Η επιστροφή των Ατλάντειων: Ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης για τους αστρόσπορους της Γης, που έρχεται κατ΄ευθείαν από τους Πλειάδιους

Σπουδαίοι μας,

Μετά τον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαλογισμό στην ανθρώπινη ιστορία, συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα απίστευτες μεταμορφώσεις σε όλο τον πλανήτη, καθώς ο Μεγάλος Κοσμικός Κύκλος κλείνει και ανατέλλει η Νέα Υδροχοϊκή Εποχή Φωτός για την ανθρωπότητα! Κατά τη διάρκεια αυτού του πρόσφατου ισχυρού παγκόσμιου διαλογισμού επιτεύχθηκε η ενότητα της κρίσιμης μάζας, κάτι το οποίο ενδυνάμωσε πολύ έντονα τη συλλογική συνείδηση στην επιφάνεια!

Σε μια ειδική μετάδοση προς τη Γήινη Συμμαχία σήμερα το πρωί, το τμήμα των Ατλάντειων Δυνάμεων Φωτός μεταβίβασε αυτό το μήνυμα καθοδήγησης για τους αστρόσπορους της Γης:

Βρισκόμαστε εδώ αυτή την ώρα κατά το Γεγονός της Μεγάλης σας Ανάληψης και σας συγχαίρουμε που διαλέγετε διαφορετικό μονοπάτι από αυτό που διαλέξαμε εμείς τις αρχαίες ημέρες! Ο πλανήτης Γη βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο χωροχρονικό σημείο που βρισκόταν 12.000 χρόνια πριν, όταν ο λαμπρός μας πολιτισμός της Ατλαντίδας βρισκόταν στην κορύφωσή του! 

Όπως γνωρίζετε, η Ατλαντίδα έφτασε σε ένα απότομο και τραγικό τέλος πριν ολοκληρωθεί η μεγάλη μας Ανάληψη, επειδή εστιάσαμε πάρα πολύ στον εξωτερικό κόσμο, χάνοντας τη σύνδεσή μας με τον εσωτερικό θεϊκό κόσμο. Σε αυτές τις αρχαίες εποχές μάθαμε πώς να ενεργοποιούμε ένα δίκτυο ψηλότερων διαστάσεων μέσα στην τρίτη διάσταση χρησιμοποιώντας ένα περίπλοκο σύστημα κρυσταλλικού πλέγματος μάτριξ. Αυτό το επιτύχαμε εστιάζοντας την περισσότερη από την ενέργειά μας στο σχεδιασμό του ενεργειακού πλέγματος της Γης και τοποθετώντας τις μεγάλες πυραμίδες μας στους κόμβους αυτού του πλέγματος σε όλο τον πλανήτη!

Αυτό το τεχνολογικό κατόρθωμα είναι η μεγάλη κληρονομιά της Ατλαντίδας! Το σχέδιο ήταν να χρησιμοποιήσουμε τις πυραμίδες μας για να διοχετεύσουμε αρκετή ενέργεια 5ης διάστασης Κεντρικού Ήλιου στο πλέγμα της Γης και σε όλα τα ανθρώπινα σώματα, ώστε να πυροδοτήσουμε την πλανητική Ανάληψη. Αλλά για να το κάνουμε να λειτουργήσει, χρειαζόμασταν επίσης να έχουμε καταφέρει μια προηγμένη εξέλιξη ανθρώπινης συνείδησης σε συλλογικό επίπεδο. Επιχειρούσαμε να κάνουμε το ίδιο που κάνετε τώρα εσείς, αλλά προσπαθούσαμε να το κάνουμε πιο πολύ μηχανολογικά και όχι τόσο φυσιολογικά, και γι’ αυτό το λόγο έφτασαν όλα στο τέλος τους μέσα σε μια ώρα!

Πολύ αργά συνειδητοποιήσαμε πως αυτή η συνειδησιακή εξέλιξη μπορούσε να επιτευχθεί μόνο αφαιρώντας την εστίαση από τα εξωτερικά πράγματα, όντας στη γαλήνη, εισχωρώντας προς τα μέσα και κάνοντας σύνδεση με τη Θεϊκή Συμπαντική Πηγή που είμαστε όλοι. Δεν δώσαμε αρκετή εστίαση στο κρίσιμο αυτό τμήμα του σχεδίου της Μεγάλης μας Ανάληψης και ο πλανήτης Γη δε μπορούσε πλέον να υποστηρίξει τον εστιασμένο προς τα έξω πολιτισμό μας!

