Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει πολλά για το ποιοι είμαστε και την προσωπικότητά μας. Το ίδιο και ο τρόπος που κάθεται ένας άνθρωπος

#1 Θέση A Όσοι κάθονται έτσι συνήθως ακολουθούν την ροή. Δεν θέλουν να ασχολούνται με τον σχεδιασμό και δεν ανησυχούν για το μέλλον. Είναι ιδιότροποι, αυθόρμητοι και διασκεδαστικοί. Ζουν την ζωή τους με τον δικό τους τρόπο και δεν νοιάζονται για τα όσα λένε οι άλλοι για εκείνους. Όσοι άνθρωποι κάθονται έτσι, ωστόσο, παίρνουν τα πράγματα πιο χαλαρά από ότι θα έπρεπε. Η φαντασία τους είναι πολύ ζωντανή και έχουν δημιουργήσει τον δικό τους κόσμο. Ζουν στον κόσμο τους και περιμένουν τα πράγματα να τακτοποιηθούν μόνα τους. Είναι οι πιο φιλικοί άνθρωποι που θα μπορούσες να έχεις στην ζωή σου.

#2 Θέση B Όσοι κάθονται έτσι είναι συνήθως αυτοί που έχουν τις ιδέες και σπάνια τις μοιράζονται με τους άλλους. Η καρδιά τους είναι σαν κρύπτη που δεν αφήνει τίποτα προς τα έξω. Αυτή η στάση δείχνει επίσης πως δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους και δεν ενδίδουν εύκολα σε πειρασμούς. Ωστόσο, είναι οι καλύτεροι συνομιλητές και θα κάνετε βαθιές συζητήσεις χωρίς να το καταλαβαίνετε. Θα προσπαθήσουν να σας κατανοήσουν χωρίς να σας κρίνουν. Είναι πολύ σπάνιοι άνθρωποι.

#3 Θέση Γ Όσοι κάθονται έτσι έχουν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και καταλαβαίνουν τους εαυτούς τους. Γνωρίζουν τις αδυναμίες και τις δυνάμεις τους και πώς να τις χρησιμοποιήσουν. Είναι εξωστρεφείς και λατρεύουν να είναι μαζί με φίλους και συγγενείς. Τους αρέσει να είναι στο προσκήνιο. Συνήθως είναι η ψυχή της παρέας και τους αρέσει να παίρνουν πρωτοβουλίες. Μερικές φορές μπορεί να φαίνονται αλαζόνες αλλά κατά βάθος είναι οι καλύτεροι άνθρωποι. Είναι ανεξάρτητοι άνθρωποι που πιστεύουν στους εαυτούς τους και τις ικανότητές τους.

#4 Θέση Δ Όσοι κάθονται έτσι είναι ευγενικοί, ειλικρινείς, έντιμοι και πάντα θα πουν αυτό που έχουν στην καρδιά τους. Θεωρούνται ευγενικές ψυχές και δεν έχουν κακία. Έχουν μεγάλη κατανόηση και δεν βιάζονται να κρίνουν. Θα είναι οι πρώτοι που θα έρθουν να σας βοηθήσουν εάν τους καλέσετε. Ωστόσο, πιθανώς να τους θεωρούν δεδομένους και αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συνεχώς. Το γεγονός πως παραμένουν θετικοί παρά το ότι τους προδίδουν λέει πολλά για την δύναμή τους και αυτό τους κάνει να ξεχωρίζουν.

#5 Θέση Ε Όσοι κάθονται έτσι έχουν πολύ πάθος από την φύση τους. Είναι φιλόδοξοι και έχουν πολύ καλά οργανωμένη σκέψη. Μπορεί αυτό να φαίνεται ψυχαναγκαστικό ώρες ώρες αλλά βρίσκουν την ηρεμία τους σε μία τακτοποιημένη ατμόσφαιρα. Τείνουν προς την τελειομανία και τους νοιάζει και η παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι υπομονετικοί αλλά καλό θα ήταν να μην τους φέρεις στα άκρα. Αυτός ο τρόπος καθίσματος δείχνει πως είναι ξέρουν να κρατάνε μυστικά. Είναι καλοί ακροατές και πιάνουν εύκολα τα υπονοούμενα. Μπορούν εύκολα να διαβάσουν κάποιον αλλά δεν αποκαλύπτουν περισσότερα από όσα επιθυμούν. Αυτό είναι που τους κάνει τόσο ελκυστικούς και μυστηριώδεις. Και η αύρα του μυστηρίου είναι που τους κάνει να μαγνητίζουν τους άλλους και να γίνονται ακαταμάχητοι.

thedailynet.com και true.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.