Η τεράστια Καμάρα στον πλανήτη Ερμή ύψους 7χλμ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Συνήθως, τα περισσότερα μυστήρια που εντοπίζονται στο Ηλιακό μας Σύστημα, εστιάζονται στην Σελήνη και τον πλανήτη Άρη. Σπανιότερα συναντούμε πράγματα που θα μπορούσαν να βρεθούν σε άλλο ουράνιο σώμα του ηλιακού μας συστήματος. Μία είναι και ετούτη με μια δομή που παραπέμπει σε καμάρα, στον πλανήτη Ερμή.

Ο γνωστός ερευνητής για τα UFOs και όχι μόνο, θεωρεί ότι έχει εντοπίσει κάτι απίστευτο σε μια εικονογραφημένη χαρτογράφιση στον πλανήτη Ερμή. Πρόκειται για μια δομή τεραστίων διαστάσεων η οποία, πραγματικά, μας φέρνει στο νου παρόμοιες που συναντούμε στην Γη, όπως για παράδειγμα την Πύλη του Αδριανού στο κέντρο της Αθήνας.

Αλλά πώς είναι ακόμη δυνατό αυτό; Είναι πραγματικά πιθανό να συμβαίνει αυτό που βλέπουμε; Σύμφωνα με τον μετρητή που υπάρχει στο κάτω μέρος του διαδικτυακού χάρτη, αυτή η καμάρα έχει μήκος 5 χιλιόμετρα και ύψος πάνω από 7 χιλιόμετρα. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας στον σύνδεσμο που δίνεται παρακάτω.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει στο site του ufosightingsdaily.com πιστεύει ότι αυτή η καμάρα στον πλανήτη Ερμή, θα μπορούσε να πρόκειται για μια τεχνητή κατασκευή και ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και ζουν στον Ερμή και είναι τεχνολογικά προηγμένοι, πέρα ​​από την ανθρωπότητα. Ωστόσο, δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία που να υποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον, δεν φαίνεται να υπάρχουν στην επιφάνεια.

Διαβάστε επίσης: Η Τεράστιου Μήκους «Γέφυρα» στην Σελήνη στον Κόλπο των Ουράνιων Τόξων

Άραγε, θα μπορούσε αυτή η μυστηριώδης δομή να είναι αυτό που φαντάζεται ο ερευνητής ή πολύ απλούστερα – όπως θα επισήμαιναν οι σκεπτικιστές – πρόκειται για έναν φυσικό σχηματισμό που για άγνωστο λόγω δημιουργήθηκε στην άκρη ενός κρατήρα; Φυσικές αψίδες υπάρχουν πάρα πολλές στην Γη, όπως μαθαίνουμε από την wikipedia.org με πολλά παραδείγματα σε εικόνες και εξηγήσεις για τους λόγους που η φύση και οι καιρικές συνθήκες δημιούργησαν αυτά τα εκπληκτικά φυσικά γλυπτά. Οι λόγοι μπορεί να υπόκεινται σε διάβρωση από τη θάλασσα, ποτάμια ή άλλες υποαέριδες διεργασίες. Ίσως, η πιο διάσημη βραχώδη αλλά φυσική αψίδα να είναι εκείνη που βρίσκεται στο Arches National Park (Εθνικό Πάρκο Αψίδων) στη Utah των ΗΠΑ, ανάμεσα σε άλλες 2000 καμάρες που φιλοτέχνησε η φύση και όχι ο άνθρωπος.

Όπως και να έχει, ο Scott βάφτισε την καμάρα – μιας και είναι ο πρώτος που την εντόπισε, όπως ισχυρίζεται – και της έδωσε το όνομά του: Warings’ Gate. Το τι θα μπορούσε να είναι η “Πύλη του Waring”, το αφήνουμε στα δικά σας συμπεράσματα – έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τι πραγματικά είναι από μια φωτογραφία δύο διαστάσεων. Πάντως, ο ίδιος πιστεύει ότι έχει 100% απόδειξη εξωγήινης βάσης στον πλανήτη Ερμή, αλλά όπως είναι αναμενόμενο, κανενός είδους οργανισμός δεν λαμβάνει υπόψη του αυτές τις πεποιθήσεις του.

Πάντως, μεταξύ μας, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες αυτή η δομή, η καμάρα, να είναι τεχνητή, αλλά ποιος μπορεί να το αποκλείσει με αδιάσειστα στοιχεία – και όχι με πιθανότητες γεωφυσικού περιεχομένου που ισχύουν στη Γη, αλλά για έναν άλλο πλανήτη – τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να τα διαθέτει. Δείτε την τεράστια Καμάρα στον πλανήτη Ερμή ύψους 7χλμ σε μεγέθυνση:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η αυθεντική πηγή της εικόνας είναι: https://messenger.quickmap.io/?extent=-179.4809888,-54.8560805,-174.8585864,-52.3058865&proj=5&layers=NrCMBYCYBoAZtA6JIE5YGYn0QOwK4A2h0A3gL4C6lZVy4GWOSIGoArONkgcbdf0pA

diadrastika