Αρκτουριανοί και το Αστρόπλοιο “Αθηνά”

Το Αστρόπλοιο “Αθηνά”

Ανήκει στους Αρκτουριανούς (προέρχονται από το άστρο α’ του Βοώτη) και πρόκειται για το πιο εξελιγμένο αστρόπλοιο του γαλαξία. Βρίσκεται μεταξύ των πλανητών Δία και Κρόνου – σε εξωδιαστατικό επίπεδο – και αποστολή του είναι η προστασία της Γαίας από επιθέσεις των Ερπετοειδών και των υβριδίων τους.

Σκάφος και πλήρωμα παραμένουν στην 5η διάσταση. Οι Αρκτουριανοί λαμβάνουν και αφομοιώνουν τηλεπαθητικά οποιαδήποτε πληροφορία από τις βάσεις δεδομένων της Αθηνάς, αφού ο εγκέφαλος τους λειτουργεί με υπερπολλαπλάσια ταχύτητα από τον ανθρώπινο, πράγμα που κάνει περιττή την ανάγκη χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Το ασύλληπτης τεχνολογίας σκάφος είναι κατασκευασμένο από άγνωστα υλικά και είναι δομημένο με βιολογικούς ιστούς, με τρόπο που το κάνουν να συμπεριφέρεται σαν να είναι ζωντανό!

– Το σκάφος κινείται από το φως που παράγει ένα σύστημα κρυστάλλων το οποίο μετατρέπεται σε ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, η οποία του παρέχει αυτονομία στο διηνεκές.

– Η ανυπέρβλητη τεχνολογία του το καθιστά αήττητο ενώ τα “οπλικά” του συστήματα απλώς εξαλείφουν αποσυνθέτοντας πλήρως ένα στόχο χωρίς πόνο!

– Μία αίθουσα του σκάφους αποτελεί τράπεζα δεδομένων με κάθε πληροφορία για ολόκληρο τον γαλαξία!

– Στο σκάφος υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου οποιοδήποτε μέλος του πληρώματος νοσταλγεί την πατρίδα του και το επιθυμεί, αποστέλλεται ακαριαία (τηλεμεταφορά) σε αιθερικό επίπεδο στον μητρικό του πλανήτη!

– Μια άλλη αίθουσα ονομάζεται “Αίθουσα των Ψυχών” ή “Νοσοκομείο των Ψυχών”, όπου εκεί οι ψυχές των οντοτήτων του σκάφους αναζωογονούνται με ενέργεια και αυξάνεται το κραδασμιακό τους δυναμικό.

Οι Αρκτουριανοί ζουν και παραμένουν νέοι και υγιείς μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής τους, γνωρίζουν την ημερομηνία του “θανάτου” τους και επανέρχονται (μετενσαρκώνονται) αναλαμβάνοντας νέες αποστολές..

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έμβλημα αρκτουριανών

Προστάτες της ανθρωπότητας..

Αρκτουριανοί

Οι Αρκτουριανοί είναι μια από τις παλαιότερες φυλές στον γαλαξία μας. Οι αιώνες ύπαρξής τους, τους επέτρεψε να αναπτύξουν πολιτισμό που ανέρχεται έως την πέμπτη διάσταση. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί στην ανθρωπότητα στο πολύ μακρινό μέλλον.

Εκατομμύρια χρόνια πριν, οι Αρκτουριανοί ήταν περίπου τόσο τεχνολογικά προηγμένοι, όσο εμείς σήμερα γνωρίζουμε. Αυτό σημαίνει ότι κατέκτησαν όλες τις προκλήσεις που αντιμετώπιζαν Ο μητρικός τους πλανήτης είναι σε τροχιά γύρω από το μεγαλύτερο άστρο στον αστερισμό του Βοώτη και βρίσκεται περίπου 200 έτη φωτός μακριά από τη Γη. Η απόσταση αυτή δεν δημιουργεί καμία δυσκολία για τους Αρκτουριανούς, αφού διαθέτουν την πιο προηγμένη τεχνολογία στον Γαλαξία μας.

Παρά τις καθημερινές παρεμβάσεις τους στη ζωή μας, λίγοι άνθρωποι έχουν αλληλεπιδράσει άμεσα με αυτούς. Σύμφωνα με τους επαφικούς, οι Αρκτουριανοί είναι 3-5 πόδια ψηλοί, με μεγάλο κεφάλι και μεγάλα, μαύρα, αμυγδαλωτά μάτια. Το δέρμα τους έχει πρασινωπό χρώμα και έχουν μόνο τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι.

Είναι κύριοι της τηλεπαθητικής επικοινωνίας και μπορούν να μετακινούν αντικείμενα ή να αλληλεπιδρούν στην ύλη, χρησιμοποιώντας το μυαλό τους. Έχουν ξεπεράσει όλους τους περιορισμούς του γήρατος, των ασθενειών και του θανάτου.

Ο στόλος των σκαφών τους διασχίζει το σύμπαν και ένα από αυτά, το Αστρόπλοιο Αθηνά, λέγεται ότι βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη, για να μας προστατέψει σε περίπτωση που κάτι θα μπορούσε να απειλήσει την ύπαρξή μας. Όντας τόσον αρχαίοι και σοφοί, οι Αρκτουριανοί έχουν αναλάβει το ρόλο τους ως προστάτες μας αρκετά σοβαρά και μπορούμε να τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Ένας από τους αισθητήρες των Αρκτουριανών για την παρακολούθηση μας, είναι ο περίφημος δορυφόρος “Μαύρος Ιππότης” (Black Knight), ο οποίος λέγεται ότι τον έθεσαν σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας, πριν από 13 χιλιάδες χρόνια.

– Για άλλα φιλικά είδη προς την ανθρωπότητα διαβάστε περισσότερα εδώ