Βρέθηκε η Μούμια του Εξωγήινου Θεού Όσιρη;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτό που θα διαβάσετε στην συνέχεια, είναι από εκείνα που θεωρούνται αμφιλεγόμενα τόσο ως προς την αφήγηση όσο και ως προς το οπτικοακουστικό υλικό που τα συνοδεύει. Αν και το βίντεο κυκλοφορεί χρόνια στο διαδίκτυο ως αληθινό, πολλοί τα θεωρούν μία απάτη, μία φάρσα. Άλλοι ως μία πραγματικότητα. Οι σκεπτικιστές και οι ορθολογιστές τα απορρίπτουν εντελώς και, ίσως, κάνουν πολύ καλά.

Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον αν είστε από εκείνους που τους αρέσουν τέτοιου είδους ιστορίες – γιατί, ποιος θα έδινε βάση σε κάτι τόσο ακραίο. Γι’ αυτό, λοιπόν, κρατήστε ό,τι νομίζετε και πετάξτε τα υπόλοιπα.

Διαβάστε επίσης: Μπήκαν και Εξερεύνησαν τον «Τάφο του Όσιρη»

Προτείνω να το δούμε ως ένα σενάριο φαντασίας και όχι ως πραγματικότητα – αφού πέρα από το βίντεο δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ενώ και τα ονόματα που αναφέρονται δεν είναι εύκολο να διασταυρωθούν, μέσω ίντερνετ, αν είναι αληθινά ή όχι. Ας το δούμε ως μία εκδοχή κάποιας εναλλακτικής πραγματικότητας, μία πιθανότητα. Μία υπόθεση από ένα άλλο Σύμπαν, παράλληλο. Έστω, λοιπόν, ότι κάποτε…

Πριν χιλιάδες χρόνια έφτασαν κάποιοι θεοί από τα άστρα. Επισκέφτηκαν την Αίγυπτο. Έδωσαν τον πολιτισμό. Αργότερα έφυγαν, επέστρεψαν πίσω από εκεί που ήρθαν. Έμεινε πίσω μόνον ο Όσιρης. Έναν μυστηριώδη τάφο που βρήκαν οι Ρώσοι, υποθέτουν ότι του ανήκει…

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Viktor Ivanovich, ενός Ρώσου νευρολόγου και αστροφυσικού που προσελήφθη από το Κρεμλίνο ως επιστημονικός σύμβουλος, και είχε πρόσβαση σε ορισμένα μυστικά αρχεία της KGB, υπήρχε μία αποστολή το 1961 ως μέρος της αποστολής «Isis Project”, η οποία στόχευε να ανακαλύψει τα ίχνη της γνώσης και της τεχνολογίας στην Αρχαία Αίγυπτο, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την στρατιωτικές εφαρμογές.

Η ομάδα της αποστολής αποτελείτο από Αιγυπτιολόγους της Σοβιετικής Ακαδημίας Επιστημών, αιγυπτιολόγους, εξειδικευμένους επιστήμονες σε χημικά και ραδιενέργεια και πολλούς άλλους.

Διαβάστε επίσης: Μυστήριο με Άγαλμα του Όσιρη που Κινείται Μόνο του

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η αποστολή οργανώθηκε μετά από μία τυχαία ανακάλυψη ενός μυστηριώδη τάφου, από δύο Βεδουίνους Magbarat Alzoar, σε μία από τις πυραμίδες της Γκίζας. Και οι δύο, μετά την είσοδό τους στον τάφο αρρώστησαν και νοσηλεύτηκαν. Όταν ρωτήθηκαν από τους πράκτορες της KGB και της Αιγύπτου είπαν ότι είχαν βρει τον “Θεό Επισκέπτη…”

Από τότε, το «Σχέδιο Ίσιδα» μπήκε σε υψηλότατη προτεραιότητα και
διοργανώθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρουν και να αναλύσουν τα
ευρήματα του τάφου.

Βρέθηκαν 15 κουτιά με διάφορα αντικείμενα. Ένα μουμιοποιημένο σώμα. Μία λίθινη σαρκοφάγος και 8 δείγματα ιερογλυφικών.

«Κατά την επιθεώρηση των τειχών έχουμε παρατηρήσει μια περίεργη απωστική δύναμη που βγαίνει από τα τείχη. Εμείς δεν μπορούμε να βρούμε καμία επιστημονική εξήγηση”, είχε πει ένας από τους επιστήμονες.

