γυναίκα στέκεται με κόκκινο φόρεμα και ανοιχτό μπούστο

 

Ποιος είπε ότι οι μάσκες και μάλιστα οι φυσικές, αυτές που παρασκευάζουμε μόνοι μας στο σπίτι, είναι μόνο για το πρόσωπο ή για ενυδάτωση του σώματος;
Με τις οδηγίες που ακολουθούν μπορείτε να φτιάξετε μια ξεχωριστή μάσκα η οποία αφορά το στήθος προσφέροντας ανόρθωση και τόνωση της περιοχής αυτής. Επιπλέον, προσφέρει καλύτερη εμφάνιση και απαλύνει τις ραγάδες.
Για την παρασκευή της θα χρειαστείτε 1 αυγό, 1 γιαούρτι πλήρες και 3 κουταλιές της σούπας μέλι. Από τα υλικά αυτά, θα πάρετε ένα μείγμα αφού τα ανακατέψετε καλά στο μίξερ.
Όσο για την εφαρμογή της, την απλώνετε στην περιοχή του στήθους και την αφήνετε να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Ιδανικά να τη χρησιμοποιείται μια φορά την εβδομάδα.
Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου
www.zougla.gr
glikiazoi.gr

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Image by Виктория Бородинова from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.