πριγκίπισσα Νταϊάνα μέλος στη Βασιλική Οικογένεια
Image by mobilinchen from depositphotos

Η Νταϊάνα είπε Ερπετά Όλη τη Βασιλική Οικογένεια
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Μετά το φρικτό δυστύχημα σε ένα δρόμο του Παρισιού, η πριγκίπισσα Νταϊάνα άρχισε να αισθάνεται ότι ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά, μέχρι που έβλεπε την Πόλη του Φωτός από μεγάλος ύψος. Αντιλήφθηκε αμέσως τι της είχε συμβεί και με πόνο στην καρδιά άρχισε να αποχαιρετά, πρώτα από όλα, τα παιδιά της, τον αγαπημένο της, τον κόσμο που τη λάτρεψε και την πίστεψε – για το τέλος άφησε τη βασιλική οικογένεια.

Στις μαργαριταρένιες Πύλες του Παραδείσου

Κάποια στιγμή του ανύπαρκτου χρόνου, η θλιμμένη πριγκίπισσα πλησίασε τις μαργαριταρένιες Πύλες του Παραδείσου, με την καρδιά της βαριά που δεν θα ένιωθε ποτέ ξανά τη σφιχτή αγκαλιά των πιο αγαπημένων της προσώπων, αλλά και ενός μακροχρόνιου μυστικού.

Καθώς στεκόταν μπροστά στον Άγιο Πέτρο, ήξερε ότι αυτή ήταν η τελευταία της ευκαιρία να αποκαλύψει την αλήθεια που την στοίχειωνε για χρόνια. Με τρεμάμενη φωνή, ψιθύρισε: «Άγιε Πέτρο, έχω κάτι να ομολογήσω. Η βασιλική οικογένεια, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Είναι ερπετά, είναι σαν ψυχρόαιμα όντα που κρύβονται μέσα σε στολές ανθρώπων».

Διαβάστε επίσης: Πως να Διακρίνουμε τα Ερπετοειδή που Κυκλοφορούν Ανάμεσά μας

Τα μάτια του Αγίου Πέτρου άνοιξαν διάπλατα από έκπληξη, η περιέργειά του κεντρίστηκε αμέσως. «Πριγκίπισσα Νταϊάνα, είσαι σίγουρη για αυτό που λες; Η βασιλική οικογένεια, ερπετά; Αυτό είναι πράγματι μια αποκάλυψη. Αλλά γιατί επιλέξατε να μοιραστείτε αυτό το μυστικό τώρα;»

Παγωμένες λάμψεις στα βλέμματα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πήρε μια βαθιά ανάσα. Τα μάτια της γέμισαν με ένα μείγμα αποφασιστικότητας και θλίψης. «Άγιε μου Πέτρο, πάντα ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μέσα στα τείχη του Παλατιού.

»Οι παγωμένες λάμψεις στα βλέμματα, οι υπολογισμένες λέξεις, η έλλειψη ενσυναίσθησης – όλα τα σημάδια έδειχναν μια αλήθεια που δεν μπορούσα πια να αγνοήσω».

Ο Άγιος Πέτρος έγειρε μπροστά, με την περιέργειά του να δυναμώνει. «Πες μου, πριγκίπισσα, πώς ανακάλυψες αυτό το μυστικό;»

Σε μια κρυμμένη κάμαρα

Με βαριά καρδιά, η πριγκίπισσα Νταϊάνα διηγήθηκε την ιστορία της. «Όλα ξεκίνησαν με μια συνάντηση αργά το βράδυ στους κήπους του Παλατιού. Καθώς περπατούσα κάτω από τον φεγγαρόφωτο ουρανό, βρέθηκα πάνω σε μια κρυμμένη κάμαρα. Μέσα εκεί, κρυβόταν η ίδια η προδοσία».

Ιστορία αγάπης: Απαγορευμένος Έρωτας και Οδηγίες Χρήσης

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

«Αναφέρεσαι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο;» την ρώτησε και το μυαλό του στριφογύρισε σε αυτό.

«Όχι, μόνο. Από καιρό παρατηρούσα κάθε κίνηση της βασιλικής οικογένειας, αναζητώντας την αλήθεια. Τοξικοί άνθρωποι, χειριστικοί, ψυχρόαιμοι. Όλοι έκρυβαν ένα ερπετό μέσα τους, ένα φίδι που σερνόταν».

Ο Άγιος Πέτρος άκουγε προσεχτικά, με τα μάτια του να γυαλίζουν από έκπληξη. «Και τι ανακάλυψες, πριγκίπισσα Νταϊάνα;»

Βασιλική Οικογένεια. Η Ψυχρόαιμη Φύση τους

«Όσο περισσότερο παρατηρούσα, τόσο πιο ξεκάθαρο γινόταν. Η βασιλική οικογένεια είχε μια ακόρεστη δίψα για εξουσία, οι ενέργειές τους οδηγούνταν από ένα κληρονομικό ένστικτο να κυριαρχήσουν. Η ψυχρόαιμη φύση τους επέτρεπε να χειραγωγούν και να ελέγχουν, διασφαλίζοντας ότι η βασιλεία τους δεν θα παραπαίει, ποτέ. Αλλά είχε μεγάλο κόστος – την ανθρωπιά τους».