Στην έκθεση που εκπονήθηκε από έναν από τους κρυπτογράφους, έλεγε πως υπήρχε μια προφητεία που αφορούσε την «επιστροφή του φτερωτού».

Βρέθηκε η ΜΟΥΜΙΑ του ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ θεού ΟΣΙΡΗ (εικόνες-video)

Η μούμια φαίνεται να είχε ύψος άνω των 2 μέτρων, κατά πολύ υψηλότερο από το μέσο ύψος των κατοίκων της αρχαίας Αιγύπτου.

Βρέθηκε η ΜΟΥΜΙΑ του ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ θεού ΟΣΙΡΗ (εικόνες-video)

Σύμφωνα με την ανάλυση άνθρακα-14 που διεξήχθηκε από το μοριακό βιολόγο Boris Timoyev, το σώμα πηγαίνει πίσω περίπου 12.000 χρόνια πριν, δηλαδή  χιλιάδες χρόνια πριν από την πρώτη αιγυπτιακή δυναστική περίοδο. Ποιος θα μπορούσε να είναι το μουμιοποιημένο σώμα στην σαρκοφάγου;

Διαβάστε επίσης: Τάφος Όσιρη. Φρεάτιο με Πολυεπίπεδες Αίθουσες

Σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία, μια οικογένεια θεών κατέβηκε από τα  aστέρια στην Αίγυπτο. Τους δίδαξε τη γνώση και τη σοφία. Αργότερα, όταν η εργασία τους τελείωσε επέστρεψαν πίσω στον ουρανό, με εξαίρεση του Όσιρη, ο οποίος είχε μείνει για την προστασία και την διατήρηση της αρχέγονης γνώσης.

Η ομάδα που περιεργάστηκε τον τάφο και την μούμια, αποφάνθηκε ότι το σώμα πρέπει να ήταν του Όσιρη.

Βρέθηκε η ΜΟΥΜΙΑ του ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ θεού ΟΣΙΡΗ (εικόνες-video)

Το Κρεμλίνο πήρε το θέμα πολύ ζεστά. Ήταν μία εποχή κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να είχαν στα χέρια τους κάποιο
είδος αήττητης εξωγήινης τεχνολογίας.

Επιπλέον, οι σοβιετικοί επιστήμονες άρχισαν να αναρωτιούνται σοβαρά ποια να ήταν η πραγματική λειτουργία των πυραμίδων και αν είχαν σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Μερικοί από αυτούς υπέθεσαν ότι επρόκειτο για ισχυρές μηχανές που μπορούσαν να να διοχετεύσουν κάποιο είδος ενέργειας του σύμπαντος ή ότι μπορεί να ήταν κάποιο είδος διαστρικού πομπού.

Βρέθηκε η ΜΟΥΜΙΑ του ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ θεού ΟΣΙΡΗ (εικόνες-video)

Στο ασπρόμαυρο video που ακολουθεί, θα δείτε μια σειρά από στρατιώτες και αξιωματικούς που εισέρχονται σε έναν αιγυπτιακό ταφικό θάλαμο, χωρίς αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Κατά το άνοιγμα της σαρκοφάγου, θα δείτε ένα σύννεφο τοξικού αερίου να κατακλύζει το περιβάλλον και τους στρατιώτες να επηρεάζονται στην αναπνοή, αλλά και τρομοκρατούνται από την μούμια στο φέρετρο.

Βρέθηκε η ΜΟΥΜΙΑ του ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ θεού ΟΣΙΡΗ (εικόνες-video)

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια μικρή ομάδα των Ρώσων επιστημόνων με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες έχουν ανακαλύψει έναν τάφο στην Αίγυπτο το 1961”, λέει ο Ιβάνοβιτς.

Βρέθηκε η ΜΟΥΜΙΑ του ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ θεού ΟΣΙΡΗ (εικόνες-video)

Εάν οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται από τον Δρ Ivanocih είναι αλήθεια, θα πρέπει να επανεξεταστούν στο σύνολό τους η πολιτιστική εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού -και όχι μόνο.

The discovery of the mummy alien in Egypt from the KGB!

diadrastika