Πότε Στάλθηκε η Σελήνη Γύρω από την Γη,
σύμφωνα με τους Ολύμπιους

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ Ο ΛΥΡΙΟΣ:
-Εαν καποιος παρει επαφη με την αρχαια φιλοσοφια, την ιστορια, την ποιηση και τις ασυλληπτες αστρονομικες γνωσεις των προγονων μας, θα κατανοησει το μεγαλειωδες παρελθον της Ελλαδος, το οποιο θεμελιωσαν αυτοι οι γιγαντες του πνευματος. Αυτοι που θεμελιωσαν την παγκοσμια σκεψη, δεν εκαναν τιποτε αλλο, παρα να προωθουν το ψεμα!

-Οδυσσεια: Τα πλοια των Φαιακων ηταν γοργοκινητα και ετρεχαν σαν την σκεψη – Πες μου την χωρα σου, για να σε πανε, γιατι δεν εχουν τα πλοια μου κυβερνητες, ουτε πηδαλια, μα ξερουν να διαβαζουν τις σκεψεις των ανθρωπων!

-Ερμητικα: Τα συνορα του συμπαντος ειναι ατελειωτα,απο τα βαθος του δεν φαινονται ο ηλιος και η γη.Καθως πετουσαμε στο διαστημα,κατω μας ηταν ο Ωκεανος!

-Παναρχαια κειμενα λαων: Θεικα πλασματα κατεβαιναν απο τους ουρανους, πολεμουσαν, παντρευονταν γυναικες των ανθρωπων και ξαναεφευγαν στους ουρανους!

-Αναξαγορας: Τα συστατικα του κοσμου ειναι ο νους και η υλη!

-Ελληνες φιλοσοφοι: Το συμπαν ειναι ατελειωτο,οπως και ο θεος επισης!

-Πυθαγορας: Η Σεληνη κατοικειται απο οντα θεικα, ομοια με τους ανθρωπους της γης, μαλιστα τους περιγραφει και πως ειναι!

-Σωκρατης: Μεγαλη κουφια σφαιρα η Σεληνη που στο εσωτερικο της υπαρχουν θαλασσες και στεριες και κατοικουν ανθρωποι οπως εμεις!

-Τελος ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

<<Η Σεληνη προερχεται απο τον -ε- του Βοωτη, σταλθηκε στο ηλιακο σας συστημα την εποχη της μεγαλης συγκρουσης ΔΙΟΣ-ΚΡΟΝΟΥ μεταφεροντας προηγμενη τεχνολογια προς ενισχυση των αποστατων, αλλα αιχμαλωτιστηκε απο τις δυναμεις της 7ης Αποστολης του ΔΙΟΣ και υποχρεωθηκε σε τροχια γυρω απο την Γαια το ετος 26.174 π.χ.>> !!!

Πηγή: Fileas Fong και ellaniapili / Image by gene1970 from Pixabay