Το μεγάλο μάθημα είναι αυτό:

Τα θεαματικά εξωτερικά κατορθώματα είναι υπέροχα, αλλά μόνο όταν είναι σωστά ισορροπημένα με μια εσωτερική ισχυρή διασύνδεση  με την Θεϊκή Ενεργειακή Πηγή!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο κύκλος επαναλαμβάνεται τώρα

Είστε η μετενσάρκωση του πολιτισμού μας, που τώρα εργάζεστε για να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσαμε αιώνες πριν! Επιχειρήσαμε να κάνουμε μια πλανητική Ανάληψη με μηχανικό τρόπο εντελώς λάθος εκείνες τις αρχαίες μέρες, αλλά τώρα το κάνετε με τον σωστό τρόπο, από μέσα προς τα έξω, φυσιολογικά!

Το πλανητικό πλέγμα ανάληψης που δομήσαμε χιλιάδες χρόνια πριν βρίσκεται ακόμη στη θέση του στη Γη τώρα στη σύγχρονη εποχή σας, και λειτουργεί ακόμη πλήρως καθώς ο πλανήτης σας εξακολουθεί να ανεβάζει τη συνειδητότητά του κάθε μέρα!
Καθώς προχωράτε στο παρόν προς το μέλλον, και καθώς όλο και πιο ισχυρά κύματα κοσμικού Φωτός εισέρχονται στην ατμόσφαιρα της Γης, το συλλογικό των αστρόσπορων στη Γη σύντομα θα φτάσει το τέλειο επίπεδο συνείδησης που θα πυροδοτήσει την πλανητική Ανάληψη στην 5η διάσταση!

*Εκτός από τη μετάδοση 4112020 των Ατλάντειων, οι ανειλημμένοι οδηγοί των Πλειάδιων επίσης επικοινώνησαν σήμερα με τη Γήινη Συμμαχία στέλνοντας αυτό το μήνυμα*

Καθώς παρακολουθούμε στενά τη διαδικασία Ανάληψης της Γης, θα θέλαμε να σας δώσουμε τις ακόλουθες σοφές συμβουλές με έναν απλό γειωμένο τρόπο:

Υπάρχουν δύο διαφορετικές διαστασιακές οπτικές γωνίες αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους αστρόσπορους της Γης σχετικά με τις μεταμορφώσεις που παρουσιάζονται στον πλανήτη:

    Από την οπτική γωνία της δόνησης 4ης διάστασης, εξελίσσεται ένας μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι στην επιφάνεια του πλανήτη, ωθώντας πολλούς αστρόσπορους να συμμετέχουν σε έντονα επίπεδα διαμαρτυρίας, αντίστασης, εξώθησης και μάχης ενάντια σε καταστάσεις και πλάσματα.

    Από την οπτική γωνία της δόνησης 5ης διάστασης, έχει έρθει σπουδαίο Φως, η πιο μεγαλειώδης πλανητική αλλαγή στην ανθρώπινη ιστορία έχει ξεκινήσει, η ζωή είναι υπέροχη και τα πλάσματα της Γης επιτέλους ξεκίνησαν την Ανάληψή τους στην 5η διάσταση!

Το πώς βλέπετε την πλανητική μεταμόρφωση εξαρτάται αποκλειστικά από το επίπεδο της διαστασιακής συνείδησης με την οποία συνηχείτε!

Έχετε προσέξει πως τα περισσότερα μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα το τελευταίο διάστημα εστιάζουν κυρίως στην μάτριξ πολιτική, στον τρομο-ιό, στον πόλεμο μεταξύ Φωτός και Σκότους και σε άλλα πράγματα χαμηλών δονήσεων. Ο λόγος που τόσα μηνύματα τέτοιου ύφους εμφανίζονται τώρα είναι ότι πολλοί αστρόσποροι του πλανήτη, αν και αφυπνισμένοι, δονούνται ακόμη στην ακτίνα του μέσου της συνείδησης 4ης διάστασης. Τα περισσότερα από αυτά τα Φωτεινά πλάσματα που είναι ακτιβιστές έχουν τις καλύτερες προθέσεις και προσπαθούν πολύ σκληρά να εστιάσουν την προσοχή σε πράγματα που θα αφυπνίσουν τους υπόλοιπους.

Ορίστε η Σοφία μας

    Κατά την πνευματική του/της αφύπνιση, ο κάθε ένας/μία τελικά θα συνειδητοποιήσει πως όσο περισσότερο απωθεί, εναντιώνεται και πολεμάει αρνητικότητες που δεν είναι ευχάριστες, τόσο περισσότερο αυτές οι αρνητικότητες αντιστέκονται!    Εφόσον όλοι είμαστε δημιουργοί πραγματικότητας με την καλή πρόθεση της ενεργειακής μας εστίασης, όταν δίνουμε εστίαση και ενέργεια σε θέματα χαμηλών δονήσεων – ακόμη και στην προσπάθεια να βελτιώσουμε τον κόσμο – στην πραγματικότητα προκαλούμε την επιδείνωση του προβλήματος!

