ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :

-Έχει πλέον αρχίσει η διαδικασία ενεργοποίησης και των δώδεκα ελίκων του γενετικού σας κώδικα όπως εσείς αποκαλείτε, προκειμένου η ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει χωρίς ανισορροπίες ψυχολογικές, πνευματικές και σωματικές την εποχή της μεγάλης κατανόησης.

-Οι νέοι άνθρωποι θα γίνουν οι πρόδρομοι της νέας εποχής.

-Για λόγους κοσμογονικών συνθηκών έχουμε επιστρέψει στη Γαία για να δώσουμε τα μυστικά κλειδιά των ουρανών στους Ελλάνιους ώστε να ανοίξουν τις πύλες των άστρων και να τερματίσουν την κοσμική μοναξιά τους, τόσο σαν αυτόνομες μονάδες όσο και σαν σύνολο για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

-Αυτά τα κλειδιά για να σας δοθούν απαιτείται η ανάπτυξη συλλογικής συνείδησης τουλάχιστον σε ένα ποσοστό δέκα τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού της Γαίας που θα είναι η κρίσιμη μάζα για να ενεργοποιήσει τη βάση της δημιουργίας και να απελευθερωθεί η ανθρωπότητα από την κοσμική μοναξιά που τη μαστίζει.

-Αυτό το ποσοστό και ακόμη μεγαλύτερο θα επιτευχθεί από τις κβαντικές συνθήκες του ηλιακού σας συστήματος.

-Ανοίξτε τις πύλες των άστρων με την ψυχή και το πνεύμα σας, για να πάρετε όλα αυτά που περιμένετε να πάρετε και που οφείλονται να σας δοθούν.

ΕΛΛΑΝΙΟΙ :

-Μη θεωρήσετε τους εαυτούς σας εκλεκτούς και ανώτερους από τα τέκνα της Γαίας· θα σκορπίσετε γύρω σας δυστυχία και θα διαταράξετε το έργο του Δημιουργού.

-Μην υποκύψετε στ’ απατηλά μηνύματα της ουράνιας απο-στασίας και εκτραπείτε από το σκοπό που όρισε ο Ιερός Άρχοντας Φωτός.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

-Η ουράνια κοινωνία θ’ αναγκασθεί να επέμβει.

-Μην αφήστε στην τύχη τους τα τέκνα της Γαίας, ασχολούμενοι μόνο με τα δικά σας προβλήματα, θα αποσυντονιστούν και θα χάσουν την πορεία τους προς το μέλλον.

-Ουδέποτε θα ταπεινώσετε, θα περιφρονήσετε και θα καταπιέσετε τα τέκνα της Γαίας επειδή θεωρείτε τους εαυτούς σας πανίσχυρους και μοναδικούς, θα διαπράξετε τραγικό λάθος.

-Μη διαχωρίσετε τους ανθρώπους σε κατηγορίες· αυτό το απαγορεύει ο Ιερός Άρχοντας Φωτός γιατί δεν κάνει διακρίσεις για τα πλάσματα του.

-Σώμα, ψυχή και πνεύμα πρέπει να συμβαδίζουν αρμονικά.

-Προστατέψτε τους με τη γνώση δίνοντας τους τόση, όση μπορούν να εννοήσουν ……

-ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ Ο ΛΥΡΙΟΣ !!!

Fileas Fonk από εδώ και εδώ.