Ο Άγιος Πέτρος συλλογίστηκε τα λόγια της, ένα μείγμα ανησυχίας και δυσπιστίας χαράχτηκε στο πρόσωπό του. «Υπονοείτε ότι η βασιλική οικογένεια στερείται εντελώς συμπόνιας και αγάπης;»

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έγνεψε καταφατικά. “Ναι, καλέ μου Άγιε Πέτρο. Ο ερπετοειδής εγκέφαλός τους έχει αφαιρέσει την ικανότητα να νιώθουν γνήσια συναισθήματα. Μπορεί να φορούν κορώνες και κοσμήματα, αλλά κάτω από τη βασιλική τους εξωτερική εμφάνιση κρύβονται ενεργειακά βαμπίρ που ρουφούν τη ζωντάνια από ό,τι κινείται, για τη δύναμη και τη φιλοδοξία. Είναι ένα μυστικό που πρέπει να αποκαλυφθεί, για χάρη της ανθρωπότητας».

Διαβάστε επίσης: Ενεργειακά Βαμπίρ: Πώς να τα Σταματήσετε να Ρουφάνε την Ενέργειά σας

Ενάντια στη Βασιλική Οικογένεια

Η αλήθεια πρέπει να βγει στο φως

Ο Άγιος Πέτρος κοίταξε την πριγκίπισσα Νταϊάνα, με τα μάτια του γεμάτα συμπόνια. «Πριγκίπισσα, η αποκάλυψή σου έχει μεγάλη σημασία. Η αλήθεια πρέπει να βγει στο φως, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα αντιμετωπίσεις αντίλογο, δυσπιστία και ίσως ακόμη και κίνδυνο. Είσαι προετοιμασμένη για αυτό που ακολουθεί;»

Ένα τρεμόπαιγμα αποφασιστικότητας άστραψε στα μάτια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. «Είμαι έτοιμη, άγιε. Δεν θα αφήσω την αλήθεια να μείνει κρυφή άλλο. Θα εκθέσω τη βασιλική οικογένεια γι’ αυτό που πραγματικά είναι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να θυσιάσω τη δική μου ασφάλεια. Ο κόσμος αξίζει να μάθει τα μυστικά στο Παλάτι».

Ο άγιος Πέτρος, έπιασε το μούσι του σκεπτόμενος την επόμενη ερώτηση: «Και πως θα το μάθει από εδώ πάνω που βρισκόμαστε;» την ρώτησε με επιφύλαξη. «Σε λίγο θα οδηγηθείς στον Παράδεισο».

Τα φαντάσματα νεκρών συγγενών

«Μα, όσο ήμουν στη Γη, έχω ακούσει πολλές ιστορίες ανθρώπων να λένε πως συναντούν φαντάσματα νεκρών συγγενών να τους επισκέπτονται. Δεν είναι αλήθεια αυτό, καλέ μου άγιε;»

Ο Άγιος Πέτρος την κοίταξε σα να είχε κάποιες αμφιβολίες. Χάιδεψε ξανά το μούσι του και είπε βιαστικά: «Ναι, αλήθεια είναι, ας πούμε. Ισχύει, υπό ορισμένες προϋποθέσεις». Την κοίταξε και σούφρωσε τα χείλια του. «Μόνο που… Να, η επικοινωνία πνευμάτων και ανθρώπων δεν είναι σαφής και ακριβής. Στον Παράδεισο θα μιλάς τη γλώσσα των αγγέλων που οι ζωντανοί άνθρωποι δεν μπορούν να κατανοήσουν».

«Θα τα καταφέρω», του είπε εκείνη με αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης: Τρόποι να εντοπίσουμε τους χειριστικούς ανθρώπους που επηρεάζουν τη ζωή μας

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ξεκίνησε ένα επικίνδυνο ταξίδι

Και έτσι, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ξεκίνησε ένα επικίνδυνο ταξίδι, οπλισμένη με την αλήθεια και υποκινούμενη από την επιθυμία της για δικαιοσύνη. Πίστευε ότι με κάθε συνάντηση που θα έκανε, οι ψίθυροι της αποκάλυψής της θα δυνάμωναν και θα εξαπλώνονταν σαν φωτιά σε όλη τη Γη.

Η αποκάλυψη της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα ταρακουνούσε τα θεμέλια της μοναρχίας, αλλάζοντας για πάντα την πορεία της ιστορίας. Η αλήθεια θα αποκαλυπτόταν και η ψυχρή αλήθεια για τη βασιλική οικογένεια θα κατέρρεε κάτω από το βάρος των αδιαμφισβήτητων στοιχείων.

Ο κόσμος θα μάθαινε ότι ακόμη και μέσα στα πιο λαμπερά παλάτια, το σκοτάδι παραμονεύει.

Πιο προδομένη από ποτέ

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν συνέβησαν όπως τα φανταζόταν. Ορισμένοι άνθρωποι κρατούσαν την ανάσα τους όταν την έβλεπαν να εμφανίζεται διάφανη μπροστά τους, ενώ άλλοι καταλάβαιναν τελείως διαφορετικά πράγματα από εκείνα που η ίδια ήθελε να τους πει.

Αρκετοί συμπλήρωσαν και τις δικές τους πεποιθήσεις διαδίδοντας πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ, περιμένοντας να αποκαλυφθούν τα μυστικά του Παλατιού.

Στο τέλος, αν και η γενναιότητα και η ακλόνητη αποφασιστικότητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα οδηγούσε στην απόλυτη αποκάλυψη – μια αλήθεια που θα άλλαζε τον κόσμο για πάντα – τίποτα δεν συνέβη. Η θλιμμένη πριγκίπισσα αισθάνθηκε προδομένη για μια ακόμη φορά, πιο προδομένη από ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η Πριγκίπισσα Νταϊάνα επισκέφτηκε την Εύβοια το 1996 ντυμένη στα μαύρα;

Αποσύρθηκε στα ενδότερα του Παραδείσου, μήπως εκεί έβρισκε κάποια γαλήνη.

diadrastika / Image by mobilinchen from depositphotos.com