Ενεργοποιήθηκε η Στύγα στην Πελοπόννησο και όμοιές της στον Πλανήτη
Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο με στοιχεία δημιουργικής γραφής, νόησης και επινόησης
Δέσμες Φωτός. Ύδατα Στυγός. Μηνύματα προς τα άστρα. Ένα μέσω τηλε-φωτεινής επικοινωνίας με τους θεούς. Το παρελθόν συναντά το μέλλον, στο παρόν. Η Στύγα ήταν μία από τις κόρες του Ωκεανού. Είχε στήσει το παλάτι της στον Άδη. Από εκεί έφευγαν “μηνύματα” με την Ίριδα προς τον Ουρανό. Η Στύγα πρόφερε αμέριστη βοήθεια προς τον Δία, μαζί με τους Κύκλωπες. Η Θέτιδα βούταγε τον Αχιλλέα στα νερά της Στύγας για να τον κάνει αθάνατο-άτρωτο. Οι θεοί ορκίζονταν στην Στύγα, ακόμα και ο Ήλιος.
Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Αξιώτη υπάρχουν πολλές Στύγες στον πλανήτη. Κάποιες από αυτές είναι γνωστές ακόμα και σήμερα, αλλά με διαφορετικές ονομασίες. Η πιο γνωστή παγκοσμίως είναι, το “Τρίγωνο των Βερμούδων”, ενώ υπάρχουν πολλά παρόμοια τρίγωνα στον κόσμο, άλλα μεγαλύτερης και άλλα μικρότερης έντασης και όλα κατακλύζονται από κάποιο μυστήριο -όχι απαραίτητα εξαφανίσεις πλοίων και αεροπλάνων. Έχουμε και στην Ελλάδα μία Στύγα, στα Αροάνια όρη. Οι ντόπιοι ονομάζουν την τοποθεσία Μαυρονέρι.
Σύμφωνα με μαρτυρία, δέσμες φωτός, σαν κι αυτές που εμφανίζονται ευρύτερα στον πλανήτη το τελευταίο διάστημα, έχουν γίνει αντιληπτές στην περιοχή κοντά στην Νωνακρία Πηγή και εικάζονται ότι προέρχονται κατευθείαν από την Στύγα. Κατά την εκτίμησή του μάρτυρα, πρόκειται για “μηνύματα” που στέλνονται από την Στύγα προς τον “πάνω κόσμο”, όπως έκανε η Ίριδα, ή για “μηνύματα” που κατέρχονται εξωτερικά από “επάνω” σε συγκεκριμένους προορισμούς και νοήμονα όντα που μπορούν να τα κατανοήσουν. Αν είναι έτσι, πιθανόν να συμβαίνει το ίδιο με όλες τις δέσμες φωτός από/προς διάφορες περιοχές της Γης.
Σύμφωνα με άλλη εκτίμηση, υπάρχει και μία δυσάρεστη προσέγγιση -αν και λίγο απίθανη: Ενδεχομένως, αυτές οι δέσμες φωτός να είναι μία προσπάθεια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης να απενεργοποιήσει την συγκεκριμένη περιοχή -όπως και όλες τις υπόλοιπες περιοχές στον πλανήτη που εμφανίζονται αυτές οι δέσμες.
diadrastika / Image by illusion-X from Pixabay