Γ. Καλογεράκη: Το αστροσκάφος Σελήνη ανήκει στους Ολύμπιους

Αρκετοί γνωρίζουν την θεωρία πως η Σελήνη είναι κούφια. Αλλά από ποιούς κατοικείται; Παλαιότερα είχαμε εκφράσει την θέση πως η Σελήνη ήταν η κληρονομιά της Ωραίας Ελένης και πως ο Τρωικός Πόλεμος έγινε για τον έλεγχο του δορυφόρου

Τελικά, ποιός απέκτησε τον έλεγχο;

Αν δεχτούμε το παρακάτω μήνυμα, τότε, ίσως έχουμε μία επαλήθευση πως το φεγγάρι “πέρασε” από πολλά χέρια…

Και τώρα; Ποιοί την ελέγχουν; -d-

Μήνυμα Ολύμπιων:

– “Η Σελήνη είναι τεχνητός δορυφόρος. Είναι επανδρωμένη με γήινες και εξωγήινες δυνάμεις.

Το εσωτερικό της είναι διαμορφωμένο σε δώδεκα επίπεδα, κατ’ αντιστοιχίαν προς τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, όπως εσείς τους αποκαλείτε, αλλά και προς τους δώδεκα αστερισμούς του Ζωδιακού κύκλου.

Το κάθε επίπεδο περιέχει τεχνολογικά εργαστήρια, κέντρα ελέγχου και εκπαιδεύσεως, χώρους προσγειώσεως σκαφών, σταθμούς όπλων ακτίνων και βαρύτητας και υποδιαιρείται σε χιλιάδες υποεπίπεδα. Σήμερα ολόκληρο το εσωτερικό της Σελήνης έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως και έχει μετατραπεί σε ένα ορατό μητρικό σκάφος του αστροστόλου μας.

Όσες επαφές γίνονται με γήινους ηγέτες ή συνεργάτες μας, ανάλογα με την σοβαρότητα του θέματος, γίνονται ή στον σταθμό της Δορυφορικής Κυβέρνησης, ή στο εσωτερικό της Σελήνης στο ένατο επίπεδο του “Συμβουλίου των Εννέα Σφαιρών”, όταν συμμετέχουν αντιπρόσωποι και των εννέα πλανητών του ηλιακού σας συστήματος “Απόλλων”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το “Συμβούλιο των Εννέα Σφαιρών” είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση των γήινων ηγετών και αποτελεί τμήμα της Γαλαξιακής Επιτροπής της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, με το όνομα “Άστρο της Αυτοκρατορίας”.

Στην επιφάνεια της Σελήνης υπάρχουν σταθμοί παρατήρησης της Γαίας αλλά και του εξωπλανητικού διαστήματος, για να αποτρέψουμε πιθανή προσπάθεια εισβολής των αποστατών για να βοηθήσουν τα υβρίδια – συνεργάτες τους που είναι εγκλωβισμένοι στην Γαία.

Όταν η Σελήνη κατελήφθη από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής του Διός, στο εσωτερικό της υπήρχαν πολυάριθμα εργαστήρια πειραμάτων πάνω σε αιχμαλώτους ανθρώπους της Γαίας, καθώς και σταθμοί εκπομπών ακτινοβολιών για τον έλεγχο και την χειραγώγηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς από τους αποστάτες του ε’ Βοώτη”..

[Γ. Καλογεράκη “Το Απόλυτο Μυστικό”]
Nicos Kastanias / Image by Mario Aranda from Pixabay