Το μέτρο για όλα αυτά είναι το πώς σας κάνουν να νιώθετε!

Ένας αστρόσπορος Πολεμιστής Φωτός μπορεί πραγματικά να αλλάξει τις καταστάσεις προς το καλύτερο, ωστόσο θα φτάσει στο ρεαλιστικό συμπέρασμα πως δε μπορεί να αλλάξει απ’ ευθείας τον εξωτερικό κόσμο και το μόνο πράγμα που μπορεί να αλλάξει είναι τον εαυτό του/της και τη ενέργειά του/της!

  Η υπέρτατη συνειδητοποίηση που μπορεί να έχει ένας καταστροφέας συστημάτων είναι  το ότι όταν αλλάζουμε τους εαυτούς μας εσωτερικά προς μια θετική κατεύθυνση, τότε και μόνο τότε μπορούμε να αρχίσουμε να αλλάζουμε τον κόσμο προς μια θετική κατεύθυνση!

Στο πνευματικό μονοπάτι, οι αστρόσποροι της Γης επίσης θα συνειδητοποιήσουν σταδιακά ότι ένα πλάσμα χαμηλότερης δόνησης δε μπορεί να αλλάξει τίποτα, οπότε απλά θα αποφασίσουν να είναι πλάσματα υψηλότερης δόνησης! Μπορείτε να φορέσετε το άβαταρ του ανώτερου αγγελικού σας εαυτού και τότε ολόκληρη η ταυτότητά σας θα αλλάξει, μεταβάλλοντάς σας σε ένα πλάσμα που προσεγγίζει τις καταστάσεις πολύ διαφορετικά και από ανώτερη οπτική γωνία! Αυτό το ανώτερο πλάσμα σταματάει τις διαμάχες, σταματάει τις εξωθήσεις και τις διαμαρτυρίες και στην πραγματικότητα αρχίζει να μάχεται χωρίς να μάχεται καθόλου! Το Ανώτερο Πλάσμα αρχίζει να εστιάζει στο να αλλάξει τον εαυτό του, και εστιάζει επίσης σε πράγματα όσο το δυνατόν υψηλότερων δονήσεων!

Τα πλάσματα της 5ης διάστασης συνειδητοποιούν εγκαίρως πως είναι καλύτερο να κάνουν ειρήνη με το σκοτάδι, γιατί τελικά είναι κομμάτι όλων μας και είναι σοφό να μη μπαίνουμε σε διαμάχες με τον ίδιο μας τον εαυτό!

Οι Δυνάμεις Φωτός πρότειναν πως “Είναι επιτακτική ανάγκη η ενεργειακή εστίαση των αστρόσπορων να ανυψωθεί πάνω από την 4ης διάστασης κατάσταση ύπαρξης”!

Αν και η 4ης διάστασης κατάσταση είναι ένα απαραίτητο βήμα στην πορεία προς την 5η διάσταση, το συλλογικό των αστρόσπορων πρέπει να εργαστεί ώστε να προχωρήσει άμεσα τη δονητική κλίμακα προς τη Νέα Γη της 5ης διάστασης!

Ο κόσμος σας τώρα βομβαρδίζεται από έναν καταιγισμό 3ης διάστασης μέσω των ΜΜΕ, ακόμη και μέσω των κοινωνικών δικτύων των αστρόσπορων 4ης διάστασης, και σας συμβουλεύουμε να κάνετε ένα διάλειμμα απ΄όλα αυτά! Αυτά δεν αποτελούν αυτή τη στιγμή το καλύτερο σημείο εστίασης, καθώς ξεκινάτε να κινείστε ολοταχώς προς την 5η διάσταση! Σας συμβουλεύουμε να κλείσετε όλες τις 3ης διάστασης ειδήσεις των ΜΜΕ και άλλα προγράμματα χαμηλών δονήσεων και να αφήνετε να ρέουν μόνο υψηλών δονήσεων προγράμματα στα σπίτια και στις συσκευές σας!

“Είναι ώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω απ’ όλα αυτά, να εισέλθετε μέσα σας και να επανασυνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας. Έχετε γνώση και πληροφόρηση για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο σας, αλλά αφήστε την πληροφορία να πάει στο πίσω μέρος της επίγνωσής σας και μην επηρεαστείτε απ’ αυτήν καθόλου.”

Εστιάζοντας σε όλα αυτά μέρα με τη μέρα, θα σας προκαλέσει ασθένεια και δεν θα σας ωφελήσει με κανέναν τρόπο! Ξανά σας λέμε “Δημιουργείτε τα πάντα με την καλή πρόθεση της εστίασής σας, οπότε εστιάστε σε ό,τι επιθυμείτε, όχι σε ό,τι δεν επιθυμείτε!”

