Το παράξενο βίντεο με δύο «εξωγήινες» στο Κρεμλίνο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι αληθινό ή προϊόν επεξεργασίας

Το παράξενο βίντεο με δύο «εξωγήινες» στο Κρεμλίνο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι αληθινό ή προϊόν επεξεργασίας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ παράξενο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι προϊόν διαρροής ή επεξεργασίας. Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, αυτό που θα δείτε συμβαίνει στην πίσω είσοδο του Κρεμλίνου όπου ένας υπολοχαγός της Εσωτερικής Ασφάλειας ρώτησε τις δύο παράξενα ντυμένες γυναίκες αν φορούσαν κάποια τεχνητή επέκταση των ποδιών, σαν ξυλοπόδαρα, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης: Η Συγκάλυψη της Ύπαρξης των Εξωγήινων Τελειώνει. Είναι Ήδη Εδώ, για μένα

Στη συνέχεια, ένας συνταγματάρχης της FSB (πρώην KGB) πλησίασε και είπε ότι έχουν πλήρη άδεια να εισέλθουν στο Κρεμλίνο και να μην προβούν σε περαιτέρω ελέγχους ασφαλείας καθώς δεν ήταν απαραίτητοι. Λέγεται ότι ο υπολοχαγός ανέφερε ότι οι γυναίκες φαινόταν να πλέουν στον αέρα, φθάνοντας σε ύψος τα 10 πόδια πάνω από την επιφάνεια του εδάφους, κάτι που είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο.

Φυσικά, ενδεχομένως, ο υπολοχαγός θα σκέφτηκε ότι οι επισκέπτες δεν ήταν από αυτή τη Γη, αλλά μάλλον ήταν κάποιες εξωγήινες και, σίγουρα, θα τιςς θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του. Ωστόσο, δεν έχουμε να κάνουμε με εξωγήινα όντα, ούτε με προϊόν επεξεργασίας, ούτε με νοντάζ, ούτε έχουν προσαρμόσει ξυλοπόδαρα, ούτε αφορά κάποιο βίντεο διαρροής από μυστικές συναντήσεις. Πρόκειται για τις καλλιτέχνιδες Ουκρανές αδελφές Liudmila και Tamara Titchenkova, με ύψος κάτι περισσότερο από δύο μέτρα, οι οποίες παραβρέθηκαν σε κάποια εκδήλωση του Great Moscow State Circus, ντυμένες με αυτή την αμφίεση.

Διαβάστε επίσης: Χρησιμοποιούμε καθημερινά εξωγήινη τεχνολογία;

Δείτε το σχετικό βίντεο και στην συνέχεια παρακάτω δείτε, τις πανύψηλες Ουκρανές αδελφές σε κάποια εκπομπή για του λόγου το αληθές:

10 Feet Nephilim Unexplained Nordic Female Aliens Extraterrestrial Creatures On Camera In Kremlin

tall girls Lyudmila Titchenkova 202cm 6-8 + Tamara Titchenkova 204cm 6-9 Говорить Україна 2013-10-11

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika