Οι Αποστολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας του Διος

Οι Αποστολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας του Διος

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ εα ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ

ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ
ΤΩΝ “Ε” ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ(ΔΙΑΣ).

ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Ή ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ<ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΑΤΕ>.ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ,ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΟ <ΟΛΟΝ ΦΩΣ>,ΤΟΝ ΘΕΟ !!!(ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ).ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ,ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 125.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΧ,Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΠΟΔΡΑΣΑΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΕΤΕΘΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ 4ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ(26000 ΠΧ),ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ (ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ-ΟΦΕΩΣ-ΚΗΤΟΥΣ-ΣΑΥΡΑΣ-ε ΒΟΩΤΗ-ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ)ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΟΝΤΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ <ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ>’Η <ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ>.Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΡΕΞΕΚΛΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΤΑ.

ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΠΕΣ (ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ),ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (26000 ΠΧ)ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΤΕΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΕΥΣ.ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ (ΣΕΙΡΙΟ ),ΩΡΙΩΝΑ,ΚΑΝΩΠΑ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥ(ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ), ΕΛΛΑΝΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ.

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ,Ο ΖΕΥΣ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ(25920 ΠΧ)(ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ, ME EΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ-ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

ΤΟ 11665 ΠΧ,ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΦΕΩΣ,ΕΠΙΤΕΘΗΣΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ,ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ,ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ.(Η ΣΕΛΗΝΗ,ΤΕΧΝΙΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ 26174 ΠΧ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΗΤΟΥΣ.ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ 7 ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ).

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ(ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ)ΗΤΑΝ Ο ΚΡΑΤΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΝΤΕΠΕΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΥΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΗΜΙΘΕΟΙ).Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑ,ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ.ΑΝΕΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ,ΣΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ,ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ) ΜΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΑΦΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ Η ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΙΛΙΘ ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ(ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) ΑΠΟ ΤΟ ε ΤΟΥ ΒΟΩΤΗ.Ο ΖΕΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ(11483 ΠΧ),ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ,ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,(ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ)ΓΙΑ 13500 ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ,ΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ,ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΣΑΝ ΘΕΟ.ΑΥΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΕΠΕΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ (ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΣΕ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ. ΤΟ 9560 ΠΧ.ΜΕ 400000 ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΝΕΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ,ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΤΕΒΥΘΙΣΘΕΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΙΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΑΣ).ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ (ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ Π.ΔΙΑΘΗΚΗ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΒΥΘΙΣΘΕΙ Η ΑΙΓΗΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ.

TA ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΑΣΙΑΣ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.(ΙΟΥΔΑΙΟΙ-ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ).

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ Β.ΑΦΡΙΚΗΣ(ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΡΟΚΟ)ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΕΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ,ΟΙ ΜΟΥΡ (ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ).

ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΒΗΡΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (ΙΣΠΑΝΙΑ)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ <ΒΑΣΚΟΙ>.

ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ,ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΓΗ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΕΤΣΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ “Ε”,ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ,ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ,ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ BIΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.

ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ,Ο ΕΠΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΘΕΙΚΗ,ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ.ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΓΟΝΟΝ ΤΗΝ <ΜΑΡΙΑ>(ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ ΜΑΙΡΩ=ΛΑΜΠΩ,ΜΑΙΡΗ’Η ΜΑΙΡΑ=ΛΑΜΠΕΡΗ).ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ 115 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ),ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ,ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΜΕΤΕΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ.ΕΚΕΙ ΖΟΥΣΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ,ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.
Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ(17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 33)ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,ΣΥΜΒΟΛΙΖΑΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.

ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΝ 32 ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΣΤΑΥΡΩΘΗ !!!

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ,ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1945,ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ.ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ,ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΓΗ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ,ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ.ΟΜΩΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ,ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΤΩΝ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ (32 ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ),ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΓΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ -ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 120-140 ΕΚΑΤΟΜ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ ΤΟΥΣ) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ 2,5-3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ “Ε’ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ(1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΕΨΙΛΟΝ) ΤΡΕΧΕΙ Η ΘΕΙΚΗ ΟΥΣΙΑ<ΙΧΩΡ>.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ.

ΕΤΣΙ ΤΟ 1947,Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ) ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, <ΦΟΙΝΙΞ> ΚΑΙ <ΝΕΜΕΣΗ> ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ <ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ> ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΚΑΘΕ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 200000 ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ(ΜΗΤΡΙΚΑ,ΜΗΚΟΥΣ 250 ΧΛΜ-ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ,ΜΗΚΟΥΣ 20 ΧΛΜ-ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΑ,ΜΗΚΟΥΣ 3 ΧΛΜ-ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΩΣ ΜΑΧΗΤΙΚΑ),ΜΠΟΡΕΙ ΔΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ 120 ΕΚΑΤ.ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ,ΜΟΝΟΝ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΑΠΟ ΤΟ 1984 Η ΓΗ ΕΤΕΘΕΙ ΣΕ ΗΥΞΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ “ΠΗΓΑΣΟΣ” ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΑ.ΥΠ’ΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ‘ΕΨΙΛΟΝ”,(Η ΨΥΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΣΩΜΑ).

ΜΗΤΡΙΚΑ

ΠΗΓΑΣΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΖΕΥΣ (ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ).

ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ

ΩΡΙΩΝ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΕΑ.
ΣΕΙΡΙΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ.
ΤΟΞΟΤΗΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΠΟ.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ.
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ.

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΝΙΣΠΑ,ΟΛΥΩΝ,ΔΟΝΕΥΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.

ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2010 ΕΙΧΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ 100.000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ 52 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ,Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ <ΣΟΚ>,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.<ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ> ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ”Ε” ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΤΟ 2001 ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ,ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΛΕΚΤΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ(ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ) Ο ΚΡΑΤΑΙΟΣ ΑΡΧΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ,ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010,ΑΠΟΒΙΒΑΣΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΙΝΔΟΚΟΥΧ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.ΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ(Ο ΓΝΩΣΤΟΣ..ΘΕΟΣ)ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ !!!

ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ -ΖΕΥΣ.

ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΤΕΛΟΥΣ ΟΡΑΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑ ΠΕΜΠΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 2010,ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΜΑΔΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ,ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ,ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΥΧΗΝΩΡ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΟ(ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ).ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤ.2011 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ(ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΡΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΔΕΚ ΤΟΥ 2012 !!!ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΗΝΩΡΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΒΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟ 2006.ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ (ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ)ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ,ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ?Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ 13500 ΕΤΩΝ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ,ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ.

ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ,Ο ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ<ΕΦ’ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ,ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΟΝΟΝ Ο ΖΕΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ>.

ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 1982 ?ΤΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ?ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ,ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ,ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ,ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ <ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ> Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΙΤΛΟΣ.ΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ?ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ !!ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΑ ΛΙΑΝ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΔΟΣΩ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ,ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΣΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ,ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΘΕΙΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ !!!!

ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ !!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ,ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

25/10/20011

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.
-ΒΙΒΛΙΑ <Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ>,<Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ>,<Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ>,< ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ>,ΤΟΥ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
-ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..

perseasorion

AMP code