χρόνια, τα κύματα ψυχών που έρχονταν στη Γη ήταν πολύ ελάχιστα, αλλά όσο περνάει ο καιρός, ο αριθμός αυτός λέγεται ότι αυξάνεται. Αυτά είναι τα παιδιά Indigo, Rainbow και Crystal, που έχουν μια σημαντική αποστολή στη Γη. Η αύρα αυτών των μικρών παιδιών είναι απόλυτα καθαρή, με ποικίλα χρώματα ανάλογα με την κατηγορία.

Τα παιδιά Indigo είναι επαναστατικοί τύποι και δεν εγκαταλείπουν με τίποτα την προσπάθειά τους. Είναι πολύ, πολύ έξυπνοι, έχουν καλή ικανότητα μνήμης και αγαπούν τις τέχνες ενώ ασχολούνται πάρα πολύ με αυτές. (Διαβάστε επίσης: Μπορίσκα, το Παιδί Indigo που λέει ότι «Ήρθε» από τον Άρη)

Τα λεγόμενα Κρυστάλλινα Παιδιά που είναι γνωστά και ως παιδιά ενήλικες, όπου η ενέργειά τους είναι πολύ δυνατή. Είναι πολύ υπερκινητικά και χαρούμενα, μετατρέποντας το περιβάλλον γύρω από αυτά σε κάτι αρκετά δυναμικό. Συνήθως είναι διαισθητικοί, προσεκτικοί και δεν ξεγελιούνται από κανέναν. Δεν εκφράζονται εύκολα, στην πραγματικότητα είναι αρκετά συνηθισμένο αυτά τα μωρά να αρχίσουν να μιλάνε μετά από 3 χρόνια και να επικοινωνούν μόνο με τους γονείς τους μέσω σημείων. Παρόλο που μπορεί να φαίνονται αδύναμοι τύποι λόγω της υπερβολικής τους αγάπης και ευαισθησίας, είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο ισχυροί από ό,τι θα μπορείτε να πιστεύετε.

Τέλος, έχουμε τα Παιδιά του Ουράνιου Τόξου, τα οποία εμφανίστηκαν από το 2000 “ζωγραφίζοντας” τον κόσμο με όλες τις ποικιλίες χρωμάτων που κατέχουν. Είναι τα πιο ενεργητικά και τα πιο πιο καινοτόμα. Έχουν τη δύναμη να θεραπεύσουν την ψυχή από τις αρνητικές σκέψεις που μπορεί να έχουν οι άνθρωποι απέναντί ​​τους, ενώ έχουν τη δύναμη να θεραπεύσουν άλλους ανθρώπους μέσω της μεγάλης ενέργειας τους. Τείνουν να επικοινωνούν με αγγελικά όντα, που μεταδίδουν τα οφέλη, τις ενέργειες και τα τσάκρα τους για να θεραπεύσουν τους άρρωστους.

Αυτά τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον κόσμο χάρη στις πράξεις τους που είναι γεμάτες καλοσύνη, αγάπη και ανιδιοτελή αγάπη. Δεν είναι σε θέση να βλάψουν και έχουν τη δύναμη να πείσουν τους ανθρώπους να σταματήσουν να ενεργούν αρνητικά, να φέρουν εσωτερική ειρήνη και και να απομακρύνουν την άσχημη διάθεση, δυσαρέσκεια και φόβο.

Το τρέχον ερώτημα είναι από πού προέρχονται αυτά τα παιδιά. Καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα στην ιστορία που να μας μνημονεύουν τέτοιες πληροφορίες είτε πως είναι δυνατόν να έχουν τόσες δυνάμεις αλλά και τόσο καθαρές αύρες, ορισμένοι ειδικοί του παραφυσικού ισχυρίζονται ότι τα παιδιά αυτά δεν είναι από τον κόσμο αυτό και ότι έχουν απλά μετενσαρκωθεί και γι’ αυτό έχουν τόση πολλή γνώση.

Αυτή η μετενσάρκωση εξαπλώνεται πάρα πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια, σε σύγκριση με προηγούμενες δεκαετίες, οπότε οι ασχολούμενοι με το θέμα, ισχυρίζονται ότι μεγάλα κύματα ψυχών έρχονται στη Γη με παιδιά που εργάζονται για αφύπνιση και εξέλιξη και μεγαλώνουν ανάμεσά μας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika / Image by Pezibear from Pixabay