μικροσκοπικές σφαίρες φωτός της ψυχής της γυναίκας
Image by Sergey Nivens from depositphotos

Το Ταξίδι της Ψυχής στο Βασίλειο των Ζωντανών
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια γυναίκα, η Ουρανία, γνωστή για το λαμπερό της χαμόγελο, τη συμπονετική καρδιά της και τη σοφία που μοιραζόταν με όλους όσους διέσχιζαν το δρόμο της, γνώριζε ότι ήρθε πλησίαζε η ώρα της ψυχής της να ταξιδέψει πέρα ​​από το βασίλειο των ζωντανών.

Καθώς καθώς ο ήλιος έπεφτε κάτω από τον ορίζοντα, η τελευταία της πνοή ξέφευγε από τα χείλη της, μια αιθέρια ομίχλη, που λαμπύριζε με μυριάδες χρώματα, παρασύρθηκε προς τα πάνω. Η ψυχή της αναδύθηκε από το στόμα και τους πόρους του σώματός της, απαλλαγμένη από τους περιορισμούς του θνητού σώματός της.

Χωρίς να το γνωρίζει η Ουρανία, η ψυχή της ξεκίνησε μια υπέροχη περιπέτεια.

Διαβάστε επίσης: Αναζητώντας το Νόημα της Ζωής

Μεταφερόμενη από απαλά ρεύματα

Με νέα ελευθερία, η ψυχή της Ουρανίας ανέβηκε στον αέρα, μεταφερόμενη από απαλά ρεύματα. Άρχισε να απορροφά τους ψίθυρους της σοφίας που κουβαλούσε ο άνεμος, τα κομμάτια χαράς από τα γέλια και τους απόηχους της αγάπης από τις εγκάρδιες συζητήσεις.

Η ψυχή έγινε ένα δοχείο, που μάζευε θραύσματα συναισθημάτων, αναμνήσεων και ονείρων από κάθε γωνιά του κόσμου.

Καθοδηγούμενη αποκλειστικά από τη διαίσθησή της, η ψυχή της Ουρανίας ξεκίνησε ένα μεγαλειώδες ταξίδι, αποκτώντας μηνύματα από διαφορετικούς προορισμούς.

Βούτηξε στα βάθη του ωκεανού για να αιχμαλωτίσει τη γαλήνη των ήρεμων κυμάτων, χόρεψε ανάμεσα σε κλαδιά που έμοιαζαν να προεκτείνονται από αιωρούμενα δέντρα σε μαγεμένα δάση και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά, πάνω από τα βουνά, για να καταλάβει τη συναρπαστική συγκίνηση της κατάκτησης προκλήσεων.

Κάθε εμπειρία αποτυπώθηκε στην ουσία της ψυχής, εμπλουτίζοντάς την με ένα απαράμιλλο βάθος και εύρος γνώσης.

Καθώς διέσχιζε την απεραντοσύνη του κόσμου

Καθώς η ψυχή της Ουρανίας διέσχιζε την απεραντοσύνη του κόσμου, ένα θαυμαστό φαινόμενο άρχισε να ξετυλίγεται.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ένα αεράκι χάιδευε τις καρδιές των γυναικών που θα γινόντουσαν μητέρες σε σύντομο χρονικό διάστημα, ότι τα αγέννητα ακόμα παιδιά τους περίμεναν με ανυπομονησία την ευκαιρία τους να βγουν στον κόσμο.

Οι αγέννητες διαισθήσεις τους αντιλήφθηκαν τον ερχομό της ψυχής της Ουρανίας, παρασυρόμενη σαν ρινίσματα μαγνήτη στη δονούμενη ενέργειά τους. Λαχταρούσαν να λάβουν τη σοφία και την αγάπη που έφερε.

Διαβάστε επίσης: Μια βόλτα στον Κήπο των Ανθισμένων Σκέψεων

Μικροσκοπικές σφαίρες φωτός

Ένα-ένα, τα θραύσματα της ψυχής της Ουρανίας, μεταμορφωμένα πλέον σε αόρατες μικροσκοπικές σφαίρες φωτός, κατέβαιναν πάνω στις μητέρες που περίμεναν να γεννήσουν.

Με κάθε σύνδεση, οι αγέννητες ψυχές απορρόφησαν ένα μικρό μέρος από την ουσία της Ουρανίας, μπλέκοντάς το με τη δική τους. Αυτά τα αγέννητα παιδιά θα κουβαλούσαν μέσα τους μια σπίθα σοφίας και καλοσύνης της Ουρανίας, προορισμένη να μοιραστεί στον κόσμο.

Σε ένα μικρό δωμάτιο νοσοκομείου, η νεαρή Στέλλα γεννούσε και η ψυχή της πάλλονταν από προσμονή. Ξαφνικά, μια λαμπερή σφαίρα φωτός κατέβηκε από ψηλά διαπερνώντας τοίχους και ταβάνια. Τελικά, συγχωνεύτηκε απαλά με το μωρό της Στέλλας που μόλις γεννήθηκε.

Εκείνη τη στιγμή, το πνεύμα του αγέννητου παιδιού εμποτίστηκε με τη συμπόνια, την ενσυναίσθηση και την ακλόνητη δύναμη της Ουρανίας.

Καθώς η Στέλλα κρατούσε το νεογέννητο μωρό της στην αγκαλιά της, μια βαθιά αίσθηση ηρεμίας την κυρίευσε. Ένιωθε μια σύνδεση, έναν ανεξήγητο δεσμό, σαν το παιδί της να κρατούσε τη σοφία των αιώνων μέσα στη μικροσκοπική του ύπαρξη.

Εν αγνοία των μητέρων, τα παιδιά τους μετέφεραν ένα κομμάτι της ψυχής της Ουρανίας, που προοριζόταν να φέρει φως στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Σκοτεινή Αγάπη στο Βυθό του Ηλιοβασιλέματος

Τα παιδιά που γεννήθηκαν

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, τα παιδιά που γεννήθηκαν με την ουσία της Ουρανίας μεγάλωσαν και εξελίχθηκαν σε εξαιρετικά άτομα. Είχαν μια έμφυτη κατανόηση των άλλων, μια συμπόνια που δεν γνώριζε όρια και μια δίψα για γνώση που δεν μπορούσε ποτέ να σβήσει.

Η παρουσία τους και μόνο φώτιζε τις ζωές των γύρω τους, σκορπίζοντας αγάπη και σοφία παντού. Αν και η φυσική μορφή της Ουρανίας είχε πάψει να υπάρχει, η ψυχή της συνέχισε να ζει μέσα από την ενσάρκωση αμέτρητων νεογέννητων.

Η σοφία, η καλοσύνη και η αγάπη της Ουρανίας, έγιναν αιώνια κληρονομιά που πέρασε από γενιά σε γενιά. Μέχρι σήμερα, η ουσία της Ουρανίας βρίσκεται στις καρδιές και τις ψυχές όσων προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

Και έτσι, η ιστορία της ψυχής νικούσε πάντα το θάνατο. Κάποιοι είπαν ότι η ουσία της ψυχής μας, η ουσία μας, το είναι μας, μπορεί να υπερβεί τον χρόνο και τον χώρο, διαμορφώνοντας για πάντα τις ζωές εκείνων που πρόκειται να γεννηθούν.

diadrastika / Image by Sergey Nivens from depositphotos.com