Βενετία και Ιπτάμενος δίσκος
Καλλιτεχνική απεικόνιση με εικόνες από Bernd Strohbach και Dr. med. στο Pixabay, photoshopped, φωτομοντάζ

Η Πρώτη Μαζική Επαφή με Φιλικούς Εξωγήινους Έγινε στην Ιταλία

Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία όπως την διηγήθηκαν εκατοντάδες Ιταλοί, καθώς όπως ισχυρίζονται ήρθαν σε μαζική Επαφή Τρίτου Τύπου και είχαν προσωπικές συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με εξωγήινους που αποκαλούσαν τους εαυτούς τους ως “Φίλους”. Στην Ιταλία είναι γνωστή ως Υπόθεση W56, αλλά είναι γνωστότερη ως Il Caso Amicizia, ενώ στα αγγλικά μεταφράζεται ως The Friendsip Case, δηλαδή Υπόθεση Φιλίας. Αν και υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες, όπως θα δούμε στη συνέχεια, οι τόσες μαρτυρίες δείχνουν πως η Υπόθεση Φιλίας, όπως ονομάστηκε, φαίνεται να δείχνει πως η πρώτη μαζική επαφή ανθρώπων με φιλικούς εξωγήινους έλαβε χώρα στην Ιταλία και είναι γεγονός.

Βρισκόμαστε στο 1956. Ο ψυχρός πόλεμος είχε ξεσπάσει μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης, απειλώντας να εκραγεί σε πυρηνικές ανταλλαγές και ένα ραδιενεργό όλεθρο που απειλούσε με ένα θανατηφόρο και αόρατο δηλητήριο στην επιφάνεια του πλανήτη.  Κάθε έθνος στον κόσμο φοβόταν τι θα κάνουν οι υπερδυνάμεις.

Συνάντηση με φιλικούς εξωγήινους

Ο Ιταλός συγγραφέας Bruno Sammaciccia είχε στην κατοχή του έναν παλιό χάρτη του κάστρου Rocca Pia, στην κεντρική Ιταλία. Τον Απρίλιο άρχισε να διερευνά το μέρος με δύο φίλους του, τον Giancarlo και τον Julio. Είχαν βρεθεί στα θεμέλια και κάποια στιγμή τους προσέγγισαν δύο τύποι. Ο Julio ανησύχησε, υποδεικνύοντας ότι ήταν φύλακες ασφαλείας επειδή και οι δύο φορούσαν την ίδια στολή. Αλλά ο Bruno είπε, “δεν νομίζω.” Ο ένας ήταν πολύ μικρόσωμος ενώ ο άλλος ήταν πολύ ψηλός, σαν ένας παίκτης μπάσκετ.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου και των δύο είχαν μία κλασική ομορφιά, έμοιαζαν σχεδόν σαν αγγελικά πλάσματα, παράλληλα εξέπεμπαν μια αύρα αγάπης την οποία αισθάνονταν ως θερμότητα. Οι δύο τύποι είπαν ότι η Γη είχε δημιουργηθεί για καλό, αλλά ο άνθρωπος ήταν πολύ κοντά στην καταστροφή του. Ήταν εκπρόσωποι άλλων φυλών του σύμπαντος, μέρος μιας ομάδας γνωστής ως W56.

Αλλά, “παρακαλώ”, είπαν, “απλά να μας αποκαλείτε Φίλους. Είμαστε επιφορτισμένοι με την προστασία του πλανήτη από τον πυρηνικό πόλεμο”. Αυτή ήταν η αρχή από μία μαζική επαφή που θα γινόταν σταδιακά, τόσο με απλούς κοινούς ανθρώπους, όσο και με αξιοσέβαστους, αξιόπιστους.

Οι Φίλοι, εξήγησαν ότι βρίσκονταν εδώ και εκατοντάδες χρόνια στη Γη, ζώντας σε μυστικές υπόγειες βάσεις σε όλο τον κόσμο. Η δική τους βρισκόταν κάτω από το Rocca Pia, σε ένα πολύ βαθύ θάλαμο που είχε μήκος περίπου 200 μίλια (γύρω στα 320 χλμ). Ο θόλος ήταν τόσο ψηλός, ώστε ο χώρος είχε το δικό του σύστημα καιρού, συμπεριλαμβανομένης υπόγειας βροχής. (Προτείνουμε να διαβάσετε σχετικά: Η Πριγκίπισσα της Telos Αποκαλύπτει τον Υπόγειο Πολιτισμό, κάτω από το Όρος Shasta της Καλιφόρνιας)

Αυτός ο Θάλαμος, δεν είχε σκαφτεί. Αντ ‘αυτού είχε επεκταθεί υπόγεια σαν μπαλόνι, συμπιέζοντας τα στρώματα στην περιφέρειά του σε αδιαπέραστους τοίχους. Αυτοί οι Φίλοι, ήταν πρόθυμοι να εμπιστευτούν τον Bruno Sammaciccia και τους ανθρώπους που εμπιστευόταν κι εκείνος. Οπότε, ο συγγραφέας και η παρέα του ορκίστηκαν σιωπή και πίστη στους Φίλους.

