10 χαρακτηριστικά μιας γυναίκας τύπου Άλφα, της καλύτερης φίλης ή συντρόφου που θα μπορούσαμε να είχαμε ποτέ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια ισχυρή γυναίκα τύπου Αλφα μπορεί να φαίνεται πως σας τρομάζει, στην αρχή, αλλά δεν είναι έτσι. Μπορεί να φαίνεται “ψαρωτική”, αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο στην προσωπικότητά της.

Η γυναίκα τύπου Άλφα, θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη φίλη ή σύντροφος που θα είχατε ποτέ. Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους:

1. Θα είναι πάντα 100% ειλικρινής με αυτό που είναι

Ποτέ δεν θα χρειαστεί να μαντέψετε αν σας κρύβει κάτι, αν είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει, γιατί πάντα είναι αυτό που βλέπετε.

2. Θα σας προκαλέσει να γίνετε καλύτερος

Εάν υπάρχει κάτι που θέλετε από τη ζωή σας, είτε πρόκειται για ένα έργο είτε για έναν στόχο στον οποίο εργάζεστε, θα τον προωθήσει και θα τον υποστηρίξει στην προσπάθειά σας να τα αποκτήσετε.

Διαβάστε επίσης: Συνειδητό Σεχ. Όταν Ένας Άνδρας Εισέρχεται σε μία Γυναίκα με την Ψυχή του

3. Είναι άνθρωπος εύχαρος και ταξιδιάρης

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δεν είναι του καναπέ. Δεν είναι ο σπιτικός τύπος. Προτιμά να βγαίνει και να είναι κοινωνική, να περπατάει σε ένα βουνό ή να κάνει ταξίδια. Μπορεί να γίνει η ψυχή της παρέας.

4. Θα σας αγαπήσει, δεν θα σας χρειαστεί

Δεν χρειάζεται έναν άνθρωπο για να την στηρίξει στη ζωή. Μπορεί να στηρίξει τον εαυτό της μόνη της. Αυτό σημαίνει ότι, αν είναι μαζί σας, θέλει να είναι μαζί σας.

5. Δεν θα σας πειράξει για κάτι

Εάν ξεχάσετε να κάνετε τα πράγματα που πρέπει να γίνουν από καιρό σε καιρό, δεν θα σπαταλήσει χρόνο της και να ψάξει γιατί και πως. Αντίθετα, θα βρει έναν τρόπο να τα κάνει μόνη της.

6. Δεν θα παραιτηθεί από σημαντικά πράγματα

Αντιμετωπίζει όλες τις προκλήσεις και δεν θα διστάσει να βρει τρόπους για να βελτιώσει τη ζωή που μοιράζεστε. Δεν παραιτείται με τίποτα.

7. Θα κάνει το πρώτο βήμα χωρίς δισταγμό

Το σε.χ με μια γυναίκα τύπου άλφα θα είναι πάντα καταπληκτικό γιατί δεν απολαμβάνει μόνο το πάθος και την οικειότητα. Δεν υπάρχουν συμβάσεις ή αναβολές ή “πονοκέφαλοι”. Το θέλει και θα το έχει.

8. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι ‘αυτήν

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν χρειάζεται κάποια βοήθεια, ή αν θα πρέπει να την σώσεις από μία δύσκολη κατάσταση. Παίρνει τα πράγματα στα χέρια της. Δεν είναι πριγκίπισσα, είναι γυναίκα τύπου Άλφα και έχει τα πάντα υπό έλεγχο.

9. Δεν σε αφήνει να φύγεις

Δεν πρόκειται να νιώσεις ποτέ ανασφάλεια μαζί της. Δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει ποτέ – εφόσον δεν κάνεις κάτι που την πληγώσει πάρα πολύ και δεν είναι αναστρέψιμο – ούτε θα σε αφήσει να φύγεις από κοντά της και την συντροφιά της.

10. Είναι εξαιρετικά πιστή σε αυτούς που αγαπά

Είναι ένας φύλακας άγγελος τόσο στους φίλους όσο και στον σύντροφό της, ενώ θέλει να βλέπει από αυτούς την καλύτερη έκδοση του εαυτού τους, φροντίζοντας να τους παρέχει ό,τι χρειάζονται γι’ αυτό το σκοπό.

diadrastika / Image by Enrique Meseguer from Pixabay