Καλλιτεχνική απεικόνιση από Dina Dee στο Pixabay

Εξωγήινοι με γυναίκες κάνουν παιδιά υβρίδια, ισχυρίζονται οι ίδιες

Μια ντουζίνα παιδιά και ακόμη… ένα, (ισχυρίζονται ότι) είναι ο (μέχρι τώρα 2016) καρπός των σεξουαλικών σχέσεων που έχουν δύο Αμερικανίδες με… εξωγήινους, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ως τους καλύτερους εραστές που είχαν ποτέ!

Ιστορία Φαντασίας: Eκατομμύρια Εξωγήινοι Ζουν στις ΗΠΑ με Ανθρώπινη Μορφή, Παντρεύονται Ανθρώπους και Κάνουν Ευτυχισμένο Γάμο

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Bridget Nielson (πρώην στέλεχος μάρκετινγκ) και της Aluna Verse (σχεδιάστρια βιντεοπαιχνιδιών), οι εξωγήινοι συνδυάζουν το καλύτερο DNA του είδους τους με το καλύτερο του ανθρώπου «δημιουργώντας» παιδιά… θαύματα με χαρακτηριστικά και των δύο! Η σύλληψή τους μάλιστα γίνεται είτε μέσω τεχνητής γονιμοποίησης, είτε μέσω σεξουαλικών συνευρέσεων.

«Το σεξ μαζί τους ήταν ό,τι καλύτερο είχα ποτέ», εκμυστηρεύεται η 27χρονη Bridget, υποστηρίζοντας ότι χιλιάδες γυναίκες έχουν κάνει παιδιά με εξωγήινους, αλλά απλά δεν το… γνωρίζουν!

Σε όσους δε την κατηγορούν για έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων, απαντά ότι οι εξωγήινοι παίρνουν μόνο γυναίκες οι οποίες κατά βάθος το επιθυμούν!

Διαβάστε επίσης: Εξωγήινη Παρέμβαση στον Άνθρωπο. Εικασία ή…

Παρά το γεγονός επίσης ότι ζει με τον πατέρα της στην Αριζόνα, η Αμερικανίδα σημειώνει ότι διατηρεί στενές επαφές, όχι τρίτου, αλλά πιο… καυτού τύπου, με εξωγήινους, στους οποίους έχει αφήσει ήδη δέκα παιδιά: τέσσερα αγόρια και έξι κορίτσια. Όλα μένουν με τους βιολογικούς μπαμπάδες τους σε σκάφη κάπου εκεί ψηλά!

«Δεν είναι απλά τα παιδιά μας. Είναι μια υβριδική φυλή, καλύτερη και πιο εξελιγμένη από την ανθρωπότητα», συμπληρώνει.

Οι δύο μαμάδες δεν διστάζουν μάλιστα να ζωγραφίσουν τα υβριδικά παιδιά τους, προκειμένου να πάρουν και οι κοινοί θνητοί μια… γεύση τους. Έχουν ανθρώπινα και ερπετοειδή χαρακτηριστικά με μεγάλα μαύρα μάτια.

Όσον αφορά στις καυτές εμπειρίες της μέσα σε ένα εξωγήινο σκάφος δεν θα μπορούσε να ήταν πιο σαφής και περιγραφική: «Ήταν απίστευτο. Σούπερ αρχέγονο και ερεθιστικό. Είχα μια αίσθηση ελευθερίας και το απόλαυσα όσο ποτέ», τονίζει χωρίς ίχνος ντροπής η Bridget και συμπληρώνει: «Επιλέγουν νεαρές γυναίκες από την ίδια οικογένεια ή με τα ίδια γονίδια. Μπορεί να γίνει και στη Γη. Μια φορά είδα ένα σκάφος στον ουρανό και λίγο μετά πονούσαν οι ωοθήκες μου».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Υβρίδια: Υπάρχουν Ανάμεσά μας Μισοί Άνθρωποι Μισοί Εξωγήινοι; Τι Αποκαλύπτει η Κοινότητα των Υβριδικών Παιδιών;

Από την πλευρά της, η 23χρονη Aluna, μητέρα τριών παιδιών, αποκάλυψε: «Βρέθηκα μέσα σε μια αίθουσα σαν σχολική τάξη, μαζί με άλλους ανθρώπους. Ξαφνικά κάθομαι δίπλα σε ένα πράσινο ερπετοειδές πλάσμα που με διέγειρε τόσο πολύ, απλά κοιτάζοντάς το. Σε λίγα δευτερόλεπτα κάναμε έρωτα και όλοι μάς κοιτούσαν. Ακούγεται τρελό και πολλοί όταν τους το λέω με ρωτούν αν πήρα τα φάρμακά μου, ωστόσο συνέβη πραγματικά».
Στο ίδιο μήκος κύματος με την Bridget, περιέγραψε επίσης το σεξ με εξωγήινους ως «ονειρικό» και μία από τις πιο ζωντανές αναμνήσεις της.

Και οι δύο γυναίκες, όπως και άλλες ηλικίας από 19 έως 60 είναι μέλη της κοινότητας «Υβριδικών Μωρών». Κάποιες από αυτές έχουν πάνω από δέκα παιδιά με εξωγήινους, ενώ ευελπιστούν κάποια στιγμή να κατασκευαστεί ένας χώρος (κάπου στο ενδιάμεσο θα προτείναμε εμείς) όπου θα μπορούν να συναντούν τα καμάρια τους.

Διαβάστε επίσης: Το παράξενο βίντεο με δύο «εξωγήινες» στο Κρεμλίνο

«Υπάρχει μια θλίψη γιατί δεν μπορείς να είσαι κοντά στα παιδιά σου. Πιστεύω ότι εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες σαν εμάς που απλά δεν το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι λένε ότι είμαστε τρελοί, αλλά δεν είμαστε», καταλήγει η Aluna, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Υβρίδια ανθρώπων-εξωγήινων (1/2)

Υβρίδια ανθρώπων-εξωγήινων (2/2)

Image by Dina Dee from Pixabay