Η Γαία δονείται: Έρχεται μια μεγάλη αλλαγή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η συχνότητα Schumann, ή Αντήχηση της Γης, λέγεται ότι δονείται σε αρμονία με τα κύματα Άλφα του ανθρώπινου εγκεφάλου. Λόγω αυτού, μπορεί σε ορισμένους ανθρώπους υπάρχει συχνά η αίσθηση σαν να έχει επιταχυνθεί ο χρόνος, οπότε τα γεγονότα και οι αλλαγές στη ζωή μας συμβαίνουν πιο γρήγορα.

Στην κατάσταση Άλφα, όπου τα κύματα του εγκεφάλου μας κινούνται με συχνότητα 7-14 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, τα κύματα Άλφα είναι η γέφυρα μεταξύ των κυμάτων Βήτα (όταν είμαστε ενεργοί και σε ετοιμότητα) και Θήτα (χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, έμπνευση και μεγάλη πνευματικότητα).

Στη δεκαετία του 1950, ο Δρ Schumann στο Μόναχο της Γερμανίας ανακάλυψε ένα αποτέλεσμα συντονισμού στο σύστημα γης-αέρα-ιονόσφαιρας, γνωστό σήμερα ως Συντονισμός Schumann.

Στη Φυσική, αυτό το φαινόμενο ονομάζεται «εγκάρσιο-μαγνητικό κύμα». Αυτά τα συντονισμένα κύματα, ή τα κύματα Schumann, βρέθηκαν να δονούνται στην ίδια συχνότητα με τα εγκεφαλικά κύματα ανθρώπων και γενικότερα όλων των θηλαστικών, δηλαδή στους 7,8 Hz (κύκλους ανά δευτερόλεπτο).

Μερικοί άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι ο χρόνος φαίνεται να επιταχύνεται, κάτι που μπορεί να οφείλεται στην αυξανόμενη συχνότητα της Αντήχησης, καθώς η ανθρώπινη συνείδηση ​​επηρεάζεται από το μαγνητικό πεδίο της Γης αλλά και τις διαταραχές μέσα σε αυτήν.

Ως ανθρώπινα όντα έχουμε εξαιρετικές δυνατότητες τις οποίες μόλις αρχίσαμε να μελετάμε, αν και ακόμα είμαστε σε νηπιακό στάδιο για να κατανοούμε τα δημιουργικά δώρα, τις διαισθήσεις και τα διάφορα “παραφυσικά” ταλέντα που κάποιοι μπορεί να διαθέτουν, τα οποία για κάποιους άλλους μπορεί να είναι απρόβλεπτα ή υπό ανάπτυξη, αλλά ωστόσο είναι πιθανό να σταθεροποιηθούν στις μελλοντικές γενιές.

Αν και οι σκεπτικιστές τα θεωρούν όλα αυτά ψευδοεπιστήμες, μη επιστημονικά αποδεδειγμένες δυνατότητες και ικανότητες, γίνεται φανερό ότι με το πέρασμα των χρόνων όλο και περισσότεροι κατανοούν το φαινόμενο και διευκολύνουν τις δυνατότητές τους για θεραπεία, εσωτερική ανάπτυξη, πνευματική υποστήριξη, αλλά και για μη τοπική επικοινωνία, δηλαδή, επικοινωνία με κόσμους πέρα από τους ορατούς.

Η συχνότητα Schumann λέγεται ότι είναι συντονισμένη με τα κύματα Άλφα του ανθρώπινου εγκεφάλου καθώς και με τις καταστάσεις Θήτα, επομένως μπορεί να είναι αυτή η εξήγηση ότι μερικοί από τους ανθρώπους, κάποιες φορές αισθάνονται σαν να έχει επιταχυνθεί ο χρόνος, τα γεγονότα και, φυσικά, οι αλλαγές στη ζωή τους που θα συμβούν, πιο γρήγορα από το φυσιολογικό.

Δεδομένου ότι η Schumann Resonance έχει απότομες κορυφώσεις μεταξύ 12 και 16,5 Hz, συναντάμε κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον, καθώς στη νευροανάδραση, η συχνότητα 12-15 Hz ονομάζεται Αισθητήρας Κινητικού Ρυθμού (SMR). Τι σημαίνει αυτό;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σημαίνει ότι είναι μια ιδανική κατάσταση: “Ξυπνάς ήρεμος.” Οι διαδικασίες σκέψης μας είναι πιο ξεκάθαρες και πιο εστιασμένες, αλλά ταυτόχρονα παραμένουν “σε ροή” ή “σε γνώση”. Λαμβάνεις συνεχώς ενημερώσεις από το αόρατο περιβάλλον σου. Ακόμα και αν δεν μπορείς να το αντιληφθείς, υπάρχει κάτι που σε ωθεί να το ψάξεις, μέχρι να εστιάσεις επάνω του και να το αντιληφθείς.

Υπάρχουν, λοιπόν, ισχυρισμοί από ανθρώπους που λένε ότι έχουν αυτό το χάρισμα να αντιλαμβάνονται, πως η Γη αλλάζει τη συχνότητα δόνησής της και μαζί της, ίσως, αρκετοί από εμάς. Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πολλά σημάδια ότι «ξυπνάμε».

Το σε τι ακριβώς «ξυπνάμε», δεν είναι εύκολο να περιγραφεί καθώς η προσαρμογή όσων είναι σε αυτή τη φάση δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία. Ωστόσο, φαίνεται ότι όλα αυτά είναι και αποτελούν μέρος της δικής μας αφύπνισης, η οποία για κάποιους μόλις έχει ξεκινήσει, για μερικούς έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ για άλλους θα ολοκληρωθεί στους άμεσους απογόνους τους ή ακόμα και σε επόμενες γενιές απογόνων.

Εφόσον όλα αυτά έχουν δόσεις αλήθειας και παράλληλα διατηρούμε ανοιχτό μυαλό στις πληροφορίες της “ροής”, θα μπορούσε να σημαίνει πως μέσω αυτής της δόνησης της Γης έρχεται μία μεγάλη αλλαγή. Μία αλλαγή αφύπνιση.

diadrastika / Image by Gerd Altmann from Pixabay