Η «επαφή» που είχαν Βατικανό και ΗΠΑ με εξωγήινους, σύμφωνα με πληροφορίες του ερευνητή Cristoforo Barbato

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλά έχουν ειπωθεί και άλλα τόσα έχουν γραφτeί σχετικά με τους Πάπες και το Κράτος του Βατικανού. Εκείνο όμως, που κάνει την διαφορά είναι κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την επαφή που είχε η Αγία Έδρα και ειδικότερα ένας Πάπας, με εξωγήινους.

Ο Cristoforo Barbato, γεννήθηκε στη Νάπολη το 1972, είναι ένας Ιταλός ανεξάρτητος ερευνητής UFO. Έχει εργαστεί και γράψει για διάφορα περιοδικά UFO. Για πολλά χρόνια ήταν μέλος του ιταλικού Centro Ufologico Nazionale. Είναι πολύ γνωστός για την δράση του και τις έρευνές του στο χώρο των UFO και των ανεξήγητων φαινομένων.

Σύμφωνα με το angelismarriti.it, κατά το έτος 2000, έλαβε αρκετά e-mails από ένα πρόσωπο που ο ίδιος αρχικά συμπέρανε πως ήταν μέσα από το Βατικανό. Οι πληροφορίες που πήρε ήταν συγκλονιστικές. Τόσο που ξεπερνούσαν τα όρια της φαντασίας.

Στην αρχή, ήταν πολύ επιφυλακτικός μαζί του. Μετά από ένα χρόνο επαφών μέσω e-mail, ο άνθρωπος αυτός αποκάλυψε πως ανήκε στις μυστικές υπηρεσίες του Βατικανού (Servizio Informazioni del Vaticano) που ανήκε στην Τάξη των Ισουητών και εργάζονταν για την Αγία Έδρα. Ο Barbato απαίτησε μία συνάντηση μαζί του, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσουν τις επαφές αναμεταξύ τους. Δύο συναντήσεις έλαβαν χώρα σε δημόσιο χώρο στη Ρώμη το 2001.

Ο Barbato βεβαιώθηκε πως η “επαφή” του δεν ήταν μυθομανής, αλλά πως διέθετε στοιχεία και μάλιστα πολύ περισσότερα από αυτά που του είχε αναφέρει στα e-mail που αντάλλαξαν.

Το 2001 η “επαφή” έδωσε στον Cristoforo Barbato μία βιντεοκασέτα (που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Πεσκάρα, στην Ιταλία, στις 30 Απριλίου 2005) και περιείχε 2 λεπτών πλάνα από έναν πλανήτη στο βαθύ διάστημα (ο υποτιθέμενος δέκατος πλανήτης, Νιμπίρου, ή “Πλανήτης X”), ενώ πλησίαζε στο Ηλιακό Σύστημα.

PLANET X NIBIRU VATICAN SECRET VIDEO mp4

Το βίντεο, είχε τραβηχτεί από μυστικό διαστημόπλοιο που ονομαζόταν “Siloe”. Το διαστημικό όχημα ήταν εξοπλισμένο με ένα εξελιγμένο σύστημα υπέρυθρης κάμερας και συναρμολογήθηκε στην γνωστή και μυστηριώδη περιοχή “Area 51”, στη Νεβάδα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι εικόνες ήταν από τον Οκτώβριο του 1995 μέσω ενός μυστικού ραδιοτηλεσκόπιου κρυμμένο σε αχρησιμοποίητες πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Αλάσκα, διαχειριζόμενο εξ ολοκλήρου από ορισμένους Ιησουίτες που ανήκαν στην προαναφερθείσα μυστική υπηρεσία του βατικανού, SIV. Το ραδιοτηλεσκόπιο, πρόσθεσε η “πηγή”, εγκαταστάθηκε το 1990 για να παρατηρήσει κάποιες ανωμαλίες ουράνιων σωμάτων στα πέρατα του Ηλιακού Συστήματος.

Η “πηγή” διαβέβαιωσε τον Barbato και για την Πρώτη Επαφή με εξωγήινους, του Προέδρου της Αμερικής Αιζενχάουερ στις 20 Φεβρουαρίου 1954, στο Muroc Air Field Base, παρουσία και του James Francis McIntyre, επίσκοπου του Λος Αντζελες.

Μετά από αυτό το απίστευτο γεγονός ο McIntyre πέταξε στη Ρώμη για να ενημερώσει τον Πάπα Πίο ΧΙΙ, ο οποίος και αποφάσισε την ίδρυση της SIV με σκοπό να λάβει κάθε δυνατή πληροφόρηση σχετικά με τους εξωγήινους και την αλληλεπίδρασή τους με την αμερικανική κυβέρνηση. Από τότε ο επίσκοπος McIntyre και ο Αρχιεπίσκοπος του Ντιτρόιτ Edward Mooney έγιναν οι βασικοί σύνδεσμοι μεταξύ των ΗΠΑ και του κράτους του Βατικανού.

Αργότερα μέλη της SIV ήρθαν σε επαφή με όντα, τύπου Nordic, που προέρχονταν από τις Πλειάδες. Αυτοί οι φιλικοί εξωγήινοι προειδοποίησαν για μία άλλη εξωγήινη φυλή (μάλλον εχθρική) που συναντήθηκε με τους Αμερικανούς στην έρημο της Καλιφόρνια. Αυτές οι συναντήσεις μεταξύ SIV και εξωγήινων συνέβησαν, κυρίως, σε αμερικάνικο έδαφος.

Ωστόσο, δύο συναντήσεις έγιναν, στους Κήπους του Βατικανού στην Παπική Ακαδημία Επιστημών παρουσία του Πάπα Πίου ΧΙΙ. Όλο αυτό είχε διαβάθμμιση “Secretum Omega” που ισοδυναμεί με τον αντίστοιχο του ΝΑΤΟ, το λεγόμενο “Cosmic Top Secret”.

Όλα αυτά δημοσιεύτηκαν στο ιταλικό διμηνιαίο περιοδικό UFO Notiziario (Νο.62, Απρίλιος-Μάιος του 2006), μαζί με μερικά καρέ του βίντεο.

Από τότε, το θέμα πήρε διαστάσεις και δεν είναι λίγες οι αποκαλύψεις που πήραν σειρά για να φτάσουν στο ευρύ κοινό. Φυσικά, η Καθολική εκκλησία αρνείται επισήμως την ύπαρξη της υπηρεσίας.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Project Camelot Interviews Luca Scantamburlo – Part 1 of 2.flv

Project Camelot Interviews Luca Scantamburlo – Part 2 of 2.flv

diadrastika / Image by Jim Cooper from Pixabay