Μαζική επαφή

Ωστόσο, μετά το θάνατο του Μπρούνο, κάποιοι από τους Φίλους, ξεκίνησαν να κάνουν επαφές και με άλλους ανθρώπους. Αρχικά, οι ιστορικές εξωγήινες συναντήσεις περιορίζονταν σε ένα ή δύο άτομα τη φορά, αλλά σιγά-σιγά οι Ιταλοί μάρτυρες σύντομα αριθμούσαν εκατοντάδες, καθιστώντας τους Φίλους ως την πρώτη και, ίσως, την μοναδική περίπτωση μαζικής επαφής με τους εξωγήινους.

Διαβάστε επίσης: Μυστηριώδεις Εξωγήινοι Είναι Εδώ σαν Άνθρωποι

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι Φίλοι ήταν ευτυχείς να δώσουν αποδείξεις για την ύπαρξή τους στους πιστούς ανθρώπινους οπαδούς τους. Οι επισκέψεις στους ιπτάμενους δίσκους τους διοργανώνονταν κατόπιν συνεννόησης. Μάλιστα, υπήρξε και φωτογράφος, όπου ύστερα από ραντεβού σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα ήταν ελεύθερος να κάνει λήψεις. Πολλές από τις φωτογραφίες αυτές με τα ιπτάμενα οχήματά τους δημοσιεύθηκαν στον ιταλικό Τύπο.

Σύντομα, μετά την πρώτη μαζική επαφή, οι Φίλοι ζήτησαν βοήθεια από τους ανθρώπινους φίλους τους. Αιτήθηκαν μεγάλες ποσότητες φρούτων, φορτία ολόκληρα από σταφύλια, πορτοκάλια και μήλα. Όταν οι προμήθειες έφτασαν, τα φορτηγά εκφορτώθηκαν με τηλεμεταφορά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και παραδόθηκαν πίσω, άδεια και πολύ καθαρά. Οι Φίλοι μπορούσαν να τηλεμεταφέρουν οτιδήποτε, ακόμη και ανθρώπους. Η τηλεμεταφορά, σύμφωνα με τους μάρτυρες, συνοδευόταν πάντα από ένα λαμπερό εκτυφλωτικό φως.

Στην διάρκεια των συναντήσεων με τους ανθρώπους, οι Φίλοι αποκάλυψαν ότι είχαν έναν εχθρό, ο οποίος είχε και αυτός επίσης μυστικές βάσεις μέσα στη Γη. Τους ονόμαζαν Contraries, δηλαδή “οι Αντίθετοι” ή, ίσως, “οι Αντιφατικοί” και έπρεπε να “κρατηθούν υπό έλεγχο”. Οι Contraries ήταν υλιστές και λάτρεις της επιστήμης.

Οι Φίλοι ανησυχούσαν ότι η ανθρωπότητα θα μπορούσε να ακολουθήσει τον εχθρό τους, γεγονός που αν συνέβαινε θα οδηγούσε στην καταστροφή της. Σε μια μαζική επαφή εξήγησαν, ανάμεσα σε άλλα, ότι οι ίδιοι ήταν μια ομάδα που ασχολούνταν με την πρόληψη ενός πυρηνικού πολέμου. Ακόμη και ένας πολύ περιορισμένος πυρηνικός πόλεμος είναι ικανός να προκαλέσει μια παγκόσμια καταστροφή. Και το αποτέλεσμα αυτής θα ήταν, πιθανώς ένας παγκόσμιος λιμός που θα μπορούσε να σκοτώσει έως και ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους, παγκοσμίως.

Από την άλλη, ένας πολύ μεγάλος πόλεμος θα μπορούσε να προκαλέσει μια πραγματικά καταστροφική διατάραξη ολόκληρου του παγκόσμιου κλίματος. Δεν θα υπήρχε ούτε μια μέρα χωρίς παγετό, πράγμα που σημαίνει ότι η γεωργία θα σταματούσε να υφίσταται οπότε μεγάλη πείνα θα διέτρεχε τους απανταχού ανθρώπους. Η συντριπτική πλειοψηφία του ανθρώπινου πληθυσμού θα πέθαινε ως αποτέλεσμα αυτού του πολέμου. Όταν οι ηγέτες της ανθρωπότητας κάνουν τις διαβουλεύσεις τους και τις συζητήσεις τους για τα πυρηνικά όπλα, ενεργούν και λειτουργούν σαν να έχουμε έναν πόλεμο από τον οποίο μπορούν να επιβιώσουν όλοι. Αναφέρονται, όμως, στον ίδιο τους τον εαυτό και μερικούς υποτακτικούς τους. Δεν αναφέρονται στο σύνολο της ανθρωπότητας.