Για να καθαρίσετε όλη την χαμηλής δόνησης ενέργεια των κοινωνικών δικτύων, σας συμβουλεύουμε να αξιολογήσετε με ποιον είστε συνδεδεμένοι στα κοινωνικά δίκτυα! Αν το περιεχόμενο ή τα μηνύματα κάποιου στα κοινωνικά δίκτυα δεν εκπέμπει στην υψηλότερη συχνότητα, τότε σταματήστε να τον/τους ακολουθείτε ή αποσυνδεθείτε απ΄αυτόν/αυτούς! Ρωτήστε τον εαυτό σας “πώς με κάνει να νιώθω αυτό το μήνυμα των κοινωνικών δικτύων;” και να είστε ειλικρινής στην απάντηση! Εάν ένα τέτοιο μήνυμα δεν σας ανεβάζει ενεργειακά και δεν σας εμπνέει, τότε κόψτε την ενεργειακή χορδή που σας συνδέει με το πρόσωπο που ανέβασε το μήνυμα τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, μέχρι και αυτός/αυτοί να ανέβουν ενεργειακά ψηλότερα! Ο ανώτερος νόμος λέει “να συνδέεστε μόνο με πλάσματα υψηλών δονήσεων”, οπότε αναθεωρήστε τις επαφές σας και τις ενημερώσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα ώστε να συντονίζονται με ανώτερα θετικά πλάσματα που δε μιλάνε για το τραύμα και το δράμα των 3ης διάστασης ΜΜΕ. Στο κοντινό σας μέλλον τα ΜΜΕ θα έχουν μεταμορφωθεί εντελώς και θα είναι πολύ πιο θετικά και σε συνήχηση με την πραγματικότητα της Νέας Γης, μέχρι τότε όμως σας συμβουλεύουμε να αποσυντονιστείτε! Ο αποσυντονισμός αυτός δεν θα βοηθήσει μόνο στο να εξαλειφθούν τα πράγματα που δεν επιθυμείτε να βλέπετε στον κόσμο σας, αλλά και στο να σταματήσει το ενεργειακό σας άδειασμα, κι έτσι η δόνησή σας θα ανυψωθεί ταχύτατα!

Σας δόθηκε αυτός ο σπουδαίος καιρός από το Σύμπαν για να μείνετε ατάραχοι και να αφιερώσετε χρόνο στο να γνωρίσετε ξανά τον αληθινό σας εαυτό! Κατά τη διάρκεια της νέας γέννησης της Άνοιξης και τη μαγική εποχή του Πάσχα βγείτε έξω στη φύση όσο περισσότερο μπορείτε και περάστε χρόνο διαλογιζόμενοι και επανασυνδεόμενοι με την δική σας ενέργεια συμπαντικής πηγής! Επίσης ισορροπήστε το χρόνο σας με τους αγαπημένους σας και κάνετε ό,τι μπορείτε για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το χώρο της καρδιάς σας, καθώς κινούμαστε εμπρός προς την επερχόμενη ηλιακή λάμψη και το Γεγονός 2020 της ανθρώπινης Ανάληψης!

*Ενημέρωση επιχειρήσεων των Δυνάμεων Δέλτα*

Οι ειδικές αποστολές των Δυνάμεων Φωτός βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη για να καθαρίσουν όλες τις εναπομείνασες Σκοτεινές Δυνάμεις από την επιφάνεια της Γης και τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται πολύ γρήγορα τώρα και πάνω ακριβώς στη σωστή στιγμή!

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε περισσότερες δυνατές πληροφορίες της Γήινης Συμμαχίας σχετικά με αυτές τις ειδικές αποστολές των Δυνάμεων Φωτός μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Σπουδαίοι μας, εκδηλώνετε τη Νέα Γη και το κάνετε απλώς με το να εστιάζετε την προσοχή σας σε αυτή! Το Φως έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο σπουδαίοι μας και μια απίστευτη πρότυπη αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη!

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη αυτή την εποχή και σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη θυσία σας για όλη την ανθρωπότητα!
Μαζί θα μεταμορφώσουμε αυτόν τον κόσμο στον Παράδεισο που πάντα προοριζόταν να γίνει!

Οι αστρόσποροι σε ολόκληρο τον πλανήτη αναφέρουν αυτή τη στιγμή ισχυρά συμπτώματα Ανάληψης, καθώς τα δονητικά επίπεδα σε όλη τη Γη συνεχίζουν να αυξάνονται! Ενημερώστε μας σχετικά με το τι συμπτώματα Ανάληψης και ποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας βιώνετε αυτή την ώρα!

Με τη δύναμη του θεού,
Michael και οι Πλειάδιοι

πηγη: MICAHLIGHTANGEL

eternalnowblog και gateoflight / Image by Pete Linforth from Pixabay