Διαβάστε επίσης: Alex Collier: Η φυλή των Ανδρομέδιων και το Μήνυμά τους προς την Ανθρωπότητα

Η Ελίτ των μαρτύρων

Θα πρέπει να αναφέρουμε και να αναγνωρίσουμε ότι η όλη ιστορία με την μαζική επαφή εξωγήινων και ανθρώπων, δημιούργησε πολλές αντιπαραθέσεις και πολλά σημαντικά προβλήματα και πιέσεις. Η Υπόθεση Φιλίας γεννήθηκε το 1956 και τελείωσε επίσημα το 1978. Πάρα πολλοί άνθρωποι επιβεβαιώνουν την αλήθεια των ισχυρισμών, πόσο μάλλον όταν σε αυτή εμπλέκονται γνωστοί Ιταλοί και πλούσιοι, από τον πρόξενο Perego, μέχρι τον ζωγράφο Gaspare De Lama, από τον αρχιτέκτονα Giancarlo de Carlo έως τον αρχηγό των Καραμπινιέρων και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τηλεφωνικής Εταιρείας της Κεντρικής Ιταλίας. Αλλά και επιφανείς δικηγόροι, διακεκριμένοι μηχανικοί, μέχρι και αξιόλογοι δημοσιογράφοι υποστήριξαν την αλήθεια της ιστορίας.

Παρόλες αυτές τις μαρτυρίες υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες για το συμβάν, τόσο από τους σκεπτικιστές όσο και από τους επιφυλακτικούς σχετικά με παρόμοιες ιστορίες, ειδικά όταν κάποια από αυτές έχει να κάνει με μαζική επαφή. Αυτό, φυσικά, είναι αναμενόμενο, αλλά η έκπληξη προέρχεται από μια μικρή μερίδα ουφολογικών ομάδων. Υποστηρίζεται, λοιπόν, ότι υπάρχουν πολλά παραπλανητικά στοιχεία και, κυρίως, οι φωτογραφίες που έχουν παρουσιαστεί ως αληθινές, στον Τύπο και τα περιοδικά της εποχής εκείνης, οι οποίες αναπαράγονται έως τις μέρες μας. Διατείνονται, λοιπόν, ότι είναι πλαστές και προϊόν φωτομοντάζ, ενώ ισχυρίζονται ότι σε συνεντεύξεις τους κάποιοι μάρτυρες έχουν πέσει σε αντιφάσεις, αλλά και σε κενά που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.

Ως ένα μικρό παράδειγμα θα αναφέρουμε ότι για τoν Angelo Maggioni ιδρυτικό μέλος και πρόεδρο της A.R.I.A (Associazione Ricerca Italiana Aliena – Ιταλική Ένωση Έρευνας Εξωγήινων) η Υπόθεση Φιλίας διαιωνίζεται στην Ιταλία για πολλές δεκαετίες και έχει γίνει σύμβολο για την ιταλική ουφολογία. Αλλά ταυτόχρονα έχει μετατραπεί σε ισχυρή αμηχανία για το ουφολογικό περιβάλλον, δεδομένης της επιμονής πολλών να κρατήσουν την υπόθεση ζωντανή, αποκαλύπτοντας συνεχώς ψέματα και ανακρίβειες.

Διαβάστε επίσης: Λοχίας Ανασύρει από τη Μνήμη του “Επαφή” με Άλλα Όντα και τις Αποκαλύψεις που του Έκαναν

Όλο αυτό καταλήγει σε δύο αντικρουόμενα συμπεράσματα: Το ένα είναι πως η Υπόθεση Φιλίας, επινοήθηκε από μία ελίτ της Ιταλίας προκειμένου πιθανότατα να δημιουργηθεί ενδιαφέρον στον κόσμο αλλά και τους ηγέτες, προκειμένου να ανατρέψουν έναν πιθανό πυρηνικό πόλεμο. Το δεύτερο είναι πως η ιστορία είναι αληθινή και ότι υπήρξαν ομάδες που λειτουργούσαν όπως στo πρόγραμμα της Κυανής Βίβλου (Project Blue Book), δηλαδή με σκοπό να παραπλανήσουν τον κόσμο για την ύπαρξη εξωγήινων και της ύποπτης φιλικής τους στάσης.

Στο pinterest μπορείτε να βρείτε μεγάλο αριθμό άρθρων και φωτογραφιών. Επίσης, υπάρχουν ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ από τα οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα, αλλά δυστυχώς δεν διατίθενται δωρεάν, όμως με ένα πολύ μικρό κόστος της τάξεως των 4-5 ευρώ. Ωστόσο, το ένα είναι από την Microsoft και λέγεται UFOTV Presents: The Friendship Case – The Extraordinary Story of Mass Alien Contact και το άλλο από την Amazon με τον τίτλο UFO Secret – The Friendship Case – Extraordinary Case of Mass Alien Contact.

diadrastika / Image by Bernd Strohbach Dr. med. from Pixabay, photoshopped